Passie Pensioneert Nooit voor Sven Boers

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Als een Game Developer wil ik eigenlijk maar 1 ding; Mensen blij maken met de games die ik maak.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Thuiskomen zonder stress, biertje erbij en lekker gamen (of een film kijken) op de bank.

Wat is mijn grootste angst? Ik houd niet zo van zwemmen in open water. Daar is een woord voor; Thalassophobia

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Als mensen naar je toe komen en zeggen dat ze enorm hebben genoten van het spelen van mijn games. Het is gaaf om te zien dat ze helemaal opgaan in het spelen.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik kan verdraaid koppig zijn soms. En lui, erg lui.

Wat is mijn grootste valkuil? Dat koppig zijn weer.

Wanneer zou ik liegen? Ik zou wellicht ergens over liegen om iets ‘niet te doen’. Dan kan ik lekker op de bank blijven hangen.

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Om eerlijk te zijn heb ik die niet echt, ik kijk meer naar hun producten (de games) dan naar de persoon zelf. Mocht ik enkele games dan benoemen; ‘Fable’, ‘Fire Emblem Series’, ‘Bioshock en ‘Pokemon’.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Ik heb een haat/liefde relatie met overuren werken. Het is verschrikkelijk om te werken midden in de nacht, maar het is wel altijd erg gezellig.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Dat was vorig jaar (2016) in september. Toen hebben we een hele gave game jam gewonnen die was georganiseerd door de overheid. Daar hebben we een hele belangrijke opdracht uit gehaald waar we nu druk mee bezig zijn.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Ik zou zeggen dat passie een motivatiemiddel is voor jezelf. Het concept ‘passie’ drijft je aan tot iets te doen. Nu doe ik iets wat mijn passie weer aanwakkert. Het blijft dus doorgaan, oneindig, het stopt nooit.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Ik mag best wel een wat doen aan wat sport o.i.d., de hele tijd maar achter dit bureau zitten is ook niet echt goed voor mijn gezondheid.

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Die moet naar mening nog komen. Ons bedrijf is pas nieuw en onze echte grote klapper moet nog komen.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? Leven; Wanaka, New Zeeland.
Werken; Daar waar (goed) internet is.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn pc en laptop, daar gaat al mijn werk in!

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Ik ben erg relaxed en ik heb hele droge humor.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Zo’n plek heb ik niet. Ik ben overal wel op mijn gemak, die ideeën komen vanzelf wel.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Het boeit me niet waar we heengaan, we maken het zelf wel gezellig!

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? The Wheel of Time series. Heerlijke diepgaande serie boeken, het heeft mijn eigen schrijfstijl, die ik voor mijn games gebruik, erg veel beïnvloed.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Robert Jordan

You Only Die Once‘. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Classic Rock

Wie is mijn held of heldin in fictie? Spider-man.

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? (Deadpool?) Mijn ouders, zonder ze was ik niet de persoon die ik ben vandaag.

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? The Count of Monte Cristo.

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Lekker mijn eigen games maken voor altijd. Financiële vrijheid maakt creatieve vrijheid.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Games zijn kunst. Ik maak games, dus kunst is iets waar ik dagelijks mee in aanraking kom.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Mijn Collega en medeoprichter van ons bedrijf; Hans Dunnik.

Met wie zou ik in 2017 graag willen werken? Met mensen die net zoveel passie hebben in games maken als ik.

Naar welk project, in 2017, kijk ik uit? Het project wat we hebben gewonnen met de game jam van vorig jaar.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017

Ik zou het gaaf vinden om enkele grote namen te ontmoeten van Nintendo. Maar dat hoeft niet per se in 2017 te zijn hoor.

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017?
Je kunt altijd terecht op de website van mijn bedrijf; www.sneakymammoth.com. Daarnaast kun je me bereiken via mail; svenboers@sneakymammoth.com.

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen?
Mijn nichtje Joelle Boers. Ze heeft ook haar eigen bedrijf, maar dan in mode en kleding.

Dit is een bericht van Passie Pensioneert Nooit founder Peter de Kuster

Maak een Proefrit in jouw Droomjob en Creëer een Leven en Werk waar Jij van Houdt en Nooit van Wil Pensioneren. 

mip8

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

ejfelkor_parizsban

“The secret of success is making your vocation your vacation – Mark Twain”

Door alle generaties heen hebben mensen al een Proefrit in hun Droomjob gemaakt. Bij architecten, kunstenaars, schrijvers, designers, reclamemensen, koks en acteurs bijvoorbeeld is het de normaalste zaak van de wereld. Wel is het iets dat vooral bij de start van een loopbaan wordt gedaan. Terwijl je het altijd kunt doen om je beeld bij wat je doet en wilt doen met je passie voor je werk aan te scherpen door zij aan zij te werken met iemand die jouw rolmodel is.

Ik ben jaren geleden begonnen iedereen die op zoek was naar een praktische invulling voor hun droomjob te adviseren een Proefrit in jouw Droomjob te maken. 1, 2, 3 dagen echt werken met iemand die jouw droomjob heeft. Of gesprekken van een paar uur met hen. Bijna iedereen die een Proefrit maakte is daaruit gekomen met nieuwe energie, een helder verhaal en vastberadener dan ooit om hun droomjob waar te maken. Ze hebben boeiende projecten binnengehaald, een opleiding gestart of op andere manieren hun droomjob verder gebracht. Na jaren van fantaseren heeft de Proefrit in een paar dagen hen de kracht gegeven om in actie te komen.

Deels was het een leereffect – de concrete kennis die zij hebben gekregen over de onderneming van hun dromen. Deels was het de mentor die hun hand vasthield, hun zelfvertrouwen een boost gaf en hen hulp bood. Deels waren het de contacten die zij maakten, die het maken van de volgende stappen eenvoudiger maakten.

Maar het belangrijkste van allemaal, naast deze praktische zaken, was iets anders. De Proefrit in jouw Droomonderneming ontwaakte en gaf energie aan iets diep in henzelf, een gedeelte dat voorheen sluimerde en dat, eenmaal wakker geworden, weigerde om genegeerd te worden. Weet dat je als je een droomonderneming overweegt dat het niet alleen gaat over hoe jij jouw uren op het werk besteedt. Het gaat over het verbinden van jouw werk – leven met jouw diepste gevoel over jezelf. Het gaat erom werk te hebben dat je met passie doet, dat je energie geeft in plaats van uitput, waar je van voelt dat het van betekenis is.

WAAROM DEELNEMEN AAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT? 

1.  Om een proefrit in jouw droomjob te maken voor je jezelf committeert

2. Om een mentor te vinden

3.  Om de ins en outs van een onderneming te leren kennen

4.  Om contacten in de bedrijfstak te leggen

5.  Jouw zelfvertrouwen te verhogen

6.  Om een passie te exploreren

7.  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over ‘ the road not taken’

8.  Om mogelijke loopbanen te testen wanneer je nog niet weet wat je wilt

9.  Om een ongebruikelijke, opwindende reis te maken

10. Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen

11. Om een nieuw verhaal te krijgen over jouw huidige onderneming, job, lifestyle en toekomst

12. Om verbinding te krijgen met iets dat in jou sluimert.

Wil je weten hoe de Proefrit in jouw Droomjob werkt? Klik op één van de links hieronder.

Hoe het werkt voor deelnemers

Hoe het werkt voor mentoren

Hoe het werkt voor werkgevers

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s