Passie Pensioneert Nooit voor Isabelle Amé

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Het uiten van mijn gevoel.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Samen zijn met mijn lieve vriend, dat we in een huisje in het bos wonen met veel vrijheid.

Wat is mijn grootste angst? Oorlog.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Optreden. Omdat ik dan mijn passie en gevoel met anderen kan delen.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik ben niet gauw tevreden.

Wat is mijn grootste valkuil? Ik ben nog geen expert in het opstellen van realistische einddoelen.

Wanneer zou ik liegen? Als ik zou zeggen dat cavia’s mijn lievelingsdieren zijn.

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Adele. Zij geeft haar grenzen goed aan en geeft de vrouwen die niet toevallig gezegend zijn met een topmodellen uiterlijk het vertrouwen dat de oppervlakkigheid in de popmuziek eindelijk aan het veranderen is.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? De onzekerheid en de vleeskeuring.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Toen ik op tour was met Guus Meeuwis.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Daar ben ik het volledig mee eens. Passie komt vanuit een liefdevolle plek en maakt de wereld mooier. Daar hoef je wat mij betreft nooit mee op te houden.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Mijn bankrekening.

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Optreden met mijn band als voorprogramma van “Groots Met Een Zachte G” in het Philips Stadion voor 30.000 mensen.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? In een kleine boerderij met veel natuur om me heen.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? De liefde voor en van mijn vriend.

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Mijn optimisme en doorzettingsvermogen, meegekregen van mijn vader.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Niet in de stad. In het hutje van mijn ouders in de Ardennen. Zie videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=PfdMV7RMHkk

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Wederom het hutje in de Ardennen, bij het kampvuur uitkijkend op de rivier. Hopend een blik op te vangen van de bevers die daar vlakbij aan hun dam bouwen.

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? “Wie Heeft Ons In Godsnaam Geleerd Dat Regen Slecht Weer Is” van Jan Jaap van Hoeckel. Het helpt me optimistisch te blijven op donkere dagen. En Harry Potter van J.K. Rowling. Haar fantasiewereld heeft de mijne bijzonder veel plezier meegegeven.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? J.K. Rowling, Marthe van Bronckhorst en alle briljante schrijvers rondom de series South Park en Family Guy.

‘You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Voor nu zou ik zeggen: Howard Shore met de muziek van Lord Of The Rings (deel 1).

Wie is mijn held of heldin in fictie? Samwise Gamgee. “Even darkness must pass.” zegt hij.

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Een van mijn liefste vriendinnen Hanneke. Hoe zij regen en storm weet te trotseren en toch telkens het leven weer met een warm hart tegemoet komt, dat vind ik heldin-waardig.

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? The Lord Of The Rings. Beste verhaal ooit geschreven. Elke keer ontdek ik een nieuw metafoor dat zich gek genoeg blijft herhalen in ieder decennium.

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Dat is wat we als kunstenaar allemaal graag willen alleen hebben veel rijke lui daar een andere kijk op. Hoewel die dan wel weer graag kunst aan de muur hangen voor hun eigen rust en vrede. Een vreemde verhouding als je het mij vraagt.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Het is alles voor me. Als ik niets kan creëren, al is het maar een zelfgemaakte lampion voor in de tuin, word ik ongelukkig.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? De bedenkers van “Nordic Walking” hebben een paar jaar geleden mijn crowdfunding enorm, maar dan ook echt enorm, gesponsord. Ze hadden me gezien op tour met Guus Meeuwis en vonden mijn muziek zo leuk dat ze me wilden steunen. Dit zal ik nooit vergeten.

Met wie zou ik in 2017 graag willen werken? Met mensen die niet te veel haast hebben. Het leven is nog lang.

Naar welk project, in 2017, kijk ik uit? Mijn EP release in de Paradox in Tilburg, mijn huidige woonplaats. Ik treed op samen met een paar van Nederlands beste muzikanten. Dat wordt een mijlpaal in mijn leven.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017 Een manager en/of boeker die net als ik gelooft in een succesvolle toekomst voor mij en mijn muziek in Nederland.

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017? Op mijn site: http://www.isabelleame.nl staat alle informatie. Daarnaast staan op mijn YouTube kanaal akoestische video’s, clips en vlogs: https://www.youtube.com/channel/UCphUdgvzRl-IyBGsAgHVZ-Q

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen? Mijn vader. Omdat hij net gepensioneerd is en niet is weg te slaan achter zijn schildersezel, of zit te oefenen voor zijn drumexamen van het conservatorium waar hij sinds dit jaar is gaan studeren.

Hoe kun jij contact met mij opnemen? isabelleamemusic@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s