Passie Pensioneert Nooit voor Annemijn Janssen

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Dat ik mensen echt kan helpen met mijn healings! Het is zo super fijn om te zien dat mensen meer levensenergie krijgen. Waardoor zij beter en gemakkelijker van ‘t leven kunnen genieten.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Zelfliefde!!!! Dat je happy bent met jezelf.

Wat is mijn grootste angst? Hmmmmm lastige vraag! Ik maak mij zorgen om het leersysteem in Nederland. Het lijkt mij van belang dat kinderen meer zichzelf mogen ontwikkelen en meer van vrijheid mogen genieten. Daar krijg je namelijk hele zelfstandige en fijne kinderen van.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Ik ben het meest blij met de dankbaarheid van mijn cliënten. Dat zij na mijn healings weer vertrouwen hebben in zichzelf! En het leven weer als prettig ervaren. Dit zijn ervaringen die zoveel voldoening geven! Het idee dat ik iemand z’n leven kleur heb gegeven is een onbeschrijfelijk fijn gevoel!

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik ben onwijs ongeduldig! Dat is dus vooral voor mezelf enorm vermoeiend.

Wat is mijn grootste valkuil? Dat ik altijd het beste van mensen wil inzien.

Wanneer zou ik liegen? Als ik zou zeggen dat ik dol ben op sporten;-)

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Er zijn verschillende personen die ik waardeer. Ik vind Arjan en David van 365 stoer omdat zij zo succesvol zijn geworden. Misschien zijn ze net te commercieel!? Maar zij hebben t wel voor elkaar gekregen!

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Mijn administratie. Ik stel het altijd uit.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Ik heb echt zoveel gelukkige momenten! Maar laatst kreeg ik een cadeau van een cliënt omdat zij o.a door mijn healings uit haar depressie is gekomen. En dit geeft mij zoveel voldoening en gelukshormonen!

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Dat je altijd voor ontwikkeling en geluk moet gaan in het leven! En dat is een uitdaging voor heel je leven.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Ik zou graag minder streng voor mezelf willen zijn.

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Dat ik een goed lopende praktijk heb. En tegenwoordig schrijf ik ook mooie blogs; http://praktijkannemijn.nl/blog/

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? Ondanks dat de wereld zoveel mooie plekken heeft ga ik tóch voor Nederland! En tijdens mijn reizen zie ik voldoende van de wereld.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn tatoeages.

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Ik hoor altijd van de mensen om mij heen dat ik een spontaan, warm, positief en oprecht persoon ben. En daar ben ik het volledig mee eens;-)

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Het strand!!! Niks geeft je zoveel rust en positieve energie! Elke dag ga ik wandelen over het strand om mezelf te resetten en te genieten van de natuur.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Hartbeach op Scheveningen! De sfeer is daar zo super relaxt en fijn…en heerlijk eten!

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? Ik heb zoveel boeken die mijn leven hebben beïnvloed. Ik kan oprecht geen keuze maken.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Jan Geurtz

You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Omkara: remember

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Mijn vriendinnen!!!! Ik heb zoveel lol en steun aan mijn vriendinnen. Het grappige is dat ik verschillende type vriendinnen heb maar het zijn bijna allemaal ondernemers!

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? The Danish girl.

Wat zegt de uitspraak ‘It Is Not About the Money’ mij? Klopt, want je kan beter rijk zijn in je hart dan op je bankrekening. Maaaaaar geld brengt wel enorm veel vrijheid met zich mee.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Ik ben dol op kunst! Mijn huis is 1 grote kunstbeleving.

Met wie zou ik in 2018 graag willen werken? In de toekomst zou ik graag samen willen werken met mijn broer. Hij is nu bezig met opleiding voor voetreflextherapie.

