Passie Pensioneert Nooit voor Michiel Delsine

Wat is mijn grootste passie in mijn werk?

-Mijn grootste passie blijft het creatieve proces van het omzetten van wat er in m’n hoofd zit, tot in een tastbaar product. Het moment waarbij je klaar bent en terugkijkt hoe het allemaal gelopen is. Van wat gedachtes en ideeën naar een fysiek product.

Wat is mijn idee van ultiem geluk?

-Mijn idee van ultiem geluk is om je leven te kunnen leiden zoals jij het wilt. Kies zelf de mensen om je heen en kies voor jezelf wat het beste is. Mijn ervaringen zijn dat dat het leven een stuk makkelijker en vooral ook veel leuker maakt

Wat is mijn grootste angst?

-Mijn grootste angst is toch wel het verliezen van de mogelijkheid om de dingen te doen die ik nu doe en om de mensen om me heen te verliezen.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk?

-Het antwoord op deze vraag is eigenlijk hetzelfde als mijn passie. Dat in combinatie van de vele nieuwe mensen die je tegenkomt. De diversiteit.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap?

-Hmmm, even denken… Ik zou toch haast zeggen dat ik met bepaalde zaken wat laks ben.

Wat is mijn grootste valkuil?

-Mijn grootste valkuil is toch wel mijn minst aantrekkelijke eigenschap

Wanneer zou ik liegen?

-Moeilijke vraag, geen idee eigenlijk… Daarmee bedoel ik niet dat ik nooit gelogen heb in mijn leven, maar ik zou zo geen voorbeeld kunnen geven in wat voor situatie ik al bij voorbaat weet dat ik zou liegen.

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meest?

-Deze vraag is ook vrij lastig. Eigenlijk iedereen die authentiek blijft. Zowel naar zichzelf als naar de buitenwereld. Dan ben je in mijn ogen al de bewondering waard

Waar houd ik het minst van aan mijn werk?

-Wat ik absoluut vervelend vind is dat sommige delen van een project ontzettend langzaam gaan en net dan komen alle tegenslagen in één keer. Maar dat maakt de goede momenten extra mooi.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk?

-Dat was het moment tijdens mijn eerste releaseshow in de Effenaar. Het applaus en de reacties achteraf hebben het helemaal afgemaakt. Alles verliep boven verwachtingen en dan komt ineens alles samen waar je al die maanden naartoe hebt gewerkt.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij?

De uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ betekend voor mij om nooit te stoppen met de dingen die je gelukkig maken. In mijn geval is dat bezig zijn met muziek. Daar zou ik nooit mee kunnen stoppen.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen?

Momenteel niet zo veel eigenlijk. Ben best tevreden over mijzelf haha.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken?

Er zijn zoveel plekken waar ik zou willen leven/werken. Het liefst trek ik de hele wereld rond en beperk ik mezelf niet tot één plaats.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting?

Mijn vriendin en mijn eerste gitaar delen toch wel de eerste plek;)

Wat is mijn meest markante karakteristiek?

Dat je snel merkt dat ik te veel onder de mensen geweest ben. Er is voor mij niks leuker als nieuwe mensen leren kennen maar uiteindelijk zou ik ergens een moment moeten hebben waarbij ik tot mezelf kan komen.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad?

Na lang denken heb ik nog steeds niet één bepaalde plek kunnen bedenken. Er zijn zo wat plekken om tot rust te komen maar geen plek die vol inspiratie zit.

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe?

Misschien een beetje nerdy, maar ik ben vanaf de basisschool al verliefd geraakt op de prachtige verhalen die zich afspelen in Middle-Earth. Alle boeken van J.R.R. Tolkien met betrekking op Middle-Earth had ik al vrij vroeg gelezen. Hoe dat precies mijn leven heeft beïnvloed, weet ik niet.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers?

J.R.R. Tolkien

‘You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag?

Goede vraag. Iets Rock ’n Rolls in ieder geval

Wie is mijn held of heldin in fictie?

Dan komen we weer uit op de LOTR-franchise en dan kies ik voorAragorn. Van kinds af aan vond ik dat een goed rolmodel.

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life?

Dat zijn toch wel mijn vriendin en schoonzus. Als ik even niet meer weet hoe en wat, dan kijk ik even naar hun en dan kan ik meteen weer vooruit

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien?

LOTR Extended Edities uiteraard, Pulp Fiction en Boondock Saints.

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren’ mij?

‘De Financiële Vrijheid om te Creëren’ is altijd mooi meegenomen haha. Het zou fijn zijn om altijd de financiën te hebben om te je passie te achtervolgen en het meteen perfect aan te pakken, echter is dat in de praktijk zelden het geval. Bij mij in ieder geval. Nu moet ik zeggen dat dat bij mij ook werkt als een extra motivatie om alles goed aan te pakken. Zodra mensen die geïnvesteerd hebben in een bepaald product, heb je gewoon je verplichtingen om het zo spoedig en goed mogelijk op de wereld te zetten. Mochten er geen investeerders zijn, moet je ook extra creatief worden om toch je doelen te bereiken en dat kan soms wat stress opleveren. Maar zodra het project klaar is mag je ook extra trots zijn op jezelf!

