Passie Pensioneert Nooit voor Frank de Bruyn

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Het overbrengen van gevoelens en het raken van mensen door emoties teweeg te brengen. Het werkt voor mij ook zeer zeker therapeutisch en daarom is het erg helend en brengt het innerlijke groei teweeg.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Ultiem geluk is voor mij de levensstijl van de mensen en culturen uit het oosten. Zij hechten weinig waarde aan status en materialisme. Zij werken, eten en drinken en genieten meer van het aardse en de natuur i.p.v. de nonsens en de overbodige luxe waar de westerse maatschappij zich aan lijkt te laven. Ultiem geluk zit hem volgens mij in een hoger bewustzijn en de liefde kunnen voelen en uitstralen in alles en iedereen.

Wat is mijn grootste angst? Het klinkt wellicht bizar, maar angst komt niet in mijn woordenboek voor. Het is ook nooit eerder voorgekomen dat ik mezelf liet beperken door een gevoel van angst. Zelfs de dood beangstigd mij niet. Angst is een misleidende emotie die men beperkt. Met een zuiver hart je weg volgen zorgt ervoor dat je onverschrokken en zonder angst jezelf kan voortbewegen op je levenspad.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Het al schrijvende of sprekende de gevestigde taboes onder de aandacht brengen en de samenleving er een andere visie op geven. Het stigmatiserende gedrag en mindset van velen omdraaien in een ruimere visie met een positievere kijk op de wereld.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Mijn minst aantrekkelijke eigenschap is dat ik mensen vaak in de rede val en niet laat uitpraten wanneer mijn ongeduld begint op te spelen, ook al zo’n onaantrekkelijke eigenschap trouwens haha.

Wat is mijn grootste valkuil? Mijn over-enthousiasme zorgt er nogal es voor dat ik mij te impulsief stort in situaties. Hierdoor ontstaan er dan soms wel eens wat problemen die ik beter had kunnen voorkomen als ik de tijd had genomen. Maar problemen bestaan in feite niet in mijn leven, ik zie ze meer als uitdagingen.

Wanneer zou ik liegen? Liegen is een van die dingen waar ik me nooit aan waag. Ik sla mensen liever om de oren met de waarheid dan ze te troosten met leugens. Zelf heb ik daardoor wel gemerkt dat sommigen, zelfs velen, mensen liever hebben dat je tegen ze liegt. Maar daar begin ik niet aan, het past niet bij wie ik ben en vertegenwoordig.

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Dat zijn onder andere Joseph Oubelkas, omdat ik hem beschouw als een voorbeeld en tevens lotgenoot. Hij heeft hetzelfde meegemaakt als ik, namelijk onterechte detentie in het buitenland. Daarnaast Robert van den Bout, omdat hij mij enorm inspireert en omdat we al met elkaar bekend zijn sinds mijn professie bij Holland Casino. Nu beide motivational speakers en schrijvers.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Er is niets waar ik niet van hou binnen het veld van mijn bezigheden. Wanneer je ergens passie voor hebt bestaat het naar mijn mening niet dat je ergens minder van houd.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? De lovende recensies en reacties op mijn beide boeken die vrijwel allemaal overeenkomen. Het overgrote deel van de lezers vinden mijn boeken inspirerend en zeer makkelijk leesbaar. Dat maakte me erg trots en happy.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Dat er geen eind aan passie kan komen, wat natuurlijk ook echt klopt. Want passie voor hetgeen wat je doet is bijna niet te zien als werk. Hij die passie heeft voor wat hij doet werk geen enkele dag.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Mijn leeftijd wellicht haha, ik zou willen dat ik mijn passie wat eerder ontdekt had zodat ik er al jaren geleden zo in had kunnen groeien. Verder vind ik mezelf zoals ik naar mezelf kijk momenteel erg tevreden en zelfbewust.

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Nou het schrijven van twee boeken in minder dan zes maanden en de media exposure die ik zelf allemaal heb bewerkstelligt stemt mij enorm trots en tevreden over mijzelf als professionele prestatie.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? Ik zou het liefste willen leven en werken vanuit een prachtig Aziatisch land zoals Thailand, Indonesië of de Filipijnen. Verder trekken landen als Suriname mij enorm of de Antillen

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Natuurlijk is het niet echt een bezit te noemen doch zou ik natuurlijk mijn kinderen en familie als het meest waardevolle beschouwen dat ik heb in mijn leven.

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Mijn meest markante karakteristiek is lastig over mezelf te zeggen. Anderen vinden dat mijn entree meestal nooit onopgemerkt blijft. Wellicht zou men dat charisma kunnen noemen? Zelf heb ik echt geen idee eerlijk gezegd.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Ik woon vlakbij de dijk die langs de rivier de Waal ligt. Aldaar vertoef ik regelmatig wanneer het mooi weer is en krijg ik vaak de beste inspiratie.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? De meest favoriete plek om te eten is eveneens langs het water aan de rivier de Waal. Maar dan tezamen met mijn kinderen op een dekentje gezellig picknicken. Maar anders zou dat een Indiaas restaurant zijn.

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? 400 brieven van mijn moeder, geschreven door Joseph Oubelkas. En het geheim van de stille kracht van Osho. Beide boeken las ik tijdens mijn detentie en waren een enorme steun voor me.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Dr Wayne Dyer, Anthony Robbins, Deepak Chopra, Joseph Oubelkas, Robert van den Bout.

‘You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? I don’t wanna miss a thing van Aerosmith

Wie is mijn held of heldin in fictie? Ik heb niet echt een held in fictie, dus neig al snel te zeggen dat het Marvel is.

