Passie Pensioneert Nooit voor Angela Koster

Mijn grootste passie in mijn werk is het bezig zijn met mensen, contact maken. En ze laten stralen, van binnenuit.

Mijn idee van ultiem geluk is je vrij voelen. Vrij om te kunnen zijn wie je bent. Vrij om te kunnen doen waar je je goed bij voelt, zoveel mogelijk.

Mijn grootste angst is die van elke moeder; dat er iets naars met mijn kinderen zou gebeuren.

Het allerleukste van mijn werk is dat het niet voelt als werk. Ik raak als het ware in een flow en dat voelt fijn.

Mijn minst aantrekkelijke eigenschap is mijn gemakzucht. Op het gebied van cijfertjes en administratie in dit geval. Daarom ben ik heel blij met mijn boekhouder!

Mijn grootste valkuil is dat ik moeilijk nee kan zeggen. Dus als het soms heel druk is en er komt een aanvraag van een nieuwe klant, dan ben ik geneigd dat er ook nog bij te doen.

Ik zou liegen als het een ‘leugentje om bestwil’ is. Maar liever ben ik open en eerlijk.

Mijn zus Diana Koster, vrouwencoach en verloskundige en schrijver van de boeken “Perfecte moeders bestaan niet” en “Perfecte bevallingen bestaan niet” bewonder ik het meeste. Ze is helaas plotseling overleden in april 2016, maar met haar boeken en mooie filmpjes op youtube inspireert ze nog dagelijks vele mensen.

De administratie vind ik saai en vervelend en schuif ik altijd voor me uit.

Soms is er een bijzondere fotoshoot waarvan ik de styling en visagie mag doen. Zo was er vorig jaar een shoot in de bossen met prachtig herfstweer en fijne mensen. Op zo’n moment ben ik zo dankbaar dat dit ‘werk’ is en ik dat mee mag maken.

Passie pensioneert nooit omschrijft het gevoel eigenlijk precies; dat mijn werk niet als werk voelt en er dus geen leeftijdsgrens is.

Wat ik zou willen veranderen klinkt zo zwaar. Ik zou wel nog wat meer zeker willen zijn van mezelf. Ik werk nu 10 jaar als stylist en toch twijfel ik nog vaak genoeg. Maar tegelijkertijd houdt dat me ook scherp.

Ik heb niet perse een grootste prestatie. Ik vind het vooral leuk dat ik op allerlei vlakken werk als stylist. Van een mooie fotoshoot, tot een gastles of een workshop en natuurlijk een sessie met een klant; van samen de kledingkast induiken tot shoppen.

Ik heb het hier prima naar mijn zin in Den Haag. Maar af en toe een leuk tripje naar het buitenland voor werk zou ik wel willen. Zeker nu mijn kinderen wat ouder zijn en het makkelijker te regelen is.

Kinderen zijn geen bezit anders zou ik dat roepen. Maar dan toch de mooie brieven en foto’s en waardevolle herinneringen die ik heb van mijn zus.

Ik hoor altijd van mensen om me heen dat ik heel open en spontaan ben en mensen zich op hun gemak kan laten voelen. En ik denk dat het ook zo is. Dit gebruik ik ook in mijn werk.

Ik word altijd enorm blij van het strand, vooral als het niet een warme zomerdag is. Juist in de herfst, winter en het voorjaar. Lekker langs de vloedlijn lopen en mijn gedachten laten stromen.

De boeken van mijn zus zijn echt een inspiratiebron. En ook ‘De cirkel van het leven’ van Elizabeth Kubler Ross. Prachtig.

Welke muziek ik wil luisteren op mijn laatste dag? Ik vind zoveel nummers prachtig. Waaronder ‘Als de liefde niet bestond’ vertolkt door Wende Snijders.

Pippi Langkous is mijn fictie heldin.

Mijn zus en mijn moeder zijn mijn real life heldinnen.

Welke film ik aanraad om ooit te zien? Oh dat vind ik zo lastig. Er zijn zoveel mooie films! Ik ga graag naar het filmhuis en geniet erg van Franse films. Maar ook Scandinavische films of series zijn prachtig. As it is in heaven vond ik heel mooi.

Wat de uitspraak ‘It is Not About the Money!’ mij zegt?  Het gaat ook niet om geld in dit leven. Je hebt het (helaas) alleen wel nodig. Dus ontkennen kunnen we dat niet.

De rol van kunst in mijn leven? Ik heb een museumjaarkaart en daar word ik heel gelukkig van. Ik word echt blij van mooie kunst en fotografie. Of een prachtig boek. Zelf vind ik het ook fijn om te schilderen, het ontspant.

Mijn vriendinnen zijn mijn partner in crime. Alle zelfstandige vrouwen en vele ook met een eigen bedrijf. Ze geven me inspiratie.