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk?

Een vrij grote rol, mits je film en muziek ook onder kunst verstaat.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime?

Mijn allergrootste fan blijft denk ik toch mijn vriendin. Die steunt mij ook ontzettend goed.

Met wie zou ik in 2017 graag willen werken?

Met zoveel mogelijk nieuwe gezichten. En mijn huidige band natuurlijk.

Naar welke projecten, in 2017, kijk ik uit?

Daar kan ik helaas nog niks over zeggen

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017?

Ook hier eigenlijk zo veel mogelijk mensen. Het netwerk kan niet groot genoeg zijn. Maar als ik één persoon zou moeten noemen dan zou ik denk ik voor Joe Perry gaan.

Waar kun je mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017?

Op Spotify, iTunes en Google Play onder andere.

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen?

Dan zou ik Sabine Biesbroeck kiezen..

Hoe kun je contact met mij opnemen?

Natuurlijk ben ik te vinden op Facebook en Instagram maar je kunt ook een mailtje sturen naar delsine25@gmail.com

Dit is een bericht van Passie Pensioneert Nooit founder Peter de Kuster

Maak een Proefrit in jouw Droomjob en Creëer een Leven en Werk waar Jij van Houdt en Nooit van Wil Pensioneren. 

mip8

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

ejfelkor_parizsban

“The secret of success is making your vocation your vacation – Mark Twain”

Door alle generaties heen hebben mensen al een Proefrit in hun Droomjob gemaakt. Bij architecten, kunstenaars, schrijvers, designers, reclamemensen, koks en acteurs bijvoorbeeld is het de normaalste zaak van de wereld. Wel is het iets dat vooral bij de start van een loopbaan wordt gedaan. Terwijl je het altijd kunt doen om je beeld bij wat je doet en wilt doen met je passie voor je werk aan te scherpen door zij aan zij te werken met iemand die jouw rolmodel is.

Ik ben jaren geleden begonnen iedereen die op zoek was naar een praktische invulling voor hun droomjob te adviseren een Proefrit in jouw Droomjob te maken. 1, 2, 3 dagen echt werken met iemand die jouw droomjob heeft. Of gesprekken van een paar uur met hen. Bijna iedereen die een Proefrit maakte is daaruit gekomen met nieuwe energie, een helder verhaal en vastberadener dan ooit om hun droomjob waar te maken. Ze hebben boeiende projecten binnengehaald, een opleiding gestart of op andere manieren hun droomjob verder gebracht. Na jaren van fantaseren heeft de Proefrit in een paar dagen hen de kracht gegeven om in actie te komen.

Deels was het een leereffect – de concrete kennis die zij hebben gekregen over de onderneming van hun dromen. Deels was het de mentor die hun hand vasthield, hun zelfvertrouwen een boost gaf en hen hulp bood. Deels waren het de contacten die zij maakten, die het maken van de volgende stappen eenvoudiger maakten.

Maar het belangrijkste van allemaal, naast deze praktische zaken, was iets anders. De Proefrit in jouw Droomonderneming ontwaakte en gaf energie aan iets diep in henzelf, een gedeelte dat voorheen sluimerde en dat, eenmaal wakker geworden, weigerde om genegeerd te worden. Weet dat je als je een droomonderneming overweegt dat het niet alleen gaat over hoe jij jouw uren op het werk besteedt. Het gaat over het verbinden van jouw werk – leven met jouw diepste gevoel over jezelf. Het gaat erom werk te hebben dat je met passie doet, dat je energie geeft in plaats van uitput, waar je van voelt dat het van betekenis is.

WAAROM DEELNEMEN AAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT? 

1.  Om een proefrit in jouw droomjob te maken voor je jezelf committeert

2. Om een mentor te vinden

3.  Om de ins en outs van een onderneming te leren kennen

4.  Om contacten in de bedrijfstak te leggen

5.  Jouw zelfvertrouwen te verhogen

6.  Om een passie te exploreren

7.  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over ‘ the road not taken’

8.  Om mogelijke loopbanen te testen wanneer je nog niet weet wat je wilt

9.  Om een ongebruikelijke, opwindende reis te maken

10. Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen

11. Om een nieuw verhaal te krijgen over jouw huidige onderneming, job, lifestyle en toekomst

12. Om verbinding te krijgen met iets dat in jou sluimert.

Wil je weten hoe de Proefrit in jouw Droomjob werkt? Klik op één van de links hieronder.

Hoe het werkt voor deelnemers

Hoe het werkt voor mentoren

Hoe het werkt voor werkgevers

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s