Passie Pensioneert Nooit voor Muriel Dalmulder

Wat is mijn grootste passie? Mijn grootste passie is mensen in hun pure kracht zetten. Be Happy, Be Bright. Be You, is mijn credo. Het mensen leren hoe je jezelf kunt zijn, happy met jezelf, los van conditioneringen en belemmeringen van onder andere je opvoeding, dat is mijn passie!

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Lichamelijk en geestelijk in balans zijn en tevreden zijn met wat er is. Tijd hebben voor mijn gezin, familie en vrienden. Financieel onafhankelijk zijn, zodat ik kan doen wat ik wil doen, wanneer ik het wil doen, met wie ik het wil doen en een eigen ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling kan realiseren.

Wat is mijn grootste angst? Voor mij is angst de meest irreële emotie! Iets wat je echt in je hoofd creëert op basis van wat je hebt meegemaakt. Ik ben me er zo van bewust dat als er ook maar even angst is, ik terugschakel naar het NU en de angst laat voor wat hij is. Als ik wat moet noemen is het angst dat er iets naars met mijn kind gebeurt.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Met mensen werken, ze bewust mogen maken van hun mooie pure kern en dat alles wat ze zoeken, missen in het leven, dichterbij is dan ze denken! Dat ik een bijdrage mag leveren aan het geluk, de kwaliteit van leven en het succes van een ander. Ik houd het meest van mijn kind Max en mijn levenspartner Mike de Graeve.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Dat ik heel erg kattig kan zijn.

Wat is mijn grootste valkuil? Alles meer dan goed willen doen voor anderen.

Wanneer zou ik liegen? Voor mij geen leugens meer, ook geen leugentje om bestwil, want wie ben ik om te bepalen wat bestwil is voor een ander. Ik heb ervan geleerd.

Welk rolmodel heeft de grootste invloed op mij gehad? Er zijn voor mij meerdere rolmodellen. Mahatma Gandhi komt als eerste boven, Door het uitdragen van zijn missie, een geweldloze wereld, zijn geloof daarin en zijn focus wetende dat het wellicht niet in 1 leven zou gebeuren. Ik leef voor zijn uitspraak, “Be the change you want to see in this world”

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Het zelf binnenhalen van mijn klussen, mijzelf moeten verkopen en daarin zakelijk zijn. Ik zou wel in een wereld willen leven van ouderwetse ruilhandel.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Jeetje, dat zijn wel verschillende momenten; als mensen geraakt worden doordat ze de kracht in zichzelf weer zien, voelen, ervaren tijdens een coaching of een training. Als mensen zeggen “kon ik jou maar in een doosje doen en altijd bij me hebben”.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Voor mij is mijn passie, het werken met mensen, “Be Happy, Be Bright, Be You. Iets wat ik mijn hele leven al wilde doen, nu doe en mijn hele leven blijf doen. Hoe ouder ik wordt, hoe meer lessen ik leer en hoe meer wijsheid ik weer over mag brengen. Heerlijk om te doen!

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? De laatste restjes opruimen van het alles goed willen doen en zijn voor anderen en de balans wat meer naar mijzelf brengen. Mijn eigen kracht durven laten zien.

Wat is mijn grootste professionele prestatie? Dat is toch dat ik een keer gewerkt heb met iemand die echt geen zin meer had in dit leven en daar op zo’n mooie manier uit is gekomen en vandaag de dag nog steeds elke dag leert en vanuit eigen kracht handelt.

Welk beroep zou ik hebben in een volgend leven? Hetzelfde alleen dan vanuit mijn eigen ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei, waar ik samenwerk met het beste team ter wereld en mensen van alle leeftijden, ook kinderen, terecht kunnen om weer tot hun kern te komen, te leren hoe ze zichzelf mogen en kunnen zijn en vanuit eenheidsbewustzijn te leven.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg, in mijn stad? Dat is toch echt in het Flevopark achter ons huis. En nu ik dit schrijf denk ik weer dat ik er vaker even naartoe mag gaan!

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken, in mijn stad? Restaurant Toscanini op de Lindengracht in Amsterdam! Het heerlijkste Italiaanse eten, mooie wijnen en een gezellige sfeer. En de favoriete plek van mij en mijn levensgezel.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Oh jee, ik denk mijn kind Max.

Met wie zou ik in de toekomst graag willen werken? Met Tony Robbins aan de ene kant en aan de andere kant met de Dasa’s, de spirituele leraren van de Oneness University in India.

