Passie Pensioneert Nooit voor Frits Landesbergen

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? De Muziek, het spelen ervan, het blij maken van mensen ermee, het plezier dat ik ervan krijg

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Harmonie met de mensen waar ik veel van hou.

Wat is mijn grootste angst? Dat er iets met een van mijn 3 kinderen of met mijn lieve vrouw gebeurd

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? De plekken in de wereld die ik mag bezoeken en de vele leuke mensen die ik mag tegenkomen.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik kan heel slecht tegen mensen die hun vak niet verstaan of niet goed uitoefenen.

Wat is mijn grootste valkuil? Slordigheid…

Wanneer zou ik liegen? …….?

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Eigenlijk de mensen die goed zijn in wat ze doen en dat zijn er een tiental wellicht.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Soms zijn er omstandigheden waaronder je moet spelen vaak veroorzaakt door onwetendheid van organisaties waardoor je soms het idee krijg tja waar ben ik nu eigenlijk mee bezig…

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Heel vaak op momenten dat alles lukt, dat is geweldig om mee te maken.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Ik zeg altijd: ‘Ik ga nooit met pensioen’ zolang ik op mijn benen sta zal ik nooit stoppen met spelen omdat het in de eerste plaats mijn hobby is en altijd zal zijn.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Iets meer genuanceerd reageren op dingen die me echt tegen staan.

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Dat ik tot heden ervan kan bestaan…

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? Nederland is prima, werk is over de hele wereld.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Gezondheid en gezonde vrouw en kinderen.

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Overzicht en controle.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Tijdens het zwemmen.

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Steve Jobs….

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien?  Deja Vue.
Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Creëren hangt niet perse af van financiën, als het idee goed is dan pas achter geld aan om te realiseren.
Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? De Muziek een grote verder niet heel veel.
Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Mijn netwerk door de jaren heen opgebouwd.
Met wie zou ik in 2017 graag willen werken? Met musici die ik heel goed vind en nieuwe projecten mee mag doen.
Naar welk project, in 2017, kijk ik uit? 2 nieuwe CD projecten. Een balade CD in opdracht van de NPS. Een nieuwe CD rond mijn Vibrafoon die de titel gaat hebben: ’Frits Landesbergen, 35 years behind bars’
Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017 Mijn favoriete musici waar ik soms al 40 jaar mee speel. Dat is familie en daar is het moeiteloos mee musiceren.
Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017? Op veel plekken, Facebook is het aankondiging platform wat ik daarvoor gebruik.
Hoe kun jij contact met mij opnemen? Op mijn persoonlijke Facebook pagina staat al mijn informatie.

Dit is een bericht van Passie Pensioneert Nooit founder Peter de Kuster

Maak een Proefrit in jouw Droomjob en Creëer een Leven en Werk waar Jij van Houdt en Nooit van Wil Pensioneren. 

mip8

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

ejfelkor_parizsban

“The secret of success is making your vocation your vacation – Mark Twain”

Door alle generaties heen hebben mensen al een Proefrit in hun Droomjob gemaakt. Bij architecten, kunstenaars, schrijvers, designers, reclamemensen, koks en acteurs bijvoorbeeld is het de normaalste zaak van de wereld. Wel is het iets dat vooral bij de start van een loopbaan wordt gedaan. Terwijl je het altijd kunt doen om je beeld bij wat je doet en wilt doen met je passie voor je werk aan te scherpen door zij aan zij te werken met iemand die jouw rolmodel is.

Ik ben jaren geleden begonnen iedereen die op zoek was naar een praktische invulling voor hun droomjob te adviseren een Proefrit in jouw Droomjob te maken. 1, 2, 3 dagen echt werken met iemand die jouw droomjob heeft. Of gesprekken van een paar uur met hen. Bijna iedereen die een Proefrit maakte is daaruit gekomen met nieuwe energie, een helder verhaal en vastberadener dan ooit om hun droomjob waar te maken. Ze hebben boeiende projecten binnengehaald, een opleiding gestart of op andere manieren hun droomjob verder gebracht. Na jaren van fantaseren heeft de Proefrit in een paar dagen hen de kracht gegeven om in actie te komen.

Deels was het een leereffect – de concrete kennis die zij hebben gekregen over de onderneming van hun dromen. Deels was het de mentor die hun hand vasthield, hun zelfvertrouwen een boost gaf en hen hulp bood. Deels waren het de contacten die zij maakten, die het maken van de volgende stappen eenvoudiger maakten.

Maar het belangrijkste van allemaal, naast deze praktische zaken, was iets anders. De Proefrit in jouw Droomonderneming ontwaakte en gaf energie aan iets diep in henzelf, een gedeelte dat voorheen sluimerde en dat, eenmaal wakker geworden, weigerde om genegeerd te worden. Weet dat je als je een droomonderneming overweegt dat het niet alleen gaat over hoe jij jouw uren op het werk besteedt. Het gaat over het verbinden van jouw werk – leven met jouw diepste gevoel over jezelf. Het gaat erom werk te hebben dat je met passie doet, dat je energie geeft in plaats van uitput, waar je van voelt dat het van betekenis is.

WAAROM DEELNEMEN AAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT? 

1.  Om een proefrit in jouw droomjob te maken voor je jezelf committeert

2. Om een mentor te vinden

3.  Om de ins en outs van een onderneming te leren kennen

4.  Om contacten in de bedrijfstak te leggen

5.  Jouw zelfvertrouwen te verhogen

6.  Om een passie te exploreren

7.  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over ‘ the road not taken’

8.  Om mogelijke loopbanen te testen wanneer je nog niet weet wat je wilt

9.  Om een ongebruikelijke, opwindende reis te maken

10. Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen

11. Om een nieuw verhaal te krijgen over jouw huidige onderneming, job, lifestyle en toekomst

12. Om verbinding te krijgen met iets dat in jou sluimert.

Wil je weten hoe de Proefrit in jouw Droomjob werkt? Klik op één van de links hieronder.

Hoe het werkt voor deelnemers

Hoe het werkt voor mentoren

Hoe het werkt voor werkgevers

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s