Passie Pensioneert Nooit voor Marnix Rekkers

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? De grootste passie in mijn werk is, de mogelijkheid om werelden te kunnen visualiseren en ervaren.
Van dromen en fantasieën realiteit kunnen maken.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Met lekker weer aan het water zitten met een kampvuur en een biertje.

Wat is mijn grootste angst? Dat wij ons eerder zullen vernietigen voor dat we de kans krijgen het universum te kunnen verkennen.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? De vrijheid van creëren en de tijd vergeten als ik lekker aan het ontwerpen ben.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Dat ik helaas erg veel binnen zit voor mijn werk.

Wat is mijn grootste valkuil? Mijn autisme, geweldig voor mijn werk. Minder voor mijn omgeving.

Wanneer zou ik liegen? Ik lieg nooit, ik zeg altijd wat ik ergens van vind. Dit vinden mijn vrienden fantastisch en verschrikkelijk irritant.

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Ben mauro, Daniel simon, Bjorn hurri en Syd mead. Dit zijn de mensen naar wie ik het meest opkijk.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Omgaan met lastige klanten en dat ik vaak erg veel uren kwijt ben achter mijn pc of teken tafel.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Toen ik aan boord werd gehaald bij Impeller studios, vrij kort na dat ik een van mijn nieuwste werken had gepubliceerd.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Ik zal altijd blijven tekenen en leren, ik zal er nooit mee stoppen.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Er is eigenlijk niet zoveel dat ik zou willen veranderen aan mijzelf.

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Het werk dat ik nu voor Impeller studios maak.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? Ik heb er altijd over gedacht om in ijsland of japan te willen gaan wonen. Vooral vanwege de natuur en werk omgeving voor het type werk wat ik doe.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Het boek Cosmic Motors, dit boek heeft mij geïnspireerd om dit werk te gaan doen.

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Mijn voor liefde voor films/games en sciencefiction.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Als ik op de fiets zit naar muziek te luisteren.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Bij vrienden of aan het water met een kampvuur, heerlijk rustgevend.

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? Cosmic Motors van Daniel simon, hij schreef en ontwierp een fantastische wereld en liet zijn schetsen en ontwerpen tot in details zien. Dit heeft mij altijd geïnspireerd om het zelfde te gaan doen.
En jules verne, ik ben als kind voorgelezen uit Jules verne. Zijn verhalen zijn mij altijd bijgebleven.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Frank Herbert, Isaac Asimov, Jules verne, H.P. Lovecraft. Dit zijn de schrijvers van wiens verhalen ik altijd kan verdwalen in de werelden die zij hebben gecreëerd.

You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Heavy metal, power metal, synthwave en in mijn laatste 4 minuten: the Final countdown.
Dat zou mijn laatste dag perfect maken.

Wie is mijn held of heldin in fictie? Allan Ripley uit de Alien franchise, de enige die een ontmoeting tussen een alles vernietigende en onverwoestbare alien wist te overleven.

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Daniel Simon, de ontwerper die mij geïnspireerd heeft om dit werk te gaan doen.  

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? Alien, er zijn weinig films zo baanbrekend in fictie als die film.

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Genoeg te kunnen verdienen met het werk dat je doet dat het leuk blijft om te doen.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Een erg belangrijke rol, ik ben namelijk een kunstenaar als beroep.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Mijn beste vriend Bruce Korthout, als er iets stoms/doms/gevaarlijk gedaan word reken er maar op dat wij er bij zijn.

Met wie zou ik in 2017 graag willen werken? Met Daniel Simon, het zou mij een eer zijn om met hem samen aan een project te kunnen werken.

Naar welk project, in 2017, kijk ik uit? Starfighter inc. Het spel waar ik al bijna een half jaar aan werk.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017  Daniel Simon, Ben Mauro, Titus lunther en Luc besson

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017? Op mijn portfolio website:
https://www.behance.net/Johnnyrecords

https://www.artstation.com/artist/johnnyrecords

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen?
Joel Chiam Holtzman, een erg goeie vriend van mij.

Hoe kun jij contact met mij opnemen? Je kan mij contacteren via:
email: marnixrekkers@gmail.com

facebook: Marnixrekkers

Instagram: marnixrekkers

Dit is een bericht van Passie Pensioneert Nooit founder Peter de Kuster

Maak een Proefrit in jouw Droomjob en Creëer een Leven en Werk waar Jij van Houdt en Nooit van Wil Pensioneren. 

mip8

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

ejfelkor_parizsban

“The secret of success is making your vocation your vacation – Mark Twain”

Door alle generaties heen hebben mensen al een Proefrit in hun Droomjob gemaakt. Bij architecten, kunstenaars, schrijvers, designers, reclamemensen, koks en acteurs bijvoorbeeld is het de normaalste zaak van de wereld. Wel is het iets dat vooral bij de start van een loopbaan wordt gedaan. Terwijl je het altijd kunt doen om je beeld bij wat je doet en wilt doen met je passie voor je werk aan te scherpen door zij aan zij te werken met iemand die jouw rolmodel is.

Ik ben jaren geleden begonnen iedereen die op zoek was naar een praktische invulling voor hun droomjob te adviseren een Proefrit in jouw Droomjob te maken. 1, 2, 3 dagen echt werken met iemand die jouw droomjob heeft. Of gesprekken van een paar uur met hen. Bijna iedereen die een Proefrit maakte is daaruit gekomen met nieuwe energie, een helder verhaal en vastberadener dan ooit om hun droomjob waar te maken. Ze hebben boeiende projecten binnengehaald, een opleiding gestart of op andere manieren hun droomjob verder gebracht. Na jaren van fantaseren heeft de Proefrit in een paar dagen hen de kracht gegeven om in actie te komen.

Deels was het een leereffect – de concrete kennis die zij hebben gekregen over de onderneming van hun dromen. Deels was het de mentor die hun hand vasthield, hun zelfvertrouwen een boost gaf en hen hulp bood. Deels waren het de contacten die zij maakten, die het maken van de volgende stappen eenvoudiger maakten.

Maar het belangrijkste van allemaal, naast deze praktische zaken, was iets anders. De Proefrit in jouw Droomonderneming ontwaakte en gaf energie aan iets diep in henzelf, een gedeelte dat voorheen sluimerde en dat, eenmaal wakker geworden, weigerde om genegeerd te worden. Weet dat je als je een droomonderneming overweegt dat het niet alleen gaat over hoe jij jouw uren op het werk besteedt. Het gaat over het verbinden van jouw werk – leven met jouw diepste gevoel over jezelf. Het gaat erom werk te hebben dat je met passie doet, dat je energie geeft in plaats van uitput, waar je van voelt dat het van betekenis is.

WAAROM DEELNEMEN AAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT? 

1.  Om een proefrit in jouw droomjob te maken voor je jezelf committeert

2. Om een mentor te vinden

3.  Om de ins en outs van een onderneming te leren kennen

4.  Om contacten in de bedrijfstak te leggen

5.  Jouw zelfvertrouwen te verhogen

6.  Om een passie te exploreren

7.  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over ‘ the road not taken’

8.  Om mogelijke loopbanen te testen wanneer je nog niet weet wat je wilt

9.  Om een ongebruikelijke, opwindende reis te maken

10. Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen

11. Om een nieuw verhaal te krijgen over jouw huidige onderneming, job, lifestyle en toekomst

12. Om verbinding te krijgen met iets dat in jou sluimert.

Wil je weten hoe de Proefrit in jouw Droomjob werkt? Klik op één van de links hieronder.

Hoe het werkt voor deelnemers

Hoe het werkt voor mentoren

Hoe het werkt voor werkgevers

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s