Passie Pensioneert Nooit voor Pascale Kemper

Wat is mijn grootste passie in mijn werk?
Het lesgeven en coachen van leerlingen (zangles, singer-songwriters & bandcoaching). Ook het samenwerken met X-Groove Factory als zangcoach.

Wat is mijn idee van ultiem geluk?
Optreden.

Wat is mijn grootste angst?
Om zonder werk te zitten.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk?
Ik vind het mooi om leerlingen zien te verbeteren en dat zij opbloeien naar iets moois in verschillende opzichten!

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap?
Ik kan nogal chaotisch zijn.

Wat is mijn grootste valkuil?
Dat ik iedereen graag wil helpen en dat ik soms iets teveel hooi op mijn vork neem.

Wanneer zou ik liegen?
Als ik tegen mijn leerlingen zou zeggen dat zij iets goed doen wat zij eigenlijk niet goed doen.

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste?
Jayms Bulo: mijn muzikale coach/arrangeur
Paul de Brabander: de baas van dB’s
Arnold van Velzen: mijn sportcoach van bedrijf Livios

Waar houd ik het minst van aan mijn werk?
Het financiële gedeelte en de administratie.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk?
Ik organiseer elk jaar een avond voor mijn leerlingen in dB’s met een live band waar zij hun prestatie kunnen laten zien en horen. Mijn bedrijf heet Nice Voice Vocal Training. Je kunt deze site vinden op facebook. De avond zelf heet Nice Voice Vocal Night. Ik geniet als mijn leerlingen ook genieten! Dat is het mooiste wat er is. Kom gerust kijken in december en hou de website van dB’s in de gaten.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij?
Zo lang ik kan werken, blijf ik werken!

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen?
Ik blijf mijzelf muzikaal altijd verbeteren. Ik wil up to date blijven (met de tijd mee gaan en blijven doorgroeien in de muziek)!

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe?
Dat ik mijn eigen bedrijf heb ontwikkeld! Voor mijn gevoel naar iets waar ik heel tevreden en gelukkig over ben. Het album in wording.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken?
Het liefst in Spanje, maar dat zal lastig zijn met het werk wat ik nu doe in Nederland.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting?
Mijn ouders, mijn katten en mijn vrienden.

Wat is mijn meest markante karakteristiek?
Sociaal en een beetje gek!

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad?
De natuur.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad?
Restaurant Umami

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe?
Het boek van Cathrine Sadolin: Complete Zang Techniek. Ik vind het mooi hoe zij verschillende zangtechnieken uit kan leggen en ook aan mensen kan leren.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers?
P!NK
Jayms Bulo
Prince
Ed Sheeran

You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag?
Skin – Ran n Bone Man

Wie is mijn held of heldin in fictie?
Underwold

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life?
Michael Jackson
P!NK
Prince
Aretha Franklin
Otis Redding
John Mayer

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien?
The Horse Whisperer

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij?
Dat het een heerlijk gevoel is dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken!

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk?
Kunst kan mij inspireren voor de nummers die ik schrijf.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime?
Mijn moeder.

Met wie zou ik in 2017 graag willen werken?
Nog steeds werken aan het album met Jayms Bulo. Ik zou ooit wel een single willen schrijven met John Mayer.

Naar welk project, in 2017, kijk ik uit?
Mijn album afmaken met Jayms Bulo.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017?
Zoveel mogelijk artiesten.

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017?

Utrecht-zangles.com

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen?
Pia Kemper heeft op haar 50e gekozen voor de ‘Passie’ in haar werk. Zij runt haar eigen stoelmassage bedrijf en praktijk. Zij heeft deze ommezwaai gemaakt uit liefde voor haar vak en om mensen te helpen.

Hoe kun jij contact met mij opnemen?
Pascale Kemper
Info@passiec.nl
06-13679178
Of via mijn website: Utrecht-zangles.com

Dit is een bericht van Passie Pensioneert Nooit founder Peter de Kuster

Maak een Proefrit in jouw Droomjob en Creëer een Leven en Werk waar Jij van Houdt en Nooit van Wil Pensioneren. 

mip8

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

ejfelkor_parizsban

“The secret of success is making your vocation your vacation – Mark Twain”

Door alle generaties heen hebben mensen al een Proefrit in hun Droomjob gemaakt. Bij architecten, kunstenaars, schrijvers, designers, reclamemensen, koks en acteurs bijvoorbeeld is het de normaalste zaak van de wereld. Wel is het iets dat vooral bij de start van een loopbaan wordt gedaan. Terwijl je het altijd kunt doen om je beeld bij wat je doet en wilt doen met je passie voor je werk aan te scherpen door zij aan zij te werken met iemand die jouw rolmodel is.

Ik ben jaren geleden begonnen iedereen die op zoek was naar een praktische invulling voor hun droomjob te adviseren een Proefrit in jouw Droomjob te maken. 1, 2, 3 dagen echt werken met iemand die jouw droomjob heeft. Of gesprekken van een paar uur met hen. Bijna iedereen die een Proefrit maakte is daaruit gekomen met nieuwe energie, een helder verhaal en vastberadener dan ooit om hun droomjob waar te maken. Ze hebben boeiende projecten binnengehaald, een opleiding gestart of op andere manieren hun droomjob verder gebracht. Na jaren van fantaseren heeft de Proefrit in een paar dagen hen de kracht gegeven om in actie te komen.

Deels was het een leereffect – de concrete kennis die zij hebben gekregen over de onderneming van hun dromen. Deels was het de mentor die hun hand vasthield, hun zelfvertrouwen een boost gaf en hen hulp bood. Deels waren het de contacten die zij maakten, die het maken van de volgende stappen eenvoudiger maakten.

Maar het belangrijkste van allemaal, naast deze praktische zaken, was iets anders. De Proefrit in jouw Droomonderneming ontwaakte en gaf energie aan iets diep in henzelf, een gedeelte dat voorheen sluimerde en dat, eenmaal wakker geworden, weigerde om genegeerd te worden. Weet dat je als je een droomonderneming overweegt dat het niet alleen gaat over hoe jij jouw uren op het werk besteedt. Het gaat over het verbinden van jouw werk – leven met jouw diepste gevoel over jezelf. Het gaat erom werk te hebben dat je met passie doet, dat je energie geeft in plaats van uitput, waar je van voelt dat het van betekenis is.

WAAROM DEELNEMEN AAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT? 

1.  Om een proefrit in jouw droomjob te maken voor je jezelf committeert

2. Om een mentor te vinden

3.  Om de ins en outs van een onderneming te leren kennen

4.  Om contacten in de bedrijfstak te leggen

5.  Jouw zelfvertrouwen te verhogen

6.  Om een passie te exploreren

7.  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over ‘ the road not taken’

8.  Om mogelijke loopbanen te testen wanneer je nog niet weet wat je wilt

9.  Om een ongebruikelijke, opwindende reis te maken

10. Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen

11. Om een nieuw verhaal te krijgen over jouw huidige onderneming, job, lifestyle en toekomst

12. Om verbinding te krijgen met iets dat in jou sluimert.

Wil je weten hoe de Proefrit in jouw Droomjob werkt? Klik op één van de links hieronder.

Hoe het werkt voor deelnemers

Hoe het werkt voor mentoren

Hoe het werkt voor werkgevers

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s