Passie Pensioneert Nooit voor Jermain Bridgewater

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Ik haal geluk uit de momenten dat ik muziek aan het creëren ben, een goede connectie heb met het publiek bij de live shows en jongeren kan inspireren met mijn workshops.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Dat wanneer ik er niet meer ben ik van mijzelf vind dat ik alles uit mijn leven heb gehaald.

Wat is mijn grootste angst? Heb ik niet meer. Mijn grootste angst vroeger was dat de liefde van mijn leven niet lekker zou kunnen koken. Gelukkig kookt mijn vrouw als de allerbeste!

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Het creëren! Dat proces vind ik het aller vetst. De magie om eerst een ideetje te hebben en dan ogenblikken later een lied die mensen kan beïnvloeden. Prachtig!

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Dat ik goed ben in mijzelf onbereikbaar maken

Wat is mijn grootste valkuil? Dat ik denk dat niks onmogelijk is

Wanneer zou ik liegen? Als er een significante grote levensverbeterende uitkomst zal zijn.

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Stromae, Chief Keef, KRS-One en Raekwon

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Dat het mij nog niet voorziet in mijn financiële behoefte

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Afgelopen 23 mei. Ik deed een mooie show in Tivoli Vredenburg nadat ik die middag landde vanuit Bosnië waar ik een track en videoclip opnam met jongeren van de school OS Srednje.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Dat mijn passie, muziek maken, geen werk is waar ik van wil pensioneren. Dit werk heeft zoveel voor mij betekend en er staan nog zoveel mooie dingen te gebeuren. Hier wil ik nooit mee stoppen.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Ik wil niet veranderen, ik wil nog meer mezelf zijn

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Ik kan niet kiezen elke prestatie is een belangrijk bouwstuk in wat ik aan het bouwen ben.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? Ik wil overal ter wereld werken. “Where I sing my songs is where my home is”

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn vrouw ❤ Wat is mijn meest markante karakteristiek? Dat ik charismatisch ben met een warme stem

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Als ik in mijn auto op de snelweg rijd

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Millies Corner in Utrecht Overvecht. Kom er al 14 jaar

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? ”Een ongewoon gesprek met god”. Dit boek heeft grote invloed op mijn manier van denken en manier van creëren. ”The Alchemist”. Dit boek heeft mij laten beseffen dat wanneer je je droom volgt je ook de tegenslagen die daarbij komen kunt vertrouwen.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Tupac Shakur, Robert Diggs, JK Rowling, Neal Donald Walsch, Paulo Coelho, Kris Parker

You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Mijn eigen muziek. Ik heb meer dan 1000 nummers gemaakt dus zou tof zijn om alles soort van chronologisch af te spelen.

Wie is mijn held of heldin in fictie? Beast van “X-Men”. Hij is supersterk en super intelligent en hij kan de zwaartekracht trotseren.

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Klinkt super arrogant maar op dit moment ben ik het zelf. Ik merk de laatste tijd heel erg dat ik de kracht in mijzelf moet aanspreken om mijn obstakels te overkomen. En het lukt me. Vind het tof om te zien hoe ik weer opkom.

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? The butterfly effect. Supergoed bedacht script en mooi gefilmd.

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Ik geloof dat mijn omgeving het meeste profijt kan hebben als ik in mijn kracht sta en doe waar ik het beste in ben. Muziek maken en nieuwe kansen creëren. Dan wil ik al mijn tijd daar aan wijden en geen ander werk doen puur voor euro’s.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Kunst is overal om ons heen en beïnvloed ons dagelijks leven. Boeken, films, foto’s, reclames, flyers, kleding, taal, alles!

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Mijn vrouw! Met wie zou ik in 2017 graag willen werken? Stromae

Naar welk project, in 2017, kijk ik uit? ”Take Me To The Bridge”. Debuut EP van Jermain Bridgewater.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017 Stromae en KRS-One

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017? Ik sta op een aantal podia dit jaar en de data kan je vinden op http://www.jermainbridgewater.com. Ook vind je daar mijn videoclips en singles.

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen? Edgar Davids!

Hoe kun jij contact met mij opnemen? Facebook: Jermain Bridgewater Instagram: Jermain_Bridgewater

Dit is een bericht van Passie Pensioneert Nooit founder Peter de Kuster

Maak een Proefrit in jouw Droomjob en Creëer een Leven en Werk waar Jij van Houdt en Nooit van Wil Pensioneren. 

mip8

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

ejfelkor_parizsban

“The secret of success is making your vocation your vacation – Mark Twain”

Door alle generaties heen hebben mensen al een Proefrit in hun Droomjob gemaakt. Bij architecten, kunstenaars, schrijvers, designers, reclamemensen, koks en acteurs bijvoorbeeld is het de normaalste zaak van de wereld. Wel is het iets dat vooral bij de start van een loopbaan wordt gedaan. Terwijl je het altijd kunt doen om je beeld bij wat je doet en wilt doen met je passie voor je werk aan te scherpen door zij aan zij te werken met iemand die jouw rolmodel is.

Ik ben jaren geleden begonnen iedereen die op zoek was naar een praktische invulling voor hun droomjob te adviseren een Proefrit in jouw Droomjob te maken. 1, 2, 3 dagen echt werken met iemand die jouw droomjob heeft. Of gesprekken van een paar uur met hen. Bijna iedereen die een Proefrit maakte is daaruit gekomen met nieuwe energie, een helder verhaal en vastberadener dan ooit om hun droomjob waar te maken. Ze hebben boeiende projecten binnengehaald, een opleiding gestart of op andere manieren hun droomjob verder gebracht. Na jaren van fantaseren heeft de Proefrit in een paar dagen hen de kracht gegeven om in actie te komen.

Deels was het een leereffect – de concrete kennis die zij hebben gekregen over de onderneming van hun dromen. Deels was het de mentor die hun hand vasthield, hun zelfvertrouwen een boost gaf en hen hulp bood. Deels waren het de contacten die zij maakten, die het maken van de volgende stappen eenvoudiger maakten.

Maar het belangrijkste van allemaal, naast deze praktische zaken, was iets anders. De Proefrit in jouw Droomonderneming ontwaakte en gaf energie aan iets diep in henzelf, een gedeelte dat voorheen sluimerde en dat, eenmaal wakker geworden, weigerde om genegeerd te worden. Weet dat je als je een droomonderneming overweegt dat het niet alleen gaat over hoe jij jouw uren op het werk besteedt. Het gaat over het verbinden van jouw werk – leven met jouw diepste gevoel over jezelf. Het gaat erom werk te hebben dat je met passie doet, dat je energie geeft in plaats van uitput, waar je van voelt dat het van betekenis is.

WAAROM DEELNEMEN AAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT? 

1.  Om een proefrit in jouw droomjob te maken voor je jezelf committeert

2. Om een mentor te vinden

3.  Om de ins en outs van een onderneming te leren kennen

4.  Om contacten in de bedrijfstak te leggen

5.  Jouw zelfvertrouwen te verhogen

6.  Om een passie te exploreren

7.  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over ‘ the road not taken’

8.  Om mogelijke loopbanen te testen wanneer je nog niet weet wat je wilt

9.  Om een ongebruikelijke, opwindende reis te maken

10. Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen

11. Om een nieuw verhaal te krijgen over jouw huidige onderneming, job, lifestyle en toekomst

12. Om verbinding te krijgen met iets dat in jou sluimert.

Wil je weten hoe de Proefrit in jouw Droomjob werkt? Klik op één van de links hieronder.

Hoe het werkt voor deelnemers

Hoe het werkt voor mentoren

Hoe het werkt voor werkgevers

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s