Passie Pensioneert Nooit voor Caroline Sanders

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Verhalen vertellen, schrijven, columns maken, acts bedenken, sketches maken, verkopen (sales), acteren, imiteren en op het podium staan.
Wat is mijn idee van ultiem geluk? Onafhankelijkheid, veel werk hebben en zelf mijn werk kunnen creëren..
Wat is mijn grootste angst? Dat ik niet gevraagd wordt door opdrachtgevers.
Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Dat ik het heft in eigen handen heb.
Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik praat weleens mijn mond voorbij. Dat ik denk: ‘Had ik dat maar niet gezegd’. Het is soms slimmer om dingen voor je zelf te houden. Ik ben weleens te open. Ik praat teveel.
Wat is mijn grootste valkuil? Niet hard genoeg ‘nee’ zeggen. Niet hard genoeg zijn. Niet assertief genoeg zijn. Je kan nooit assertief genoeg zijn namelijk in wat ik doe.
Wanneer zou ik liegen? Als iets gevaar voor me zou opleveren als ik dat niet zou doen, liegen.
Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Bepaalde vrouwelijke comedians in Amerika als Amy Schumer,  ondernemers als Simone Levie en actrices als Angelina Jolie.
Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Je moet altijd te over lopen van energie. Je kan nooit eens echt lekker lang uit op de bank en moe zijn. Totdat je het bent, moe zijn, en dan ben je meteen ook lang moe.
Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? In New York, London, Los Angeles. Mijn favoriete steden.
Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Dat je tot aan de dood zult werken, maar dat graag doet omdat je leuk werk hebt.
Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Ik zou nog krachtiger willen zijn en nog gedisciplineerder.
Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Mijn optredens in New York, Londen en Los Angeles en bepaalde optredens in Nederland.
Waar zou ik het liefst willen leven en werken?Los Angeles en New York.
Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn bed.
Wat is mijn meest markante karakteristiek? Ik heb knalblauwe ogen.
Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Tijdens het boodschappen doen en rondlopen in de Albert Heijn onder het genot van een gratis kopje koffie.
Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Bij Cantharell, het eetcafe bij mij om de hoek.
Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? De Zohar, A course in mIracles. Zware boeken over het verschil tussen het ego en liefde op weg naar het Licht en totale Liefde. Verlichtingsboeken. Ik ben met de Zohar onder mijn arm naar Los Angeles gegaan en alles ging goed.
Wie zijn mijn favoriete schrijvers? J.K. Rowling en de schrijvers van De Zohar en A Course in Miracles.
You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag?
Ave Maria van Maria Callas.
Wie is mijn held of heldin in fictie? Ik denk dan meteen aan epische verhalen: Lord of The Rings, Game of Thrones. Maar niet aan de namen die het spelen. Dus die heb ik niet.
Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Alle acteurs en comedians die ik ken en waardeer. Mijn moeder en de 80-jarige mevrouw  uit New York bij wie ik in huis kon voor drie maanden zonder meteen huur te betalen ondanks dat ik haar niet kende. Een ex-danseres. Ze geeft me alles geleerd over artiest zijn. Een zeer bijzonder mens.
Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? Ik was ooit erg onder de indruk van Hidious Kinky. Maar dat is lang geleden. Er zullen vast een hele hoop films gemaakt zijn die ik niet gezien heb en wel heel erg cool zijn.
Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Dat jij de creator bent van je eigen leven en dat je alles kan wat je wilt.
Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Alles. Alleen op een nuchtere manier. Ik ben geen zweverige kunstenaar. Ik combineer kunst graag met zakelijkheid.
Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Alle sponsers van mijn crowdfunding project de afgelopen 2 jaar. Ook die van uit New York.
Met wie zou ik in 2017 graag willen werken? Alle Comedy Clubs in Nederland, Londen en Amerika,  goede acteer-opdrachtgevers en professionele mede-spelers om mijn bedrijf verder vorm te geven.
Naar welk project, in 2017, kijk ik uit? Mijn Punk World Tour dat gewoon begint in Nederland.
Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017
Amy Schumer. Iliza Schlezinger, en diverse uit Los Angeles.
Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017?
Vooral via sociale media: twitter, linkedin, instagram en facebook. mijn website: www.carolinesanders.net. Op mijn website staat mijn agenda van The Punk World Tour, vooralsnog alleen de data in de Nederlande Steden. Daarna de buitenlandse steden.
Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen?
Arie Vuyk
Hoe kun jij contact met mij opnemen?
Via mijn website: www.carolinesanders.net

