Passie Pensioneert Nooit voor Tim Velgersdijk

Hallo, ik ben Tim Velgersdijk, 17 jaar en mijn passie is “Drummen”.

Graag wil ik van mijn hobby mijn werk maken, dat is mijn ultieme idee van gelukkig zijn, om met mijn passie geld te kunnen verdienen.

De vraag wat mijn grootste angst is, kan ik niet beantwoorden. Misschien ben ik nog te jong om zoiets als angst te zien, ik geniet nu volop van alles wat met drummen te maken heeft.

Het leukste van drummen is om met anderen muzikanten echt muziek te maken en dat je ff kan losgaan, iets moois neer te zetten!

Mijn minst aantrekkelijke eigenschap is dat ik kribbig kan reageren als mensen hun huiswerk niet gedaan hebben voor het repeteren met de band.

Wat is mijn grootste valkuil? Daar heb ik nog nooit over nagedacht…… Ik ga niet zomaar met iedereen in zee en beslissingen neem ik vaak samen met mijn ouders.

Liegen……. Dat mag niet!!

De personen die ik het meest bewonder zijn Aaron Spears, Tony Royster en niet te vergeten, mijn vader en moeder. Tot waar ik nu ben gekomen met drummen heb ik allemaal te danken aan mijn ouders.

Het minst leuke is: telkens weer dat ene moeilijke dingetje doen, maar uiteindelijk zie en hoor je het resultaat wat het opgebracht heeft, dan is het toch weer leuk!

Er is niet echt een moment geweest waar ik het gelukkigst was, eigenlijk ben ik dat elke keer als ik achter mijn drumstel zit.

Passie Pensioneert Nooit: Graag drum ik nog als ik 100 jaar ben!!

Wat ik aan mezelf zou willen veranderen…..misschien ben ik nog te jong voor deze vraag, ik heb geen flauw idee!

Prestaties: Voor de viering van het 200 jarig Koninkrijk heb ik mogen spelen op de “Magere brug” in Amsterdam voor de Koninklijke familie. Ook al een paar keer opgetreden in “de Stoep” groot theater in Spijkenisse en op diverse festivals.

Ik zou het liefst in Nederland blijven willen wonen en werken, maar over de hele wereld optreden, dat lijkt mij heel vet !

Mijn eigen drumstel is mijn meest waardevolle bezit!!

Het karakteristieke waar je mij aan zou herkennen qua drummen is mijn “Groove”.

Overal krijg ik ideeën, als ik aan het drummen ben, maar ook als ik op school ben of totaal iets anders aan het doen ben, er zit overal muziek in!

Mijn favoriete plek om te eten is eigenlijk gewoon thuis, lekker wat bestellen zoals pizza of shoarma. Of zelf iets maken zoals reepjes biefstuk of iets met kip. Maar uiteraard vind ik het ook heel gezellig om met vrienden lekker naar de Mac Donald te gaan!!

Daar lezen niet mijn hobby is, heb ik geen favoriete schrijvers.

Ik wil nog niet aan mijn laatste dag denken, dus hoop ik nog lang niet na te hoeven denken over welke muziek ik het laatste wil horen, maar gezien ik muzikant ben, zal het waarschijnlijk iets zijn waar ik zelf in speel!

Mijn held in fictie is Iron Fist, een serie van Netflix, lekker even ontspannen.

In het dagelijks leven zijn dat mijn vader en moeder en mijn broertje niet te vergeten, een kleine held!

Films kijk ik af en toe, maar de serie Prison Break vind ik super leuk, die beveel ik je aan om ook te kijken.
“Financiële Vrijheid om te creëren”, alle mogelijkheid om met instrumenten en apparatuur iets muzikaals neer te zetten. Helaas is alles nogal prijzig
Kunst in de zin van Muziek speelt in mijn leven een super grote rol!Mijn grootste fans en sponsoren zijn mijn ouders. Partners zijn de mede muzikanten in de bands waarin ik speel.Er zijn heel veel goede muzikanten waar ik mee zou willen werken, en doe er alles aan om dit te kunnen bereiken.
Ik kijk uit naar meerdere projecten zoals een festival waar ik mag optreden en een nieuw project (stijl Snarky Puppy).
Veel van mijn werk plaats ik op facebook en youtube, tevens kan je mij tegen komen tijdens optredens. Zelf organiseer ik Jamsessies waar ik diverse muzikanten voor uitnodig om samen te kunnen spelen.
Graag zou ik Juan van Emmerloot uitgenodigd zien om zijn “Passie Pensioneert Nooit” verhaal te vertellen, drummer en drumcoach.
Als je in contact met mij wilt komen, kun je dan via mijn facebook pagina “Tim Velgersdijk Drums” doen.
Hierbij voeg ik 2 filmpjes, veel kijk en luister plezier!Tim Velgersdijk.

