Passie Pensioneert Nooit voor Hermione Vroom

Wat is de grootste passie in mijn werk? Naar mijn diepste gevoel gaan d.m.v. muziek en meditatie . en kijk naar een groot wit doek ,begin dat te beschilderen (en weet nog niet wat daar uitkomt ) en dan met verbazing kijken wat daar uitkomt

Wat is mijn idee van ultiem geluk ? DE LIEFDE ….

Wat is mijn grootste angst? Ben ik niet mee bezig

Waar houd ik het meeste van aan mijn werk? Als ik begin en denk ”het gaat het niet worden “” en ineens de inspiratie komt ,en ik redelijk tevreden ben

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ongeduld en perfectionistisch.

Wat is mijn grootste valkuil? Periodes dat ik geen inspiratie heb en niet kan werken ,(vaak invloeden van het weer of persoonlijke omstandigheden )

Wanneer zou ik liegen? Liegen is jezelf niet serieus nemen .liegen is bewust gemeen zijn dus doe het niet. Om mensen te beschermen kan ik me wel iets bij voorstellen

Welke personen in mijn professie die nu leven bewonder ik het meest? Kehinde WILEY, ANSELM KIEFER, CONOR HARRINTON, LITA CABELLUT

Waar houd ik het minst van in mijn werk? De zakelijke kant

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Als het op een expositie hangt waar ikzelf tevreden over ben

Wat zegt de uitspraak ”passie pensioneert nooit ” Wat is pensionering ? Dit gaat door tot de dood je roept ,en je verder gaat met reïncarneren.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Dat ik wat meer geduld kan opbrengen aan de zakelijke kant ,het zou heerlijk zijn als een betrouwbaar iemand dat voor me kan doen

Wat is mijn grootste prof, prestatie tot nu toe? Een project waar ik al jarenlang naar uitkijk en wat ik dit jaar ga realiseren

WAAR ZOU IK HET LIEFST WILLEN WONEN EN WERKEN? ITALIE (waar ik al gewoond heb ) een atelier waar je altijd met de deur open kan werken ,, en de zon .

Wat is mijn meest waardevolle bezit? Mijn herinneringen “aan mijn prachtige reizen”. De mensen, waar ik veel van heb gehouden en de mensen die nu in mijn hart zitten en die van mij houden; onbaatzuchtige liefde.

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Mijn intuïtie, mijn gevoel voor humor , creativiteit . zin voor avontuur gevoeligheid, warmte.

Waar is de plek waar ik de beste ideeen krijg? Op mijn reizen, vooral naar exotische oorden , oude culturen . muziek , dans , rituelen, reizende volkeren bedoeïenen ,,

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Favoriete plek om te eten en te drinken, vooral buiten in de natuur en aan het strand de zon onder zien gaan en liefst in gezelschap met liefdevolle mensen.

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? Isabel Allende .(Het huis met de geesten), Paulo Coelho (De Alchemist), Carlos Casteneda (Kennis en Macht),Jan Wolkers (De Junival )

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Erich Fromm, dichters ….Neeltje Maria Min, Pablo Neruda

‘You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Here comes the sun ,, George Harrison, Bob Marley

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? In iedereen schuilt een held en iedereen is een held

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? ‘The Rose tattoo”” met Anna magnani en Burt Lancaster (het toneelstuk in Nederland De getatoeëerde roos met Ank van der Moer ), Mamma Roma ..Anna Magnani, Rocco e i suoi Fratelli met Alain Delon van Visconti, “”Ludwig “; verder de films van Pier Paolo Pasolini, Luchino Visconti en Bernardo Bertolucci

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Heel veel geld geeft je de vrijheid, onafhankelijkheid voor goed materiaal , exposities , mooie ateliers en veel reizen.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Alles is bij mij verweven met kunst , het is mijn zijn.

Met wie zou ik in 2017 graag willen werken? Mijn weg is alleen. Ik volg mijn intuïtief en de mensen die aanvullen zijn welkom.

