Passie Pensioneert Nooit voor Barbara van Ittersum

2 april is mijn boekpresentatie  Barbarizsm, hieronder de info over dit event:

9789082527001_cover_small

https://www.facebook.com/events/1895221437420618/

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Mijn grootste passie is om de kijker te confronteren met een emotie, en d.m.v. van mijn identiteit  kwetsbaar neer te zetten en vast te leggen op de gevoelige plaat .

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Mijn idee van ultiem geluk om te verzamelen van kunst en het maken van assemblages.

Wat is mijn grootste angst? Mijn grootste angst om heel beroemd en rijk te worden :-))

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Om zelf portretten te maken die over de grens gaan van behaviour.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Minst aantrekkelijke eigenschap is dat ik blijf verzamelen, zowel in mijn huis als op mijn zolder .

Wat is mijn grootste valkuil? Mijn grootste valkuil , me in zeven sloten te gelijk werken, bluffen met veel energy.

Wanneer zou ik liegen? Liegen doe ik bijna nooit en dat is ook een valkuil, confronterend voor mijn geliefden en familie.

Welke personen in mijn professie die nu leven bewonder ik het meeste? Bewonder heel erg Gossip , Cem Ulug en Joseph Cornell, en fotograaf Ellen von Unwerth

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Ik houd het minst van boekhouding en geld zaken contracten en bizzness afspraken .

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Het meest gelukkige ben ik als ik samenwerk en precies kan creëren met een crew wat een ultimate resultaat heeft gekregen, maar ook als ik lekker @home aan het creëren ben collages van mijn foto’s met gadgets erin verwerkt, assemblages.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Passie pensioneert Nooit, mij ik ben met m’n tweede leven begonnen dus ik heb nog dertig jaar te maken. Wat ik wil is een film maken en zoek producers  !

 Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Wat ik aan mijzelf zou willen veranderen; meer structuur en decadentie .

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Meest professionele prestatie was mijn reclame klus voor Mercedes Benz een emotie brochure , opnames vanuit helikopter met wijlen Peter Bouhoff art director en Kris van der Hart copywriter; top klus !

Waar zou ik het liefst willen leven en werken?  in New York zou ik liefst wonen en werken, de energie in die stad ligt mij aan het hart. Het gaat komen, samen met mijn dochter proberen we daar in deze zomer naar toe te gaan samen .

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn meest waardevolle bezitting is een foto van m’n overleden vader.

Wat is mijn meest markante karakteristiek? mijn meeste markante karakteristiek is uitbundigheid en mensen verbinden. Beat your identity. En ben freelance docente aan het voortgezet onderwijs. Een project genaamd “Beat your identity”, dat overigens ook beschikbaar is voor workshops in het bedrijfsleven. “Ik wil leerlingen laten nadenken over hun eigen identiteit en dat doe ik door middel van fotografie. Ik laat geënsceneerde portretten zien, die vervreemdend of confronterend werken en vervolgens krijgen de leerlingen de opdracht om zelf aan het fotograferen te gaan.”

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Rotterdam krijg ik de meeste ideeën en in mijn tuinhuis in Oud Sloten .

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? mijn favoriete plek om te eten en te drinken is het Amstel Hotel in Amsterdam

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? De boeken die mij beïnvloeden zijn  Joel Witkin, Joseph Cornell , en Ellen von Unwerth: Rauwheid verzamelkunst &erotiek .

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Favoriete schrijvers zijn Vladimir Nabokov “lolita”(familielid)en Piero Camporesi “het vergankelijke vlees.”

‘You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Laatste music op mijn laatste dag; Debussy

Wie is mijn held of heldin in fictie? Heldin in fictie Lolita

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? In real life , Madonna

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? film : ‘Strange love affair with an ego’ en films van Alexandro Jodroski

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Kunst is mijn Goal zonder goede kunst kan ik niet leven .

Met wie zou ik in 2017 graag willen werken? 2017 zou ik graag met Maxima en Anouk werken

Naar welk project, in 2017, kijk ik uit? Local heroes new project met Abia Jansen en een tentoonstelling bij een toonaangevende internationale gallery.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017 Ik zou graag Peter Lindbergh willen ontmoeten, een fantastische levende fotograaf !

