Passie Pensioneert Nooit voor Niels Bosman

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Mensen motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Of dit nu op het gebied van een gezonde lifestyle is of om anderen te helpen bij het succesvol ondernemen. Daar word ik blij van.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Om altijd en overal te doen wat ik wil. Om heel veel mensen te inspireren met mijn kwaliteiten. En om veel geld te verdienen zodat ik een leuk en relaxed leven kan lijden.

Wat is mijn grootste angst? Om niet geaccepteerd te worden. Oh ja, en ook om niet goed genoeg te zijn.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Om mensen te inspireren om hun mooiste leven te leven.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik veroordeel mezelf en anderen als het niet goed genoeg is.

Wat is mijn grootste valkuil? Verslavingen (met name gokken en roken zijn hardnekkig voor mij).

Wanneer zou ik liegen? Ik lieg nooit.

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Eelco de Boer, Sadhguru, Tony Robbins, Alex Vartmen

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Administratie doen.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Na de lancering van mijn eerste boek (het koolhydraatarm 50 dagen programma). Heel veel mensen kochten dit direct en toen is mijn bedrijf x 10 gegaan. Ook ben ik van 0 naar 30.000 likes gegaan op mijn Facebookpagina binnen 1 jaar.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Dat het nooit te laat is om je droom te gaan leven. En dat de enige manier om gelukkig te worden is te doen wat je echt graag wilt.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Ik zou wel zelfverzekerder willen zijn.

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Meer dan 10.000 vrouwen succesvol geholpen met afslanken.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? Overal ter wereld. En dat doe ik ook 😊

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Een schilderij dat ik in mijn bezit heb waarschijnlijk. Of anders mijn auto.

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Extreem veel energie en passie.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? In de natuur, tijdens het wandelen.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Coffee Bru in Amsterdam

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? Think and Grow rich voor de beste ondernemers lessen aller tijden. En de Way of the Superior Man van David Deida voor de bijzondere lessen om betere relaties te hebben met mijzelf en anderen om mij heen.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? David Deida, Tony Robbins

You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Een nummer van Bob Marley sowieso.

 

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Tony Robbins, Eelco de Boer, Alex Vartman, Mijn ouders

 

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Dit zegt mij dat je uit de ratrace moet komen. Dat ik geen dingen meer hoef te doen die anderen mij opdragen (bijvoorbeeld voor een baas werken).

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Ik ben ondernemer en zie mijzelf en andere ondernemers als kunstenaars. Die bewonder ik. Verder vind ik muziek fantastisch en daar kan ik helemaal in opgaan. Dit kan me lekker los maken.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Mijn vader

Met wie zou ik in 2017 graag willen werken? Eelco de Boer

Naar welk project, in 2017, kijk ik uit? Het BOSS programma (Bossmans Online Sales Succes). Dit is een nieuw bedrijf wat ik net ben gestart.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017 Frank Kern, Byron Katie, Ezra Firestone

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017? Online via http://www.makkelijkafvallen.eu. Voor het nieuwe project heb ik nog geen website. Maar die gaat snel komen.

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen?Bnar Favier

Hoe kun jij contact met mij opnemen? Via Facebook of niels54@hotmail.com

Dit is een bericht van Passie Pensioneert Nooit founder Peter de Kuster

Maak een Proefrit in jouw Droomjob en Creëer een Leven en Werk waar Jij van Houdt en Nooit van Wil Pensioneren. 

mip8

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

ejfelkor_parizsban

“The secret of success is making your vocation your vacation – Mark Twain”

Door alle generaties heen hebben mensen al een Proefrit in hun Droomjob gemaakt. Bij architecten, kunstenaars, schrijvers, designers, reclamemensen, koks en acteurs bijvoorbeeld is het de normaalste zaak van de wereld. Wel is het iets dat vooral bij de start van een loopbaan wordt gedaan. Terwijl je het altijd kunt doen om je beeld bij wat je doet en wilt doen met je passie voor je werk aan te scherpen door zij aan zij te werken met iemand die jouw rolmodel is.

Ik ben jaren geleden begonnen iedereen die op zoek was naar een praktische invulling voor hun droomjob te adviseren een Proefrit in jouw Droomjob te maken. 1, 2, 3 dagen echt werken met iemand die jouw droomjob heeft. Of gesprekken van een paar uur met hen. Bijna iedereen die een Proefrit maakte is daaruit gekomen met nieuwe energie, een helder verhaal en vastberadener dan ooit om hun droomjob waar te maken. Ze hebben boeiende projecten binnengehaald, een opleiding gestart of op andere manieren hun droomjob verder gebracht. Na jaren van fantaseren heeft de Proefrit in een paar dagen hen de kracht gegeven om in actie te komen.

Deels was het een leereffect – de concrete kennis die zij hebben gekregen over de onderneming van hun dromen. Deels was het de mentor die hun hand vasthield, hun zelfvertrouwen een boost gaf en hen hulp bood. Deels waren het de contacten die zij maakten, die het maken van de volgende stappen eenvoudiger maakten.

Maar het belangrijkste van allemaal, naast deze praktische zaken, was iets anders. De Proefrit in jouw Droomonderneming ontwaakte en gaf energie aan iets diep in henzelf, een gedeelte dat voorheen sluimerde en dat, eenmaal wakker geworden, weigerde om genegeerd te worden. Weet dat je als je een droomonderneming overweegt dat het niet alleen gaat over hoe jij jouw uren op het werk besteedt. Het gaat over het verbinden van jouw werk – leven met jouw diepste gevoel over jezelf. Het gaat erom werk te hebben dat je met passie doet, dat je energie geeft in plaats van uitput, waar je van voelt dat het van betekenis is.

WAAROM DEELNEMEN AAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT? 

1.  Om een proefrit in jouw droomjob te maken voor je jezelf committeert

2. Om een mentor te vinden

3.  Om de ins en outs van een onderneming te leren kennen

4.  Om contacten in de bedrijfstak te leggen

5.  Jouw zelfvertrouwen te verhogen

6.  Om een passie te exploreren

7.  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over ‘ the road not taken’

8.  Om mogelijke loopbanen te testen wanneer je nog niet weet wat je wilt

9.  Om een ongebruikelijke, opwindende reis te maken

10. Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen

11. Om een nieuw verhaal te krijgen over jouw huidige onderneming, job, lifestyle en toekomst

12. Om verbinding te krijgen met iets dat in jou sluimert.

Wil je weten hoe de Proefrit in jouw Droomjob werkt? Klik op één van de links hieronder.

Hoe het werkt voor deelnemers

Hoe het werkt voor mentoren

Hoe het werkt voor werkgevers

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s