Dit is een bericht van Passie Pensioneert Nooit founder Peter de Kuster

Maak een Proefrit in jouw Droomjob en Creëer een Leven en Werk waar Jij van Houdt en Nooit van Wil Pensioneren. 

mip8

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

ejfelkor_parizsban

“The secret of success is making your vocation your vacation – Mark Twain”

Door alle generaties heen hebben mensen al een Proefrit in hun Droomjob gemaakt. Bij architecten, kunstenaars, schrijvers, designers, reclamemensen, koks en acteurs bijvoorbeeld is het de normaalste zaak van de wereld. Wel is het iets dat vooral bij de start van een loopbaan wordt gedaan. Terwijl je het altijd kunt doen om je beeld bij wat je doet en wilt doen met je passie voor je werk aan te scherpen door zij aan zij te werken met iemand die jouw rolmodel is.

Ik ben jaren geleden begonnen iedereen die op zoek was naar een praktische invulling voor hun droomjob te adviseren een Proefrit in jouw Droomjob te maken. 1, 2, 3 dagen echt werken met iemand die jouw droomjob heeft. Of gesprekken van een paar uur met hen. Bijna iedereen die een Proefrit maakte is daaruit gekomen met nieuwe energie, een helder verhaal en vastberadener dan ooit om hun droomjob waar te maken. Ze hebben boeiende projecten binnengehaald, een opleiding gestart of op andere manieren hun droomjob verder gebracht. Na jaren van fantaseren heeft de Proefrit in een paar dagen hen de kracht gegeven om in actie te komen.

Deels was het een leereffect – de concrete kennis die zij hebben gekregen over de onderneming van hun dromen. Deels was het de mentor die hun hand vasthield, hun zelfvertrouwen een boost gaf en hen hulp bood. Deels waren het de contacten die zij maakten, die het maken van de volgende stappen eenvoudiger maakten.

Maar het belangrijkste van allemaal, naast deze praktische zaken, was iets anders. De Proefrit in jouw Droomonderneming ontwaakte en gaf energie aan iets diep in henzelf, een gedeelte dat voorheen sluimerde en dat, eenmaal wakker geworden, weigerde om genegeerd te worden. Weet dat je als je een droomonderneming overweegt dat het niet alleen gaat over hoe jij jouw uren op het werk besteedt. Het gaat over het verbinden van jouw werk – leven met jouw diepste gevoel over jezelf. Het gaat erom werk te hebben dat je met passie doet, dat je energie geeft in plaats van uitput, waar je van voelt dat het van betekenis is.

WAAROM DEELNEMEN AAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT? 

1.  Om een proefrit in jouw droomjob te maken voor je jezelf committeert

2. Om een mentor te vinden

3.  Om de ins en outs van een onderneming te leren kennen

4.  Om contacten in de bedrijfstak te leggen

5.  Jouw zelfvertrouwen te verhogen

6.  Om een passie te exploreren

7.  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over ‘ the road not taken’

8.  Om mogelijke loopbanen te testen wanneer je nog niet weet wat je wilt

9.  Om een ongebruikelijke, opwindende reis te maken

10. Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen

11. Om een nieuw verhaal te krijgen over jouw huidige onderneming, job, lifestyle en toekomst

12. Om verbinding te krijgen met iets dat in jou sluimert.

Wil je weten hoe de Proefrit in jouw Droomjob werkt? Klik op één van de links hieronder.

Hoe het werkt voor deelnemers

Hoe het werkt voor mentoren

Hoe het werkt voor werkgevers

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s