Passie Pensioneert Nooit voor Manon Lemkes

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? : niks voorbereiden en de yoga les laten ontstaan. Daarna te horen van de mensen uit de les dat dat net het gene was wat ze nodig hadden. Het effect van yoga aan het einde van de les. Hoe mensen in zich zelf mijmeren. Even een moment niks moeten. Al is het maar even

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Is een zijn met mezelf. De ruimte en rust in mezelf behouden. Ik vind dat soms in deze wereld erg lastig. Vooral omdat ik zo ontzettend gevoelig ben en ook best onzeker kan zijn. Kan ik echt gelukkig worden van een moment dat ik even puur in mezelf kan zitten zonder angst, onzekerheid of andere gevoelens die ervoor zorgen dat ik verder van mezelf afga

Wat is mijn grootste angst? Ik heb als kind zijnde een angst stoornis ontwikkeld voor ziektes. Dat was verschrikkelijk. Zelfs nu ik 36 ben, blijft dat een trigger. Ik heb veel stappen gemaakt in dit proces en heb dat nu kunnen omzetten in een yoga practice, energiewerk of te wel kunnen transformeren.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Dat het lesgeven wat met mij doet, het brengt me dichter bij mezelf en dat ik zie hoe mensen er verschillend op kunnen reageren. Ik heb heel veel inzicht in mensen gekregen. Sommige zijn er nog niet klaar voor, anderen gaan ervoor en sommige geven jouw de schuld. Dat zijn de heftigste reacties, maar het leert mij dat het niet om mij gaat, maar om hun eigen proces. Het is niet iets persoonlijks, en dat leert mij om sterker in mijn schoenen te komen te staan.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? ongeduldig

Wat is mijn grootste valkuil? Ik wil soms te graag. Ik vind lesgeven zo leuk, dat ik doorga wanneer ik eigenlijk de rust moet pakken. Dat heb ik nu gevoeld. Daardoor neem ik nu pas op de plaats. Dus eigenlijk waar ik les in geef, moet ik zelf ook doen. Dus lesgeven heeft te maken met wat jezelf nodig hebt.

Wanneer zou ik liegen? Liever niet.

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Degene die ik het meest bewonder is mijn leraar Tjeu van Veldhoven. Hij heeft alles losgelaten om voor zich zelf te kiezen zonder angst voor de gevolgen. Ik heb veel van hem mogen leren voelen.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Als mensen bij een punt van een kruispunt komen in je lessen of prive training en dan ineens tegen je keren. Het is vaak makkelijk dat als op dat punt staat en je gaat werken aan jezelf en dan ineens stopt en aangeeft, de ruimte is niet goed genoeg, je praat teveel, de ruimte is te koud of te warm. Je observeert dat ze voor een punt staan en dan stoppen. Natuurlijk hun keuze maar vind dat altijd moeilijk te zien, omdat je de potentie ziet

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Op moment dat de energie van de les 1 voelt. de mensen 1 voelen en dat ze aan het einde hetzelfde zeggen, het voelde zo fijn. En waar ik ook heel gelukkig van wordt is als ik buiten les mag geven bij mooi weer.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Je passie houd je jong, mits je je grenzen bewaakt. Het geeft je energie en je maakt mensen bewust van zichzelf. Je leert ontzettend veel over jezelf en over hoe mensen kunnen zijn.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Ik zou meer willen vertrouwen op mezelf en niet zo angstig willen zijn over hoe het blijft lopen. Het gaat al beter. Doordat ik toch de keuze heb gemaakt mijn werk los te laten en ervoor te gaan , ben ik die angst aangaan. Maar er zijn altijd 1001 andere angsten te bedenken

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Een yoga school opzetten en ondernemer worden. Ik ben nu bezig een eigen cursus te op te zetten en te gaan geven. Deze zit vol. En ik ga wil volgend jaar met 10 mensen naar Malaga. Ik hoop dat het mag gebeuren.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? Maakt me niet zoveel uit, ik hou van afwisseling. Ik hou wel van yoga geven in een warm land zoals Spanje.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Ik kies geen voorwerp maar mijn lieve man en onze prachtige katten