Naar welk project, in 2018, kijk ik uit? Ik ben vooral benieuwd wat dit jaar mij qua spirituele ontwikkeling gaat brengen.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2018 Dalai Lama

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2018? In mijn praktijk in Den Haag. Of digitaal http://www.praktijkannemijn.nl of via instagram; praktijk_annemijn

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen? 
Anca Huizenga

Hoe kun jij contact met mij opnemen? http://www.praktijkannemijn.nl

Hier volgt een bericht van de oprichter van Passie Pensioneert Nooit, Peter de Kuster 

midnight-in-paris

Word een Vriend van Passie Pensioneert Nooit

Je kan je los inschrijven voor al onze programma’s, maar als je van plan bent vaker te komen is het voordeliger om een membership te nemen.

Je kan kiezen tussen twee soorten: Membership  I of Membership II.

Stel je eigen ideeën en overtuigingen op de proef en ontdek dagelijks nieuwe perspectieven bij Passie Pensioneert Nooit.

PASSIE PENSIONEERT NOOIT MEMBERSHIP II

 • Geeft je recht om gratis jouw verhaal online op Passie Pensioneert Nooit online te publiceren en vier keer per jaar jouw verhaal op http://www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com te updaten met nieuws over jouw nieuwe exposities, boeken, films, producten, bijeenkomsten enzovoorts.
 • Geeft je het recht om jouw creatieve vrienden uit te nodigen om hun verhaal gratis online te vertellen op http://www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com
 • Geeft je het recht om op de jaarlijkse Passie Pensioneert Nooit Conferentie jouw verhaal op het podium te vertellen.
 • Geeft je gratis toegang tot alle dagtrips van Passie Pensioneert Nooit wanneer je maar wilt.
 • Geeft je gratis toegang tot alle reeksen met uitzondering van de jaaropleiding ‘Wat is jouw Verhaal?’
 • Geeft je 20% korting op onze Winter, Lente, Zomer reizen en de jaarlijkse Passie Pensioneert Nooit conferentie
 • Geeft je gratis toegang tot alle special events met Peter de Kuster op bijzondere locaties.
 • Geeft je gratis toegang tot exclusieve friends avonden.
 • Geeft je toegang tot de beste inzichten van over hoe jij als creatieve professional met jouw passie jouw geld verdient. Van succesvolle kunstenaars, musici, designers, schrijvers, illustratoren, acteurs, filmmakers over de hele wereld.
 • Geeft je de mogelijkheid tot onalledaagse verhalen over het gepassioneerde leven en werk als creatieve professional en ondernemer.
 • Het recht om vier keer een introducee mee te nemen

Prijs: €449 voor een jaar.

PASSIE PENSIONEERT NOOIT MEMBERSHIP I

 • Geeft je recht om jouw verhaal gratis op Passie Pensioneert Nooit online te publiceren en vier keer per jaar jouw verhaal op http://www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com te updaten met nieuws over jouw nieuwe exposities, boeken, films, producten, bijeenkomsten enzovoorts.
 • Geeft je het recht om jouw creatieve vrienden uit te nodigen om hun verhaal gratis online te vertellen op http://www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com
 • Geeft je 10% korting op onze Winter, Lente, Zomer reizen en de jaarlijkse Passie Pensioneert Nooit conferentie
 • Geeft je gratis toegang tot alle dagtrips van Passie Pensioneert Nooit wanneer je maar wilt.
 • Geeft je gratis toegang tot twee special events met Peter de Kuster op bijzondere locaties.
 • Geeft je gratis toegang tot exclusieve Friends-avonden.
 • Geeft je toegang tot de beste inzichten van over hoe jij als creatieve professional met jouw passie jouw geld verdient. Van succesvolle kunstenaars, musici, designers, schrijvers, illustratoren, acteurs, filmmakers over de hele wereld.
 • Geeft je de mogelijkheid tot onalledaagse verhalen over het gepassioneerde leven en werk als creatieve professional en ondernemer.
 • Het recht om twee keer een introducee mee te nemen

Prijs: €299 voor een jaar.

WIL JE HET MEMBERSHIP CADEAU DOEN?

Wil je een Membership aan iemand schenken? Neem dan contact met ons op via peterdekuster@hotmail.nl om te vragen naar de mogelijkheden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s