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Anthony Robbins, Les Brown, Prince Ea

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? Mocht het ooit lukken mijn boek te laten verfilmen dan zou ik zeggen Achter de tralies schijnt de zon. De gevestigde films zijn er teveel om een eerlijke keuze uit te maken.

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Dat men creativiteit niet aan banden dient te leggen door beperkte financiële middelen wellicht? Omdat het afbraak zou doen aan de creatie of het proces.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Het leven is een groot kunstwerk, alles is kunst. Dus in dat geval zou men kunnen stellen dat het een grote rol speelt. En ook dat is weer kunst te noemen, de rol die het speelt.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Voorheen zouden dat mijn partners zijn, daar ik mijn leven momenteel alleen leid kan ik het niet aanduiden. Wellicht zullen het dan toch mijn kinderen zijn. Mijn dierbaren en mijn trouwste volgers en fans.

Met wie zou ik in 2017 graag willen werken? Met een onafhankelijke film productie maatschappij die mijn verhalen eventueel wil verfilmen.

Naar welk project, in 2017, kijk ik uit? Naar een samenwerking tussen mij en Unite Media Tv, daar zullen ook heel erg leuke dingen uit voortkomen.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017 Anthony Robbins, maar of dat in dit jaar zal lukken is de vraag. Maar ik heb ze allemaal al ontmoet die ik op mijn lijstje had staan. Dus wellicht is Heleen van Rooyen er een van die ik graag es ontmoet.

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017? Op mijn website http://www.frankdebruyn.com of http://www.socialbutterlfy.nl voor al mijn blogs. Verder ben ik erg actief op facebook.

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen? Dat zou Robert van den Bout zijn, ook wel De Nieuwe Dominee genoemd. Dat is tevens de titel van zijn boek. Robert schreef een voorwoord in mijn eigen boek over mijn detentie.

Hoe kun jij contact met mij opnemen? Via de website http://www.frankdebruyn.com of via facebook

Dit is een bericht van Passie Pensioneert Nooit founder Peter de Kuster

Maak een Proefrit in jouw Droomjob en Creëer een Leven en Werk waar Jij van Houdt en Nooit van Wil Pensioneren. 

mip8

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

ejfelkor_parizsban

“The secret of success is making your vocation your vacation – Mark Twain”

Door alle generaties heen hebben mensen al een Proefrit in hun Droomjob gemaakt. Bij architecten, kunstenaars, schrijvers, designers, reclamemensen, koks en acteurs bijvoorbeeld is het de normaalste zaak van de wereld. Wel is het iets dat vooral bij de start van een loopbaan wordt gedaan. Terwijl je het altijd kunt doen om je beeld bij wat je doet en wilt doen met je passie voor je werk aan te scherpen door zij aan zij te werken met iemand die jouw rolmodel is.

Ik ben jaren geleden begonnen iedereen die op zoek was naar een praktische invulling voor hun droomjob te adviseren een Proefrit in jouw Droomjob te maken. 1, 2, 3 dagen echt werken met iemand die jouw droomjob heeft. Of gesprekken van een paar uur met hen. Bijna iedereen die een Proefrit maakte is daaruit gekomen met nieuwe energie, een helder verhaal en vastberadener dan ooit om hun droomjob waar te maken. Ze hebben boeiende projecten binnengehaald, een opleiding gestart of op andere manieren hun droomjob verder gebracht. Na jaren van fantaseren heeft de Proefrit in een paar dagen hen de kracht gegeven om in actie te komen.

Deels was het een leereffect – de concrete kennis die zij hebben gekregen over de onderneming van hun dromen. Deels was het de mentor die hun hand vasthield, hun zelfvertrouwen een boost gaf en hen hulp bood. Deels waren het de contacten die zij maakten, die het maken van de volgende stappen eenvoudiger maakten.

Maar het belangrijkste van allemaal, naast deze praktische zaken, was iets anders. De Proefrit in jouw Droomonderneming ontwaakte en gaf energie aan iets diep in henzelf, een gedeelte dat voorheen sluimerde en dat, eenmaal wakker geworden, weigerde om genegeerd te worden. Weet dat je als je een droomonderneming overweegt dat het niet alleen gaat over hoe jij jouw uren op het werk besteedt. Het gaat over het verbinden van jouw werk – leven met jouw diepste gevoel over jezelf. Het gaat erom werk te hebben dat je met passie doet, dat je energie geeft in plaats van uitput, waar je van voelt dat het van betekenis is.

WAAROM DEELNEMEN AAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT? 

1.  Om een proefrit in jouw droomjob te maken voor je jezelf committeert

2. Om een mentor te vinden

3.  Om de ins en outs van een onderneming te leren kennen

4.  Om contacten in de bedrijfstak te leggen

5.  Jouw zelfvertrouwen te verhogen

6.  Om een passie te exploreren

7.  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over ‘ the road not taken’

8.  Om mogelijke loopbanen te testen wanneer je nog niet weet wat je wilt

9.  Om een ongebruikelijke, opwindende reis te maken

10. Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen

11. Om een nieuw verhaal te krijgen over jouw huidige onderneming, job, lifestyle en toekomst

12. Om verbinding te krijgen met iets dat in jou sluimert.

Wil je weten hoe de Proefrit in jouw Droomjob werkt? Klik op één van de links hieronder.

Hoe het werkt voor deelnemers

Hoe het werkt voor mentoren

Hoe het werkt voor werkgevers

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s