Passie Pensioneert Nooit voor Larinda Bok

Als imageconsultant mensen te helpen hun innerlijk in hun uiterlijk zichtbaar te maken en hen te helpen hun pad te vinden en met hen op weg te gaan, zodat zij het maximale uit hun leven halen is mijn grootste passie.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Met iedereen in vrede leven.

Wat is mijn grootste angst? Niet meer kunnen communiceren.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Mensen met mijn sprankelende visie te inspireren en te begeleiden in het ontdekken van hun innerlijke en uiterlijke kracht.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Dat ik er slecht tegen kan als mensen een slachtofferrol aannemen.

Wat is mijn grootste valkuil? Teveel uitgaan van goede bedoelingen van mensen.

Wanneer zou ik liegen? Liegen doe ik nooit, maar ik laat niet altijd het achterste van mijn tong zien.

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Ik heb niet 1 specifiek persoon. Ieder mens is zo uniek dat ik ervan kan leren.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? De administratie doen.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Toen ik iemand met kanker een kleurenanalyse en stijltips gaf.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Als je leeft vanuit passie, wat diep van binnen zit, ga je nooit met pensioen.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Dat ik eens drie dagen helemaal niets kan doen.

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Dat ik vanaf het randje van een burnout mijn bedrijf KleurTalent en Unique Kleur & Stijl opgericht heb én hoe het nu loopt.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? Madeira, heerlijk in de natuur, tussen de bloemen en in de zon en dan naar de stad voor mijn werk als imageconsultant.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn gezondheid en gezin.

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Opgeven is geen optie.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? In de natuur vlak achter mijn huis: de Rottemeren.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis? Er zijn zoveel leuke kleinschalige bistro’s en restaurantjes in mijn omgeving dat ik moeilijk kan kiezen.

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? De Bijbel en de biografie van Nelson Mandela: De lange weg naar de vrijheid.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Johannes, één van de twaalf discipelen die Jezus lief had, Ben Tiggelaar, Elisabeth Elliot.

Wie is mijn held of heldin in fictie? Katrien Duck.

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Mensen die uit een diep dal omhoog klimmen en zichzelf weer herpakken.

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? De Lion King.

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Ik zou de wereld rond gaan reizen, bijzondere culturen zien en minder bedeelde mensen helpen het beter in hun leven te krijgen.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Mijn voorkeur is: less is more, ik houd van strak beeldhouwwerk en kleine antieke meubels.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Mijn lieve echtgenoot, Dirk Bok, die altijd voor 200% achter, voor en rondom mij staat.

Met wie zou ik in 2017 graag willen werken? Mijn wensproject: Het geven van presentaties over ‘imago en het ontdekken van en werken met je talenten’ voor een grote zaal vol professionals of mensen na de diagnose kanker.

Naar welk project, in 2017, kijk ik uit? Het succesvol worden van mijn online talent- en imago onderzoek KleurTalent Excellent.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017? Dyanne Beekman, Marga Miltenburg, Ellen Snijder.

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017? In mijn imagostudio in Bleiswijk en als ik presentaties, workshops en lezingen over imago geef.

Bij verschillende events in het najaar van 2017. Op mijn websites (zie onder) en in mijn E-Book: GEKNAKT EN HERREZEN.

Hoe kun jij contact met mij opnemen? Ik vind het altijd erg leuk als mensen reageren. Je kunt mij mailen via: larinda@kleurtalent.nl of bellen op: 06 14 35 45 80.

Facebook: https://www.facebook.com/search/top/?q=kleurtalent%20imago%20%26%20talentadvies%20unique%20kleur%20%26%20stijl Linkedln: https://www.linkedin.com/in/larinda-imago-talentmanagement/

Websites: http://www.uniquekleurenstijl.nl http://www.kleurtalent.nl Youtube: https://www.youtube.com/results?search_query=unique+kleur+en+stijl

Dit is een bericht van Passie Pensioneert Nooit founder Peter de Kuster

Maak een Proefrit in jouw Droomjob en Creëer een Leven en Werk waar Jij van Houdt en Nooit van Wil Pensioneren. 

mip8

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

ejfelkor_parizsban

“The secret of success is making your vocation your vacation – Mark Twain”

Door alle generaties heen hebben mensen al een Proefrit in hun Droomjob gemaakt. Bij architecten, kunstenaars, schrijvers, designers, reclamemensen, koks en acteurs bijvoorbeeld is het de normaalste zaak van de wereld. Wel is het iets dat vooral bij de start van een loopbaan wordt gedaan. Terwijl je het altijd kunt doen om je beeld bij wat je doet en wilt doen met je passie voor je werk aan te scherpen door zij aan zij te werken met iemand die jouw rolmodel is.

Ik ben jaren geleden begonnen iedereen die op zoek was naar een praktische invulling voor hun droomjob te adviseren een Proefrit in jouw Droomjob te maken. 1, 2, 3 dagen echt werken met iemand die jouw droomjob heeft. Of gesprekken van een paar uur met hen. Bijna iedereen die een Proefrit maakte is daaruit gekomen met nieuwe energie, een helder verhaal en vastberadener dan ooit om hun droomjob waar te maken. Ze hebben boeiende projecten binnengehaald, een opleiding gestart of op andere manieren hun droomjob verder gebracht. Na jaren van fantaseren heeft de Proefrit in een paar dagen hen de kracht gegeven om in actie te komen.

Deels was het een leereffect – de concrete kennis die zij hebben gekregen over de onderneming van hun dromen. Deels was het de mentor die hun hand vasthield, hun zelfvertrouwen een boost gaf en hen hulp bood. Deels waren het de contacten die zij maakten, die het maken van de volgende stappen eenvoudiger maakten.

Maar het belangrijkste van allemaal, naast deze praktische zaken, was iets anders. De Proefrit in jouw Droomonderneming ontwaakte en gaf energie aan iets diep in henzelf, een gedeelte dat voorheen sluimerde en dat, eenmaal wakker geworden, weigerde om genegeerd te worden. Weet dat je als je een droomonderneming overweegt dat het niet alleen gaat over hoe jij jouw uren op het werk besteedt. Het gaat over het verbinden van jouw werk – leven met jouw diepste gevoel over jezelf. Het gaat erom werk te hebben dat je met passie doet, dat je energie geeft in plaats van uitput, waar je van voelt dat het van betekenis is.

WAAROM DEELNEMEN AAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT? 

1.  Om een proefrit in jouw droomjob te maken voor je jezelf committeert

2. Om een mentor te vinden

3.  Om de ins en outs van een onderneming te leren kennen

4.  Om contacten in de bedrijfstak te leggen

5.  Jouw zelfvertrouwen te verhogen

6.  Om een passie te exploreren

7.  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over ‘ the road not taken’

8.  Om mogelijke loopbanen te testen wanneer je nog niet weet wat je wilt

9.  Om een ongebruikelijke, opwindende reis te maken

10. Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen

11. Om een nieuw verhaal te krijgen over jouw huidige onderneming, job, lifestyle en toekomst

12. Om verbinding te krijgen met iets dat in jou sluimert.

Wil je weten hoe de Proefrit in jouw Droomjob werkt? Klik op één van de links hieronder.

Hoe het werkt voor deelnemers

Hoe het werkt voor mentoren

Hoe het werkt voor werkgevers

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s