Passie Pensioneert Nooit voor Ad van Dingenen

Wat is mijn grootste passie? Het creëren van verrassende inspirerende en innoverende werken waar mensen blij gelukkig van worden als ze ernaar kijken en beleven.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Ik heb het geluk dat ik goed kan omdenken, hierdoor ben ik positief ingesteld en kan ik van bijna alles genieten.

Wat is mijn grootste angst? Dat mijn creatieve denkvermogen zou verdwijnen.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? De vrijheid hebben om zonder druk van buiten mooie werken te creëren. Iedere keer weer voel ik het als een compliment als een werk verkocht is en ik verneem hoe ervan genoten wordt.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Te perfectionistisch.

Wat is mijn grootste valkuil? Dat ik bijna niet kan stoppen voordat het werk wat ik getekend heb af is, en ik het resultaat kan aanschouwen.

Wanneer zou ik liegen? Niet! Moet ik allemaal onthouden.

Welk rolmodel heeft de grootste invloed op mij gehad? Eén rolmodel kan ik zo niet voor de geest halen. Wel geniet ik enorm van de werken van Escher, Dali en Vasarely.’

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? De tegenvallers waar ik steeds weer tegenaan loop.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Mijn werk maakt mij gelukkig! Ik heb het nooit erg gevonden om te werken. Ik wordt er wel gelukkig van als de koper blij is met mijn werk.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Veel kunstenaars zijn de pensioengerechtigde leeftijd al lang gepasseerd en maken nog steeds de mooiste creaties, anderen beginnen pas als ze gepensioneerd zijn en maken ook hele mooie creaties.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Niets; naar mijn mening moet je eerst tevreden zijn met jezelf. Donkere tinten zijn nodig om de heldere kleuren te laten schitteren en sprankelen tot hun maximum.

Welk beroep zou ik hebben in een volgend leven? Boeddhistische monnik. Lijkt mij heel relaxt.

Wat is mijn grootste professionele prestatie? De huisstijl en promotie uitingen van een zeer vooraanstaande, innoverende grafisch bedrijf bedenken, ontwerpen en vervaardigen.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg, in mijn stad? De beste ideeën krijg ik niet op een bepaalde plek in mijn stad, ingevingen krijg ik overal om mij heen. Soms zijn het reacties van mensen, karakters, of emoties.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken, in mijn stad? Zomers op het een turend over het water, of in mijn tuin met fijn gezelschap.

Wie is mijn grootste fan sponsor partner in crime? Mijn familie en omgeving.

Met wie zou ik in de toekomst graag willen werken? Een galerie of museum met veel natuurlijk licht zodat mijn werken hun uitstraling volop kunnen laten beleven, en iedereen mee kan genieten van de passie waarmee ik ze gemaakt heb.

Naar welk project, in de nabije toekomst, kijk ik uit? Geen idee. De toekomst bepalen lukt niet ik kan proberen hem te beïnvloeden. Een stukje mooier maken met mijn werken moet zeker lukken;-).

Welk rolmodel zou ik graag willen ontmoeten en spreken? Specifiek één rolmodel weet ik niet, positief denkende mensen inspireren mij enorm.

Ga ik pensioneren van dit werk en leven waar ik van houd? Ik hou van dit werk krijg er energie en een gelukkig gevoel van waarom zou ik pensioneren?

Hoe kun je contact met me opnemen?

ad@advd-art.com http: http://www.advd-art.com

Dit is een bericht van Passie Pensioneert Nooit founder Peter de Kuster

Maak een Proefrit in jouw Droomjob en Creëer een Leven en Werk waar Jij van Houdt en Nooit van Wil Pensioneren. 

mip8

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

ejfelkor_parizsban

“The secret of success is making your vocation your vacation – Mark Twain”

Door alle generaties heen hebben mensen al een Proefrit in hun Droomjob gemaakt. Bij architecten, kunstenaars, schrijvers, designers, reclamemensen, koks en acteurs bijvoorbeeld is het de normaalste zaak van de wereld. Wel is het iets dat vooral bij de start van een loopbaan wordt gedaan. Terwijl je het altijd kunt doen om je beeld bij wat je doet en wilt doen met je passie voor je werk aan te scherpen door zij aan zij te werken met iemand die jouw rolmodel is.

Ik ben jaren geleden begonnen iedereen die op zoek was naar een praktische invulling voor hun droomjob te adviseren een Proefrit in jouw Droomjob te maken. 1, 2, 3 dagen echt werken met iemand die jouw droomjob heeft. Of gesprekken van een paar uur met hen. Bijna iedereen die een Proefrit maakte is daaruit gekomen met nieuwe energie, een helder verhaal en vastberadener dan ooit om hun droomjob waar te maken. Ze hebben boeiende projecten binnengehaald, een opleiding gestart of op andere manieren hun droomjob verder gebracht. Na jaren van fantaseren heeft de Proefrit in een paar dagen hen de kracht gegeven om in actie te komen.

Deels was het een leereffect – de concrete kennis die zij hebben gekregen over de onderneming van hun dromen. Deels was het de mentor die hun hand vasthield, hun zelfvertrouwen een boost gaf en hen hulp bood. Deels waren het de contacten die zij maakten, die het maken van de volgende stappen eenvoudiger maakten.

Maar het belangrijkste van allemaal, naast deze praktische zaken, was iets anders. De Proefrit in jouw Droomonderneming ontwaakte en gaf energie aan iets diep in henzelf, een gedeelte dat voorheen sluimerde en dat, eenmaal wakker geworden, weigerde om genegeerd te worden. Weet dat je als je een droomonderneming overweegt dat het niet alleen gaat over hoe jij jouw uren op het werk besteedt. Het gaat over het verbinden van jouw werk – leven met jouw diepste gevoel over jezelf. Het gaat erom werk te hebben dat je met passie doet, dat je energie geeft in plaats van uitput, waar je van voelt dat het van betekenis is.

WAAROM DEELNEMEN AAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT? 

1.  Om een proefrit in jouw droomjob te maken voor je jezelf committeert

2. Om een mentor te vinden

3.  Om de ins en outs van een onderneming te leren kennen

4.  Om contacten in de bedrijfstak te leggen

5.  Jouw zelfvertrouwen te verhogen

6.  Om een passie te exploreren

7.  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over ‘ the road not taken’

8.  Om mogelijke loopbanen te testen wanneer je nog niet weet wat je wilt

9.  Om een ongebruikelijke, opwindende reis te maken

10. Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen

11. Om een nieuw verhaal te krijgen over jouw huidige onderneming, job, lifestyle en toekomst

12. Om verbinding te krijgen met iets dat in jou sluimert.

Wil je weten hoe de Proefrit in jouw Droomjob werkt? Klik op één van de links hieronder.

Hoe het werkt voor deelnemers

Hoe het werkt voor mentoren

Hoe het werkt voor werkgevers

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s