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Ik kan ontzettend gek zijn en hele erge humor hebben

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Op landgoed de Eese. Ik ga daar lopen of mediteren en dan komt er van alles op. Ook tijdens het lesgeven ben ik zo dicht bij mezelf, dat ik allerlei ingevingen kan ontvangen

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? De Rechter in Steenwijk. Heerlijk terras, fijne mensen ook heerlijk binnen zitten

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? Geschreven door mijn leraar Tjeu van Veldhoven: “de Weg van het Licht” en zijn tweede boek “Lichter leven”. Het eerste boek is een werkboek van zijn cursus die hij gaf en het leert je te werken met energie . Het tweede boek leert je inzicht te geven uit de verschillende delen van jezelf. Je onderbewuste, je aardse zelf en je innerlijk kind. In dit boek leer je deze delen in balans te brengen. Het zijn dingen die ik nog steeds laat terugkomen in mijn lessen

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Tjeu va Veldhoven. Mijn leraar die die zijn zuivere lessen in een boek heeft uitgezet. Ze zijn de basis van mijn yoga lessen

You Only Die Once‘. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Dat is niet zo zeer muziek maar de stem van mijn geliefde, de hele dag graag

Wie is mijn held of heldin in fictie? Marvel. Ik hou van om een mutant te zijn, omdat ze anders zijn en krachten hebben.

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Mijn vriendin Angelique Hekkers. Ze is oprecht, zuiver en gaat met het leven om zoals het haar aankomt op dat moment. Ze is een fanatische masseuse, een oprecht en zuivere vrouw

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? Intouchable. De humor, het gevoel wat erin zit en twee heel verschillende werelden. Yin & Yang

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Doordat ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt, ging het stromen. En ik kreeg een inkomen, naast mijn huidige baan. Toen wilde ik stoppen met mijn werk, maar durfde niet helemaal aan. Via een regeling met mijn werk, waar toen de tijd mijn werk heeft meegewerkt, kreeg ik 14 maanden ondersteuning van een uitkering. Ik kon mijn yoga bedrijf opzetten. Doordat ik creëerde vanuit mijn passie, kreeg ik ineens ondersteuning vanuit financieel oogpunt om mijn dromen te kunnen waarmaken Als dat geen vrijheid geeft

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? . De kunst van het leven is doorkrijgen wie je bent. De kunst om tijd te nemen en alleen maar naar jezelf te luisteren, naar wat je lichaam zegt, jouw innerlijke wereld. Te leren naar jezelf te kijken, zonder oordeel. Kunst is voor mij jezelf leren kennen op een andere manier, van binnen.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Mijn partner Eelco. Samen hebben we Yin Yoga Sound. Ik heb mijn passie voor yoga en hij voor muziek. We hebben 10 jaar geleden een bijzondere leraar ontmoet die ons heeft begeleid op ons pad. Al deze levenservaringen en onze passies combineren we in workshops om het zo te mogen doorgeven

Naar welk project, in 2018, kijk ik uit? Ik hoop de tweede cursus te mogen gaan geven in Hoog sensitiviteit samen met Eelco. 3 dagen gaan we veel voelen in chakra’s, meridianen en auraveld versterken, yoga, muziek. Heerlijk. Ook hoop ik dat mijn georganiseerde yoga & massage retraite naar Malaga doorgaat. Superspannend voor mij.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2018? Ik zou graag mijn leraar weer zien. Hij is een jaar gestopt en ik hoop dat we mooie dingen kunnen opzetten, filosoferen etc. Ook lijkt het me mooi om met jong volwassenen wat te doen vanuit mijn eigen ervaringen zodat ik ze kan ondersteunen in gevoeligheid, omgaan met drugs, gevoelend etc.