Welke mensen in mijn prof , zou ik graag willen ontmoeten in 2017? Ik was 18 jaar en we gingen met een groepje van de academie in St. Tropez schilderen en aan de haven dat verkopen. In die tijd was alles nog niet zo toeristisch en kwam je veel sterren tegen; zo ook Picasso met zijn vrienden. Hij bleef lang stilstaan om een praatje met maken. Ik was wel onder de indruk van zijn gigantische uitstraling en die priemende ogen, maar we hebben vreselijk gelachen. Ik denk dat hij 80 was, heel erg bruin en hij had alleen een klein roze shortje aan. Ha, ha nu kan ik me die vrouwen voorstellen ,die als een blok voor hem vielen. Wat een charmeur was dat, en die zou ik nog wel eens willen ontmoeten ,,,”het grootste talent wat er is “”

Waar kan je mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017? Momenteel expo bij ”Het Haags Kunsthuis “” Loevesteinlaan 355. den Haag. 06- 46272334 Vanaf 7 april expositie in Rome..Flyerart gallery .via PALERMO 77 00184 ROMA +39 3281641774 ITALIA

Hoe kun jij contact met mij opnemen?

Via Facebook account https://www.facebook.com/hermione.vroom?fref=ts EN https://www.facebook.com/arthermionevroom/?fref=ts

Instragram https://www.instagram.com/hermionevroom/

Pinterest https://nl.pinterest.com/hermionevroom/?eq=hermione%20vroom&etslf=NaN

Telefoon: 06-22051426

E-mail: hermionevroom@hotmail.com

Dit is een bericht van Passie Pensioneert Nooit founder Peter de Kuster

Maak een Proefrit in jouw Droomjob en Creëer een Leven en Werk waar Jij van Houdt en Nooit van Wil Pensioneren. 

mip8

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

ejfelkor_parizsban

“The secret of success is making your vocation your vacation – Mark Twain”

Door alle generaties heen hebben mensen al een Proefrit in hun Droomjob gemaakt. Bij architecten, kunstenaars, schrijvers, designers, reclamemensen, koks en acteurs bijvoorbeeld is het de normaalste zaak van de wereld. Wel is het iets dat vooral bij de start van een loopbaan wordt gedaan. Terwijl je het altijd kunt doen om je beeld bij wat je doet en wilt doen met je passie voor je werk aan te scherpen door zij aan zij te werken met iemand die jouw rolmodel is.

Ik ben jaren geleden begonnen iedereen die op zoek was naar een praktische invulling voor hun droomjob te adviseren een Proefrit in jouw Droomjob te maken. 1, 2, 3 dagen echt werken met iemand die jouw droomjob heeft. Of gesprekken van een paar uur met hen. Bijna iedereen die een Proefrit maakte is daaruit gekomen met nieuwe energie, een helder verhaal en vastberadener dan ooit om hun droomjob waar te maken. Ze hebben boeiende projecten binnengehaald, een opleiding gestart of op andere manieren hun droomjob verder gebracht. Na jaren van fantaseren heeft de Proefrit in een paar dagen hen de kracht gegeven om in actie te komen.

Deels was het een leereffect – de concrete kennis die zij hebben gekregen over de onderneming van hun dromen. Deels was het de mentor die hun hand vasthield, hun zelfvertrouwen een boost gaf en hen hulp bood. Deels waren het de contacten die zij maakten, die het maken van de volgende stappen eenvoudiger maakten.

Maar het belangrijkste van allemaal, naast deze praktische zaken, was iets anders. De Proefrit in jouw Droomonderneming ontwaakte en gaf energie aan iets diep in henzelf, een gedeelte dat voorheen sluimerde en dat, eenmaal wakker geworden, weigerde om genegeerd te worden. Weet dat je als je een droomonderneming overweegt dat het niet alleen gaat over hoe jij jouw uren op het werk besteedt. Het gaat over het verbinden van jouw werk – leven met jouw diepste gevoel over jezelf. Het gaat erom werk te hebben dat je met passie doet, dat je energie geeft in plaats van uitput, waar je van voelt dat het van betekenis is.

WAAROM DEELNEMEN AAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT? 

1.  Om een proefrit in jouw droomjob te maken voor je jezelf committeert

2. Om een mentor te vinden

3.  Om de ins en outs van een onderneming te leren kennen

4.  Om contacten in de bedrijfstak te leggen

5.  Jouw zelfvertrouwen te verhogen

6.  Om een passie te exploreren

7.  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over ‘ the road not taken’

8.  Om mogelijke loopbanen te testen wanneer je nog niet weet wat je wilt

9.  Om een ongebruikelijke, opwindende reis te maken

10. Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen

11. Om een nieuw verhaal te krijgen over jouw huidige onderneming, job, lifestyle en toekomst

12. Om verbinding te krijgen met iets dat in jou sluimert.

Wil je weten hoe de Proefrit in jouw Droomjob werkt? Klik op één van de links hieronder.

Hoe het werkt voor deelnemers

Hoe het werkt voor mentoren

Hoe het werkt voor werkgevers

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s