Passie Pensioneert Nooit voor Linda Bot

Wat is mijn grootste passie? Ik heb een enorme passie voor het ontwikkelen van puur natuur cosmetica. Met mijn obsessie kan ik bijna 24 uur per dag bezig zijn. Met het lezen over ingrediënten en producten fabriceren in mijn tot-lab-omgebouwde-schuur. Inmiddels professioneel voor mijn eigen merk Loveli.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Een puzzelstukje vinden in de puzzel van het leven en de totale verbondenheid voelen met het universum, de aarde en alles wat leeft. Plus, de eerste zonnestralen die je gezicht verwarmen na een donkere winter.

Wat is mijn grootste angst? Dat er een moment komt dat we alle vrijheden en mogelijkheden waar we nu toegang toe hebben verliezen door bijvoorbeeld oorlog of een ramp. En we dan ervaren hoe moeilijk het is geworden om te overleven en simpelweg bij onze geliefden te kunnen zijn.

Waar houd ik het meeste van in mijn werk? De magie van het creëren – uit allemaal verschillende elementen iets magisch moois maken, omdat je het in je verbeelding al voor je zag.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Mijn ongeduld. Als iets of iemand niet snel genoeg gaat naar mijn mening, komt mijn slechtste kant naar boven.

Wat is mijn grootste valkuil? Te klein denken. Ik heb het groots durven denken en dromen pas ontdekt en het klein denken en in beperkingen denken is nog steeds de default.

Wanneer zou ik liegen? Als ik een ander zou kwetsen met de waarheid.

Welk rolmodel heeft de grootste invloed op mij gehad? Tony Robbins.

Waar houd ik het minst van in mijn werk? Productie draaien – werk wat gewoon moet en waar geen uitdaging in zit, zoals de belastingaangifte.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig in mijn werk? Ik voel me het gelukkigst in mijn werk door de kleine dingen. Een klant die een lieve mail stuurt of een experiment dat slaagt en precies zo wordt als ik in gedachte had. Dan geniet ik veel meer dan bij de grote winst. Op de één of andere manier blijf ik dan teveel in mijn hoofd zitten en vergeet ik te genieten.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Als je doet wat je purpose is, komt er nooit een moment dat je met pensioen zou willen gaan.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Meer focus en minder tijdverspilling.

Wat is mijn grootste professionele prestatie? Mijn passie omgezet te hebben in een business.

Welk beroep zou ik hebben in een volgend leven? Ondernemer. Of kruidenvrouwtje/alchemist/magiër afhankelijk van wanneer het volgende leven zou zijn in de tijd. Waarom zou je in dit leven al niet doen wat je het liefste zou willen doen?

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg, in mijn stad? De Veerplas in Haarlem. Een stukje natuurgebied waar ik praktisch iedere dag wandel.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken in mijn stad? Strandtent San Blas. Het hele jaar een fijne plek om te zitten met ook nog eens een paar geweldig lekkere en gezonde dingen op de kaart.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Dat is niet 1 persoon maar een community van geweldige en inspirerende mensen.

Met wie zou ik in de toekomst graag willen werken? Richard Branson. Ik wil wel wat van zijn ‘Kan niet bestaat niet’ mee willen maken.

Naar welk project, in de nabije toekomst, kijk ik uit? De ontwikkeling van mijn eigen verpakkingen voor de producten van Loveli die bio-afbreekbaar zijn.

Welk rolmodel zou ik graag willen ontmoeten en spreken? Oprah.

Ga ik pensioneren van dit werk en leven waar ik van houd? Ben je gek?

Hoe kun jij contact met mij opnemen? http://www.loveli.care of linda@loveli.care

Dit is een bericht van Passie Pensioneert Nooit founder Peter de Kuster

Maak een Proefrit in jouw Droomjob en Creëer een Leven en Werk waar Jij van Houdt en Nooit van Wil Pensioneren. 

mip8

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

ejfelkor_parizsban

“The secret of success is making your vocation your vacation – Mark Twain”

Door alle generaties heen hebben mensen al een Proefrit in hun Droomjob gemaakt. Bij architecten, kunstenaars, schrijvers, designers, reclamemensen, koks en acteurs bijvoorbeeld is het de normaalste zaak van de wereld. Wel is het iets dat vooral bij de start van een loopbaan wordt gedaan. Terwijl je het altijd kunt doen om je beeld bij wat je doet en wilt doen met je passie voor je werk aan te scherpen door zij aan zij te werken met iemand die jouw rolmodel is.

Ik ben jaren geleden begonnen iedereen die op zoek was naar een praktische invulling voor hun droomjob te adviseren een Proefrit in jouw Droomjob te maken. 1, 2, 3 dagen echt werken met iemand die jouw droomjob heeft. Of gesprekken van een paar uur met hen. Bijna iedereen die een Proefrit maakte is daaruit gekomen met nieuwe energie, een helder verhaal en vastberadener dan ooit om hun droomjob waar te maken. Ze hebben boeiende projecten binnengehaald, een opleiding gestart of op andere manieren hun droomjob verder gebracht. Na jaren van fantaseren heeft de Proefrit in een paar dagen hen de kracht gegeven om in actie te komen.

Deels was het een leereffect – de concrete kennis die zij hebben gekregen over de onderneming van hun dromen. Deels was het de mentor die hun hand vasthield, hun zelfvertrouwen een boost gaf en hen hulp bood. Deels waren het de contacten die zij maakten, die het maken van de volgende stappen eenvoudiger maakten.

Maar het belangrijkste van allemaal, naast deze praktische zaken, was iets anders. De Proefrit in jouw Droomonderneming ontwaakte en gaf energie aan iets diep in henzelf, een gedeelte dat voorheen sluimerde en dat, eenmaal wakker geworden, weigerde om genegeerd te worden. Weet dat je als je een droomonderneming overweegt dat het niet alleen gaat over hoe jij jouw uren op het werk besteedt. Het gaat over het verbinden van jouw werk – leven met jouw diepste gevoel over jezelf. Het gaat erom werk te hebben dat je met passie doet, dat je energie geeft in plaats van uitput, waar je van voelt dat het van betekenis is.

WAAROM DEELNEMEN AAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT? 

1.  Om een proefrit in jouw droomjob te maken voor je jezelf committeert

2. Om een mentor te vinden

3.  Om de ins en outs van een onderneming te leren kennen

4.  Om contacten in de bedrijfstak te leggen

5.  Jouw zelfvertrouwen te verhogen

6.  Om een passie te exploreren

7.  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over ‘ the road not taken’

8.  Om mogelijke loopbanen te testen wanneer je nog niet weet wat je wilt

9.  Om een ongebruikelijke, opwindende reis te maken

10. Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen

11. Om een nieuw verhaal te krijgen over jouw huidige onderneming, job, lifestyle en toekomst

12. Om verbinding te krijgen met iets dat in jou sluimert.

Wil je weten hoe de Proefrit in jouw Droomjob werkt? Klik op één van de links hieronder.

Hoe het werkt voor deelnemers

Hoe het werkt voor mentoren

Hoe het werkt voor werkgevers

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s