Passie Pensioneert Nooit voor Debbie Vervoort

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? De vrijheid van het creëren en het steeds weer opnieuw bedenken van ideeën.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Het kunnen doen waar je je echt 100% goed bij voelt. Het najagen van je dromen.

Wat is mijn grootste angst? Eerlijk gezegd ben ik niet zo angstig aangelegd. Ik ben meer het type “go with the flow” voor ieder probleem komt wel weer een oplossing.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Het creëren van de vormen en het langzaam zien ontstaan van een portret.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik ben behoorlijk impulsief waardoor ik ooit alweer nieuwe ideeën aan het uitwerken ben en de andere doeken aan de kant zet. Deze doeken maak ik dan niet altijd af.

Wat is mijn grootste valkuil? Mijn impulsiviteit.

Wanneer zou ik liegen? Niet, want daar heb ik een hekel aan, eerlijkheid duurt het langst.

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Lena Danya, Marco Grassi en nog vele anderen.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Het uitzoeken van de verzendkosten per schilderij.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Heb geen specifiek moment. Maar elke keer als er werk verkocht is en het idee dat iemand anders mijn werk aan de muur heeft hangen dat zijn dingen die ik erg waardeer en me een gelukkig mens maken.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Ik denk dat wanneer je iets doet waar je echt gelukkig van wordt, waar je hart nooit van overstroomt, dit nooit gaat vervelen en je dit kunt volhouden tot het moment waarop je “in mijn geval” het penseel niet meer vast kan houden.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Niks, ik denk dat we elkaar juist een want meer moeten accepteren zoals we zijn. Iedereen is uniek en dat is juist het mooie aan de mens. Iedereen heeft zijn voor en nadelen.

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Het beginnen met schilderen. Ik schilder nog maar net iets langer dan 1 jaar. Ik heb altijd geroepen dat ik zou willen kunnen schilderen. Maar toen ik in december 2016 werkeloos thuis ben komen te zitten heb ik olieverf gekocht en ben gewoon begonnen. 4 maanden daarna verkocht ik mijn eerste werk en is alles eigenlijk in een stroomversnelling gekomen.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? In een land waar de zon altijd schijnt en de mensen positief zijn ingesteld.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn kinderen staan altijd op nummer 1.

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Ik ben een eigenwijs en volhardend persoontje die als ik ergens mijn tanden in zet niet meer loslaat. Ik denk wel dat, dat typisch Debbie is.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Ik krijg vooral inspiratie door te sparren met andere mensen. Ervaringen en verhalen van mensen doen me meer dan welke omgeving dan ook.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Ik ben niet zo van buiten de deur eten of drinken om eerlijk te zijn.

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? Boeken lees ik amper. Zou ik eigenlijk vaker moeten doen, maar gun ik mezelf de tijd niet voor.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Zou ik echt niet kunnen zeggen.

You Only Die Once‘. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Goud Bazart

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Mijn vrienden die ondanks dat ik echt niet altijd een makkelijk typje ben wel altijd achter me staan.

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? Film kan ik niet echt zeggen, maar ik heb wel een documentaire die ik iedereen aan kan raden namelijk: Minimalism. Het laat zien dat we helemaal niet zoveel nodig hebben om gelukkig te zijn.

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Het niet meer nodig hebben van een extra baan om toch te kunnen doen wat ik graag zou willen dat is toch wel mijn ultieme droom.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Alles want kunst is, is mijn leven. Dit wil ik blijven doen, hier word ik werkelijk gelukkig van.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Ik denk toch wel een mijn goede vriend Greg Megerdich uit Georgië. Hij is ook kunstenaar en wij helpen elkaar echt beter te worden in kunst door elkaar positief te stimuleren en ideeën uit te wisselen.

Met wie zou ik in 2018 graag willen werken? Met Greg Megerdich, en dat staat ook op de planning. Maar hoop ook nog wel met meerdere kunstenaars samen te kunnen werken.

Naar welk project, in 2018, kijk ik uit? Mijn nieuwe serie waar ik nu mee bezig ben met bladgoud, bladkoper en bladzilver. Met deze serie “Synthesis of Beauty” hoop ik een mooie serie op te zetten die waardevol is voor mijn tweede expositie.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2018 Ik zou niet specifiek een artiest willen ontmoeten. Ik denk dat het juist goed is om meerdere artiesten te leren kennen en op die manier te netwerken. Kunst is een moeilijke business en samen sta je sterker dan alleen.

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2018? Hopelijk dit jaar in een expositie. Helaas geen datum bekend nog. Maar verder is mijn werk ook te zien op www.debb-art.com en op Facebook en Instagram.

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen? Ik zou het wel leuk vinden als Noortje Sala haar verhaal verteld.

Passie Pensioneert Nooit Member

Eugène_Delacroix_-_The_Barque_of_Dante

Dit is een bericht van Peter de Kuster, oprichter van Passie Pensioneert Nooit

Stel je eigen ideeën en overtuigingen op de proef en ontdek dagelijks nieuwe verhalen bij Passie Pensioneert Nooit.

Je kan je los inschrijven voor al onze programma’s, maar als je van plan bent vaker te komen is het voordeliger om een Passie Pensioneert Nooit Membership te nemen.

PASSIE PENSIONEERT NOOIT MEMBER 

  • Geeft je toegang tot alle classes van Passie Pensioneert Nooit wanneer je maar wilt.
  • Geeft je het recht om twee keer per jaar jouw verhaal op de Passie Pensioneert Nooit website te updaten met nieuwe info over jouw creaties, voorstellingen, exposities enzovoorts.
  • Geeft je het recht jouw verhaal te updaten met professionele foto’s gemaakt door jouw eigen fotografen. 
  • Geeft je toegang tot één special event met Peter de Kuster als spreker op bijzondere locaties.
  • Geeft je het recht om tien creatieve vrienden per jaar de kans te bieden hun verhaal als free publicity te vertellen op de Passie Pensioneert Nooit website.
  • Geeft je toegang tot exclusieve membership-avonden.
  • Geeft je recht op een bijzonder welkomstgeschenkje: het boek van Peter de Kuster over de Reis van de Held of Reis van de Heldin.
  • Geeft je toegang tot de beste inzichten in storytelling in film, kunst en literatuur.
  • Geeft je de mogelijkheid tot gepassioneerde gesprekken over het creatieve leven.

Prijs: €99 voor 12 maanden.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s