Passie Pensioneert Nooit voor Hannah Vroegop

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Mijn grootste passie is doen waar ik Energie van krijg. Ik creëer unieke, persoonlijke schilderijen oftewel I Put Magic on Your Wall.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Doen wat ik het liefste doe en daarmee de wereld een stukje mooier maken. Kleur aanbrengen.

Wat is mijn grootste angst? Mijn grootste angst heeft niets met mijn werk te maken. Maar met mijn gezondheid. Jaren terug is bij mij nierfalen geconstateerd. Dat wordt goed gemonitord door specialisten. Maar af en toe schiet ik in de paniek. Wat als…..

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Het WAUW-effect wat mijn ArtWorks hebben op mensen. Dat doet mij stralen.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik kan soms heel fel reageren. Vurig noem ik dat zelf!

Wat is mijn grootste valkuil? Blijven doorgaan terwijl er al (fysiek) signalen zijn dat ik even pas op de plaats moet maken. Mijn batterij moet opladen zogezegd.

Wanneer zou ik liegen? Jeetje, ik zou zeggen nooit. En toch denk ik dat ieder mens in zijn leven een situatie tegenkomt waarbij het niet zinvol is om de volledig openheid van zaken te geven. Is dat liegen?

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? In mijn werk dan kijk ik naar Inspirators. Michael Pilarczyk & Cindy Koeman van de Mastermind Academy. Oprah Winfrey – Barack Obama. Wat dichter bij huis mijn nichtje, Sandra. Hoe zij in het leven staat. Relatie – werk & gezin en dan zichzelf blijven ontwikkelen. Chapeau!

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Wachten tot mijn werk terugkomt van de drukker in Denemarken. Daar gaat een tijd overheen en dan moet ik dus geduld hebben.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Ik heb elke dag kleine geluksmomenten in mijn werk. Het eerste grote ArtWork wat ik maakte was Michael Pilarczyk. Ik ontving dezelfde dag een reactie op mijn mail. Hoe dat ontvangen werd, ik heb dagen lopen stuiteren op die energie.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Als je doet waar je van houd, waar je energie van krijgt, dan stop je daar Nooit mee.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Gezonde nieren.

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Hahaha… dat Michael Pilarczyk een werk van mij in z’n huis heeft hangen op IBIZA. Man, dat maakt me onwijs TROTS.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? Een plek met een aangename temperatuur. Een huis met een atelier (alles gelijkvloers) aan zee.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn drie katten, Sam, Bella & Boelie

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Mijn enthousiasme.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Maakt niet uit waar. De creativiteit zit in mij en dat stroomt altijd. Waar ik ook ben.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? In Almere is dat makkelijk ‘Van der Valk’. Heerlijk eten, Fijne service. Elke keer een Genietmoment.

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? Geleid door het licht – schrijfster weet ik zo niet, zou ik moeten opzoeken. Master Your Mindset van Michael Pilarczyk. Van Dag tot Dag door Joyce Meyer.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Zoals hierboven genoemd. Maar ik geniet ook heel erg van een goede thriller. Als ik op dat gebied er een moet noemen is het Stephen King.

Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Niet alleen op mijn laatste dag, maar elke dag tot dan: Sir Paul McCartney

Wie is mijn held of heldin in fictie? Pippi Langkous – jeugd heldin. Super sterk en voor niks of niemand bang.

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Mijn nichtje Sandra. Vrienden voor het leven: Marcia, Samira, Wilma en Gert.

Wat zegt de uitspraak ‘It Is Not About the Money’ mij? Money is energie. Love it – Receive it – Spend it

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Ik maak Kunst. Dus een hele grote rol. Als ik terugkijk op mijn leven dan is voor mij Kunst ontzettend belangrijk geweest. Het heeft me gemaakt tot wat ik nu ben en nog ga doen. Beeld & Geluid, Mensen, de grootste kunstvorm die er bestaat.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Ikzelf hahaha. Maar daarnaast ook mijn nichtje en mijn vrienden. Ze staan altijd voor mij klaar. Als ik het zwaar heb ook. En ze juichen met mij mee als ik wat te vieren heb.

Met wie zou ik in 2018 graag willen werken? Phoeh… ik heb wel een lijstje. Maar bovenaan staat Paul McCartney. Een Artwork van en voor hem maken. Het hem persoonlijk overhandigen. Hem fotograferen.

Naar welk project, in 2018, kijk ik uit? Loving Memories. ArtWorks van dierbaren. Mensen die er niet meer zijn, maar wel altijd heel belangrijk blijven.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2018? Fotografen als Vincent Peters en Annie Leibovitz, Mensen die mij Inspireren een Kunstwerk van te maken. Ik droom groot dus… Paul McCartney, Oprah Winfrey, Barack Obama, Al Pacino.

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2018? Ontmoeten kan altijd, ik laat je graag mijn werk zien. Via Social media of mail kan je me bereiken.

Expositie in Almere Haven dit jaar. Houd mijn Facebookpagina in de gaten. Er komt een Bed & Breakfast in Nieuw Amsterdam. Daar zullen werken van mij komen te hangen.

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen? Hmm… even denken. Ik zou zeggen mijn Sales coach Daniële Felix

Hoe kun jij contact met mij opnemen? Via Social media, mijn facebook pagina PhotoArtbyHannah. Of per mail hannahvroeg@hotmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s