Ik werk al met enkele vriendinnen samen voor projecten en dat mag zo doorgaan dit jaar!

Er staat nog van alles te gebeuren dit jaar en ik heb er veel zin in. Juist die diversiteit in mijn werk maakt me zo blij. Nieuwe mensen ontmoeten en daar weer mooie dingen mee maken/doen.

Niet iemand in het bijzonder. Ik sta open voor heel veel!

Waar je mijn werk kunt zien. Via mijn facebook pagina van FrisFruitig Stijladvies of mijn Insta kan je me volgen. En verder kan je me altijd bereiken via mijn website; www.frisfruitigstijladvies.nl

Wie ik graag uitgenodigd zie om hun verhaal te vertellen op Passie Pensioneert Nooit? Mijn vriendin/college Annemijn Janssen is energetisch therapeut (www.praktijkannemijn.nl) en doet geweldige dingen!

Hoe kun je contact met mij opnemen? Nou dat contact opnemen gaat dus via mijn bovengenoemde website van FrisFruitig Stijladvies, daar vind je alle gegevens!

Hier volgt een bericht van de oprichter van Passie Pensioneert Nooit, Peter de Kuster 

midnight-in-paris

Word een Vriend van Passie Pensioneert Nooit

Je kan je los inschrijven voor al onze programma’s, maar als je van plan bent vaker te komen is het voordeliger om een membership te nemen.

Je kan kiezen tussen twee soorten: Membership  I of Membership II.

Stel je eigen ideeën en overtuigingen op de proef en ontdek dagelijks nieuwe perspectieven bij Passie Pensioneert Nooit.

PASSIE PENSIONEERT NOOIT MEMBERSHIP II

 • Geeft je recht om gratis jouw verhaal online op Passie Pensioneert Nooit online te publiceren en vier keer per jaar jouw verhaal op http://www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com te updaten met nieuws over jouw nieuwe exposities, boeken, films, producten, bijeenkomsten enzovoorts.
 • Geeft je het recht om jouw creatieve vrienden uit te nodigen om hun verhaal gratis online te vertellen op http://www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com
 • Geeft je het recht om op de jaarlijkse Passie Pensioneert Nooit Conferentie jouw verhaal op het podium te vertellen.
 • Geeft je gratis toegang tot alle dagtrips van Passie Pensioneert Nooit wanneer je maar wilt.
 • Geeft je gratis toegang tot alle reeksen met uitzondering van de jaaropleiding ‘Wat is jouw Verhaal?’
 • Geeft je 20% korting op onze Winter, Lente, Zomer reizen en de jaarlijkse Passie Pensioneert Nooit conferentie
 • Geeft je gratis toegang tot alle special events met Peter de Kuster op bijzondere locaties.
 • Geeft je gratis toegang tot exclusieve friends avonden.
 • Geeft je toegang tot de beste inzichten van over hoe jij als creatieve professional met jouw passie jouw geld verdient. Van succesvolle kunstenaars, musici, designers, schrijvers, illustratoren, acteurs, filmmakers over de hele wereld.
 • Geeft je de mogelijkheid tot onalledaagse verhalen over het gepassioneerde leven en werk als creatieve professional en ondernemer.
 • Het recht om vier keer een introducee mee te nemen

Prijs: €449 voor een jaar.

PASSIE PENSIONEERT NOOIT MEMBERSHIP I

 • Geeft je recht om jouw verhaal gratis op Passie Pensioneert Nooit online te publiceren en vier keer per jaar jouw verhaal op http://www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com te updaten met nieuws over jouw nieuwe exposities, boeken, films, producten, bijeenkomsten enzovoorts.
 • Geeft je het recht om jouw creatieve vrienden uit te nodigen om hun verhaal gratis online te vertellen op http://www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com
 • Geeft je 10% korting op onze Winter, Lente, Zomer reizen en de jaarlijkse Passie Pensioneert Nooit conferentie
 • Geeft je gratis toegang tot alle dagtrips van Passie Pensioneert Nooit wanneer je maar wilt.
 • Geeft je gratis toegang tot twee special events met Peter de Kuster op bijzondere locaties.
 • Geeft je gratis toegang tot exclusieve Friends-avonden.
 • Geeft je toegang tot de beste inzichten van over hoe jij als creatieve professional met jouw passie jouw geld verdient. Van succesvolle kunstenaars, musici, designers, schrijvers, illustratoren, acteurs, filmmakers over de hele wereld.
 • Geeft je de mogelijkheid tot onalledaagse verhalen over het gepassioneerde leven en werk als creatieve professional en ondernemer.
 • Het recht om twee keer een introducee mee te nemen

Prijs: €299 voor een jaar.

WIL JE HET MEMBERSHIP CADEAU DOEN?

Wil je een Membership aan iemand schenken? Neem dan contact met ons op via peterdekuster@hotmail.nl om te vragen naar de mogelijkheden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s