Passie Pensioneert Nooit voor Eline Kentie

Mijn naam is Eline Kentie en met Ruwmantisch ben ik gespecialiseerd in het maken van portretten in vervallen locaties; een combinatie waarmee ik uniek ben in Nederland.

Ik doe dit niet alleen omdat ik zélf dol ben op alles wat verweerd is; ik heb gemerkt dat anderen het ook fantastisch vinden om op deze zeldzame – normaalgesproken verboden – plekken te komen. Het is toch iets spectaculairs, alsof je door de setting van je favoriete game, film of boek loopt.

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Het kunnen bijdragen aan iemands zelfvertrouwen!

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Vrijheid; fysiek, geestelijk en financieel kunnen doen wat je wilt.

Wat is mijn grootste angst? Niet meer kunnen fotograferen door lichamelijke problemen.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? De afwisseling tussen rustig alleen kunnen werken en het (leuke!) klantencontact.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Mijn onzekerheid. Helaas snap ik goed waarom mensen vaak zo bang zijn voor fotoshoots. Maar als je ziet dat jij óók geweldig op de foto kunt staan, wordt dat gelukkig steeds makkelijker.

Wat is mijn grootste valkuil? Tevens mijn onzekerheid – het zorgt ervoor dat ik (op dit moment) minder assertief ben dan ik zou willen.

Wanneer zou ik liegen? Niet. Als het belangrijk genoeg is om erover te liegen, is het zéker belangrijk genoeg om het (goed) te bespreken.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? De administratieve kant. Ik ben geordend genoeg, maar cijfers blijven lastig voor me.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Toen ik na een zeer geslaagde fotoshoot nog een rondje liep door de vervallen fabriek waar we hadden gefotografeerd. Het is een prachtige industriële locatie, waar ik erg graag kom om te fotograferen. Op dat moment overspoelde me een gelukzalig gevoel; alles leek perfect te kloppen.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Als je écht doet waarvan je houdt, ben je er áltijd mee bezig – ook al is het ‘stationair’.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? Frankrijk, daar zijn de mooiste verlaten landhuizen en kastelen. Ook al is het hier een stuk meer bijzonder wat ik doe, juist omdat er zo weinig verval is in Nederland.

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Mijn enthousiasme, ik hoor vaak dat het erg aanstekelijk werkt.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers?

Patrick Rothfuss (The Kingkiller Chronicle serie)

Andrzej Sapkowski (The Witcher serie)

Scott Lynch (Gentleman Bastard serie)

Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Het album Pretty Hate Machine van Nine Inch Nails. De eerste plaat die ik ooit van ze heb gehoord en het is nog altijd mijn favoriet. Trent Reznor is een muzikale god in mijn ogen.

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? Perfume: The Story of a Murderer. Een prachtige, bijna romantische filmhuis-film met een fenomenale sfeer.

Wat zegt de uitspraak ‘It Is Not About the Money’ mij? Ervaringen zijn het belangrijkste wat je kunt hebben.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Ik ga graag naar musea om me te laten inspireren. Daarnaast vind ik vanitas-schilderijen eindeloos intrigerend. Ik bedoel; schedels en bloemen – what’s not to love?

Met wie zou ik in 2018 graag willen werken? Met iedereen die een dot zelfvertrouwen kan gebruiken! Foto’s die door een professional zijn gemaakt (die je helpt!), zijn écht flatteuzer dan eigen kiekjes.

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen? Marieke Lucas Rijneveld en Jasmijn van Dorp – twee fantastische mensen in mijn leven met groot creatief talent.

Hoe kun je contact met me opnemen?

Kijk gerust eens op mijn website: www.ruwmantisch.nl

Hier volgt een bericht van de oprichter van Passie Pensioneert Nooit, Peter de Kuster 

midnight-in-paris

Word een Vriend van Passie Pensioneert Nooit

Je kan je los inschrijven voor al onze programma’s, maar als je van plan bent vaker te komen is het voordeliger om een membership te nemen.

Je kan kiezen tussen twee soorten: Membership  I of Membership II.

Stel je eigen ideeën en overtuigingen op de proef en ontdek dagelijks nieuwe perspectieven bij Passie Pensioneert Nooit.

PASSIE PENSIONEERT NOOIT MEMBERSHIP II

 • Geeft je recht om gratis jouw verhaal online op Passie Pensioneert Nooit online te publiceren en vier keer per jaar jouw verhaal op http://www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com te updaten met nieuws over jouw nieuwe exposities, boeken, films, producten, bijeenkomsten enzovoorts.
 • Geeft je het recht om jouw creatieve vrienden uit te nodigen om hun verhaal gratis online te vertellen op http://www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com
 • Geeft je het recht om op de jaarlijkse Passie Pensioneert Nooit Conferentie jouw verhaal op het podium te vertellen.
 • Geeft je gratis toegang tot alle dagtrips van Passie Pensioneert Nooit wanneer je maar wilt.
 • Geeft je gratis toegang tot alle reeksen met uitzondering van de jaaropleiding ‘Wat is jouw Verhaal?’
 • Geeft je 20% korting op onze Winter, Lente, Zomer reizen en de jaarlijkse Passie Pensioneert Nooit conferentie
 • Geeft je gratis toegang tot alle special events met Peter de Kuster op bijzondere locaties.
 • Geeft je gratis toegang tot exclusieve friends avonden.
 • Geeft je toegang tot de beste inzichten van over hoe jij als creatieve professional met jouw passie jouw geld verdient. Van succesvolle kunstenaars, musici, designers, schrijvers, illustratoren, acteurs, filmmakers over de hele wereld.
 • Geeft je de mogelijkheid tot onalledaagse verhalen over het gepassioneerde leven en werk als creatieve professional en ondernemer.
 • Het recht om vier keer een introducee mee te nemen

Prijs: €449 voor een jaar.

PASSIE PENSIONEERT NOOIT MEMBERSHIP I

 • Geeft je recht om jouw verhaal gratis op Passie Pensioneert Nooit online te publiceren en vier keer per jaar jouw verhaal op http://www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com te updaten met nieuws over jouw nieuwe exposities, boeken, films, producten, bijeenkomsten enzovoorts.
 • Geeft je het recht om jouw creatieve vrienden uit te nodigen om hun verhaal gratis online te vertellen op http://www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com
 • Geeft je 10% korting op onze Winter, Lente, Zomer reizen en de jaarlijkse Passie Pensioneert Nooit conferentie
 • Geeft je gratis toegang tot alle dagtrips van Passie Pensioneert Nooit wanneer je maar wilt.
 • Geeft je gratis toegang tot twee special events met Peter de Kuster op bijzondere locaties.
 • Geeft je gratis toegang tot exclusieve Friends-avonden.
 • Geeft je toegang tot de beste inzichten van over hoe jij als creatieve professional met jouw passie jouw geld verdient. Van succesvolle kunstenaars, musici, designers, schrijvers, illustratoren, acteurs, filmmakers over de hele wereld.
 • Geeft je de mogelijkheid tot onalledaagse verhalen over het gepassioneerde leven en werk als creatieve professional en ondernemer.
 • Het recht om twee keer een introducee mee te nemen

Prijs: €299 voor een jaar.

WIL JE HET MEMBERSHIP CADEAU DOEN?

Wil je een Membership aan iemand schenken? Neem dan contact met ons op via peterdekuster@hotmail.nl om te vragen naar de mogelijkheden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s