Naar welk project, in de nabije toekomst, kijk ik uit? Het echt groot maken, toegankelijk maken voor de massa, van het nieuwste project van mij en Fidessa Docters van Leeuwen, Sound of OHM; samen opladen en ontspannen in de helende klank en vibratie van de mantra OHM. Hier een wereldwijde community voor creëren is een van mijn recente dromen.

Welk rolmodel zou ik graag willen ontmoeten en spreken? Voor mij zijn er sterren in mijn leven, die op mijn pad komen en daarin verschillende kanten van mijzelf belichten. Van iedereen die ik tegenkom leer ik. Ik heb geen lijst….

Ga ik pensioneren van dit werk en leven waar ik van houd? Ik blijf voor altijd met mensen werken!

Hoe kun jij contact met mij opnemen? Kijk maar eens op mijn websites: http://www.murieldalmulder.com en http://www.soundofohm.com.

Dit is een bericht van Passie Pensioneert Nooit founder Peter de Kuster

Maak een Proefrit in jouw Droomjob en Creëer een Leven en Werk waar Jij van Houdt en Nooit van Wil Pensioneren. 

mip8

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

ejfelkor_parizsban

“The secret of success is making your vocation your vacation – Mark Twain”

Door alle generaties heen hebben mensen al een Proefrit in hun Droomjob gemaakt. Bij architecten, kunstenaars, schrijvers, designers, reclamemensen, koks en acteurs bijvoorbeeld is het de normaalste zaak van de wereld. Wel is het iets dat vooral bij de start van een loopbaan wordt gedaan. Terwijl je het altijd kunt doen om je beeld bij wat je doet en wilt doen met je passie voor je werk aan te scherpen door zij aan zij te werken met iemand die jouw rolmodel is.

Ik ben jaren geleden begonnen iedereen die op zoek was naar een praktische invulling voor hun droomjob te adviseren een Proefrit in jouw Droomjob te maken. 1, 2, 3 dagen echt werken met iemand die jouw droomjob heeft. Of gesprekken van een paar uur met hen. Bijna iedereen die een Proefrit maakte is daaruit gekomen met nieuwe energie, een helder verhaal en vastberadener dan ooit om hun droomjob waar te maken. Ze hebben boeiende projecten binnengehaald, een opleiding gestart of op andere manieren hun droomjob verder gebracht. Na jaren van fantaseren heeft de Proefrit in een paar dagen hen de kracht gegeven om in actie te komen.

Deels was het een leereffect – de concrete kennis die zij hebben gekregen over de onderneming van hun dromen. Deels was het de mentor die hun hand vasthield, hun zelfvertrouwen een boost gaf en hen hulp bood. Deels waren het de contacten die zij maakten, die het maken van de volgende stappen eenvoudiger maakten.

Maar het belangrijkste van allemaal, naast deze praktische zaken, was iets anders. De Proefrit in jouw Droomonderneming ontwaakte en gaf energie aan iets diep in henzelf, een gedeelte dat voorheen sluimerde en dat, eenmaal wakker geworden, weigerde om genegeerd te worden. Weet dat je als je een droomonderneming overweegt dat het niet alleen gaat over hoe jij jouw uren op het werk besteedt. Het gaat over het verbinden van jouw werk – leven met jouw diepste gevoel over jezelf. Het gaat erom werk te hebben dat je met passie doet, dat je energie geeft in plaats van uitput, waar je van voelt dat het van betekenis is.

WAAROM DEELNEMEN AAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT? 

1.  Om een proefrit in jouw droomjob te maken voor je jezelf committeert

2. Om een mentor te vinden

3.  Om de ins en outs van een onderneming te leren kennen

4.  Om contacten in de bedrijfstak te leggen

5.  Jouw zelfvertrouwen te verhogen

6.  Om een passie te exploreren

7.  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over ‘ the road not taken’

8.  Om mogelijke loopbanen te testen wanneer je nog niet weet wat je wilt

9.  Om een ongebruikelijke, opwindende reis te maken

10. Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen

11. Om een nieuw verhaal te krijgen over jouw huidige onderneming, job, lifestyle en toekomst

12. Om verbinding te krijgen met iets dat in jou sluimert.

Wil je weten hoe de Proefrit in jouw Droomjob werkt? Klik op één van de links hieronder.

Hoe het werkt voor deelnemers

Hoe het werkt voor mentoren

Hoe het werkt voor werkgevers

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s