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017? Mijn nieuwe werk Local Heroes wordt een boek ontworpen door peter van Leeuwerink von chaometric en een tentoonstelling in New York. Voor opdrachten of verkoop van mijn stock fotografie  zie mijn prijslijst www.absolutephotography.net

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen? Kunst beminnende ,kunst liefhebbers en kunst historica

Hoe kun jij contact met mij opnemen?

Barbara van Ittersum-Barbarizsm

0031-624211934

absolute@xs4all.nl

www.absolutephotography.net

Dit is een bericht van Passie Pensioneert Nooit founder Peter de Kuster

Maak een Proefrit in jouw Droomjob en Creëer een Leven en Werk waar Jij van Houdt en Nooit van Wil Pensioneren. 

mip8

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

ejfelkor_parizsban

“The secret of success is making your vocation your vacation – Mark Twain”

Door alle generaties heen hebben mensen al een Proefrit in hun Droomjob gemaakt. Bij architecten, kunstenaars, schrijvers, designers, reclamemensen, koks en acteurs bijvoorbeeld is het de normaalste zaak van de wereld. Wel is het iets dat vooral bij de start van een loopbaan wordt gedaan. Terwijl je het altijd kunt doen om je beeld bij wat je doet en wilt doen met je passie voor je werk aan te scherpen door zij aan zij te werken met iemand die jouw rolmodel is.

Ik ben jaren geleden begonnen iedereen die op zoek was naar een praktische invulling voor hun droomjob te adviseren een Proefrit in jouw Droomjob te maken. 1, 2, 3 dagen echt werken met iemand die jouw droomjob heeft. Of gesprekken van een paar uur met hen. Bijna iedereen die een Proefrit maakte is daaruit gekomen met nieuwe energie, een helder verhaal en vastberadener dan ooit om hun droomjob waar te maken. Ze hebben boeiende projecten binnengehaald, een opleiding gestart of op andere manieren hun droomjob verder gebracht. Na jaren van fantaseren heeft de Proefrit in een paar dagen hen de kracht gegeven om in actie te komen.

Deels was het een leereffect – de concrete kennis die zij hebben gekregen over de onderneming van hun dromen. Deels was het de mentor die hun hand vasthield, hun zelfvertrouwen een boost gaf en hen hulp bood. Deels waren het de contacten die zij maakten, die het maken van de volgende stappen eenvoudiger maakten.

Maar het belangrijkste van allemaal, naast deze praktische zaken, was iets anders. De Proefrit in jouw Droomonderneming ontwaakte en gaf energie aan iets diep in henzelf, een gedeelte dat voorheen sluimerde en dat, eenmaal wakker geworden, weigerde om genegeerd te worden. Weet dat je als je een droomonderneming overweegt dat het niet alleen gaat over hoe jij jouw uren op het werk besteedt. Het gaat over het verbinden van jouw werk – leven met jouw diepste gevoel over jezelf. Het gaat erom werk te hebben dat je met passie doet, dat je energie geeft in plaats van uitput, waar je van voelt dat het van betekenis is.

WAAROM DEELNEMEN AAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT? 

1.  Om een proefrit in jouw droomjob te maken voor je jezelf committeert

2. Om een mentor te vinden

3.  Om de ins en outs van een onderneming te leren kennen

4.  Om contacten in de bedrijfstak te leggen

5.  Jouw zelfvertrouwen te verhogen

6.  Om een passie te exploreren

7.  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over ‘ the road not taken’

8.  Om mogelijke loopbanen te testen wanneer je nog niet weet wat je wilt

9.  Om een ongebruikelijke, opwindende reis te maken

10. Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen

11. Om een nieuw verhaal te krijgen over jouw huidige onderneming, job, lifestyle en toekomst

12. Om verbinding te krijgen met iets dat in jou sluimert.

Wil je weten hoe de Proefrit in jouw Droomjob werkt? Klik op één van de links hieronder.

Hoe het werkt voor deelnemers

Hoe het werkt voor mentoren

Hoe het werkt voor werkgevers

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s