Dit is een bericht van Passie Pensioneert Nooit founder Peter de Kuster

Maak een Proefrit in jouw Droomjob en Creëer een Leven en Werk waar Jij van Houdt en Nooit van Wil Pensioneren. 

mip8

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

ejfelkor_parizsban

“The secret of success is making your vocation your vacation – Mark Twain”

Door alle generaties heen hebben mensen al een Proefrit in hun Droomjob gemaakt. Bij architecten, kunstenaars, schrijvers, designers, reclamemensen, koks en acteurs bijvoorbeeld is het de normaalste zaak van de wereld. Wel is het iets dat vooral bij de start van een loopbaan wordt gedaan. Terwijl je het altijd kunt doen om je beeld bij wat je doet en wilt doen met je passie voor je werk aan te scherpen door zij aan zij te werken met iemand die jouw rolmodel is.

Ik ben jaren geleden begonnen iedereen die op zoek was naar een praktische invulling voor hun droomjob te adviseren een Proefrit in jouw Droomjob te maken. 1, 2, 3 dagen echt werken met iemand die jouw droomjob heeft. Of gesprekken van een paar uur met hen. Bijna iedereen die een Proefrit maakte is daaruit gekomen met nieuwe energie, een helder verhaal en vastberadener dan ooit om hun droomjob waar te maken. Ze hebben boeiende projecten binnengehaald, een opleiding gestart of op andere manieren hun droomjob verder gebracht. Na jaren van fantaseren heeft de Proefrit in een paar dagen hen de kracht gegeven om in actie te komen.

Deels was het een leereffect – de concrete kennis die zij hebben gekregen over de onderneming van hun dromen. Deels was het de mentor die hun hand vasthield, hun zelfvertrouwen een boost gaf en hen hulp bood. Deels waren het de contacten die zij maakten, die het maken van de volgende stappen eenvoudiger maakten.

Maar het belangrijkste van allemaal, naast deze praktische zaken, was iets anders. De Proefrit in jouw Droomonderneming ontwaakte en gaf energie aan iets diep in henzelf, een gedeelte dat voorheen sluimerde en dat, eenmaal wakker geworden, weigerde om genegeerd te worden. Weet dat je als je een droomonderneming overweegt dat het niet alleen gaat over hoe jij jouw uren op het werk besteedt. Het gaat over het verbinden van jouw werk – leven met jouw diepste gevoel over jezelf. Het gaat erom werk te hebben dat je met passie doet, dat je energie geeft in plaats van uitput, waar je van voelt dat het van betekenis is.

WAAROM DEELNEMEN AAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT? 

1.  Om een proefrit in jouw droomjob te maken voor je jezelf committeert

2. Om een mentor te vinden

3.  Om de ins en outs van een onderneming te leren kennen

4.  Om contacten in de bedrijfstak te leggen

5.  Jouw zelfvertrouwen te verhogen

6.  Om een passie te exploreren

7.  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over ‘ the road not taken’

8.  Om mogelijke loopbanen te testen wanneer je nog niet weet wat je wilt

9.  Om een ongebruikelijke, opwindende reis te maken

10. Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen

11. Om een nieuw verhaal te krijgen over jouw huidige onderneming, job, lifestyle en toekomst

12. Om verbinding te krijgen met iets dat in jou sluimert.

Wil je weten hoe de Proefrit in jouw Droomjob werkt? Klik op één van de links hieronder.

Hoe het werkt voor deelnemers

Hoe het werkt voor mentoren

Hoe het werkt voor werkgevers

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s