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2018? Ik zit in Overijssel/Friesland en je kan me ontmoeten op mijn yoga lessen die ik ook op locatie kan doen. Ik geef workshop en trainingen in zelf ontwikkeling, spiritualiteit en hooggevoeligheid

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen? Danielle Hiemstra

Hoe kun jij contact met mij opnemen?

http://www.yinyogasound.nl

0636135779 

info@yinyogasound.nl

 

Hier volgt een bericht van de oprichter van Passie Pensioneert Nooit, Peter de Kuster 

midnight-in-paris

Word een Vriend van Passie Pensioneert Nooit

Je kan je los inschrijven voor al onze programma’s, maar als je van plan bent vaker te komen is het voordeliger om een membership te nemen.

Je kan kiezen tussen twee soorten: Membership  I of Membership II.

Stel je eigen ideeën en overtuigingen op de proef en ontdek dagelijks nieuwe perspectieven bij Passie Pensioneert Nooit.

PASSIE PENSIONEERT NOOIT MEMBERSHIP II

 • Geeft je recht om gratis jouw verhaal online op Passie Pensioneert Nooit online te publiceren en vier keer per jaar jouw verhaal op http://www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com te updaten met nieuws over jouw nieuwe exposities, boeken, films, producten, bijeenkomsten enzovoorts.
 • Geeft je het recht om jouw creatieve vrienden uit te nodigen om hun verhaal gratis online te vertellen op http://www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com
 • Geeft je het recht om op de jaarlijkse Passie Pensioneert Nooit Conferentie jouw verhaal op het podium te vertellen.
 • Geeft je gratis toegang tot alle dagtrips van Passie Pensioneert Nooit wanneer je maar wilt.
 • Geeft je gratis toegang tot alle reeksen met uitzondering van de jaaropleiding ‘Wat is jouw Verhaal?’
 • Geeft je 20% korting op onze Winter, Lente, Zomer reizen en de jaarlijkse Passie Pensioneert Nooit conferentie
 • Geeft je gratis toegang tot alle special events met Peter de Kuster op bijzondere locaties.
 • Geeft je gratis toegang tot exclusieve friends avonden.
 • Geeft je toegang tot de beste inzichten van over hoe jij als creatieve professional met jouw passie jouw geld verdient. Van succesvolle kunstenaars, musici, designers, schrijvers, illustratoren, acteurs, filmmakers over de hele wereld.
 • Geeft je de mogelijkheid tot onalledaagse verhalen over het gepassioneerde leven en werk als creatieve professional en ondernemer.
 • Het recht om vier keer een introducee mee te nemen

Prijs: €449 voor een jaar.

PASSIE PENSIONEERT NOOIT MEMBERSHIP I

 • Geeft je recht om jouw verhaal gratis op Passie Pensioneert Nooit online te publiceren en vier keer per jaar jouw verhaal op http://www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com te updaten met nieuws over jouw nieuwe exposities, boeken, films, producten, bijeenkomsten enzovoorts.
 • Geeft je het recht om jouw creatieve vrienden uit te nodigen om hun verhaal gratis online te vertellen op http://www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com
 • Geeft je 10% korting op onze Winter, Lente, Zomer reizen en de jaarlijkse Passie Pensioneert Nooit conferentie
 • Geeft je gratis toegang tot alle dagtrips van Passie Pensioneert Nooit wanneer je maar wilt.
 • Geeft je gratis toegang tot twee special events met Peter de Kuster op bijzondere locaties.
 • Geeft je gratis toegang tot exclusieve Friends-avonden.
 • Geeft je toegang tot de beste inzichten van over hoe jij als creatieve professional met jouw passie jouw geld verdient. Van succesvolle kunstenaars, musici, designers, schrijvers, illustratoren, acteurs, filmmakers over de hele wereld.
 • Geeft je de mogelijkheid tot onalledaagse verhalen over het gepassioneerde leven en werk als creatieve professional en ondernemer.
 • Het recht om twee keer een introducee mee te nemen

Prijs: €299 voor een jaar.

WIL JE HET MEMBERSHIP CADEAU DOEN?

Wil je een Membership aan iemand schenken? Neem dan contact met ons op via peterdekuster@hotmail.nl om te vragen naar de mogelijkheden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s