Passie Pensioneert Nooit voor Rilana Altena

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Mijn grootste passie is vrouwen laten ervaren dat ze zichzelf, anders kunnen en mogen zijn, de verbinding maken met de natuur, zichzelf en de Flow in het leven.
Wat is mijn idee van ultiem geluk? Dat ik mijn passie kan leven, werken en genieten van het leven samen met mijn gezin, vrienden en familie. Heerlijk ontspannen en genieten van de kleine dingen in het leven.
Wat is mijn grootste angst? Dat ik niet goed genoeg ben.
Waar houd ik het meest van aan mijn werk? De vrijheid, de verbinding die ik kan maken met vrouwen, dat ik mijn passie kan leven en creativiteit volledig kan uiten.
Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Mijn dominantie, koppigheid en onzekerheid
Wat is mijn grootste valkuil? Dat ik teveel mijn best doe om klanten te krijgen. Geen ‘nee’ durven zeggen.
Wanneer zou ik liegen? Als ik met de waarheid iemand zou kwetsen, dan maak ik soms de keuze om het enigszins in te kleden. Maar in principe lieg ik niet.
Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Oprah Winfrey, Lucinda Douglas, mijn man, Jan Bommerez
Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Administratie en belasting
Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Wanneer ik heerlijk creatief bezig kan zijn.
Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Dat ik mijn hele leven heerlijk bezig zal blijven, zolang ik leef en werk vanuit mijn passie.
Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Mijn onzekerheid loslaten, ik ben goed genoeg zoals ik ben.
Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Dat ik in mijn eerste jaar 13 maal mijn online training verkocht heb en zo’n 150 vrouwen met mijn werk, betaald en onbetaald bereikt heb.
Waar zou ik het liefst willen leven en werken? Buitenaf, in het bos.
Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn handpan
Wat is mijn meest markante karakteristiek? Dat ik anders ben en daar ook naar leef.
Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Lopend in het park
Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Het park

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? Harry Potter, heerlijk mijn fantasie stimuleren. Flow en de kunst van het zakendoen; Jan Bommerez. Zijn wijze van de wereld zien en beschrijven hoe je bij jezelf kunt komen en van daaruit je bedrijf op kunt zetten was transformerend voor mij. Net zoals het boek Think & Grow Rich van Napoleon Hill.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Ik heb geen favoriete schrijvers, wel favoriete genres, fantasy en fictie, autobiografie, boeken over ondernemen.

‘You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Ik geloof niet dat ik maar 1 maal leef en dood zal gaan. Ik geloof in reïncarnatie. Ik luister veel naar muziek die vrouwen motiveert het beste uit zichzelf te halen, pagan-muziek, chants.

Wie is mijn held of heldin in fictie? Ik lees het liefst boeken over magie, fantasy waarin een vrouw de hoofdrol speelt.

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Mijn man, mijn beste vriendin/zuster, Oprah Winfrey, Malala

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? Dragonfly, Mrs. Doubtfire, Avatar, The Red Tent

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Die ga ik binnenkort ervaren, de financiële vrijheid hebben om te kunnen doen wat mij blij maakt.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Kunst? Wat is kunst? Ik geniet van wat ik mooi vind, dat kan een kindertekening zijn van mijn bonusdochter, of een deken die ik of een ander gehaakt heeft, maar ook een schilderij in een galerij.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Mijn man

Met wie zou ik in 2018 graag willen werken? Mijn man, Lucinda Douglas

Naar welk project, in 2018, kijk ik uit? Ik ben bezig met het schrijven van mijn boek en het maken van mijn orakelkaartenset.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2018? Ik heb niet specifiek mensen die ik wil ontmoeten. Ik heb ervaren dat ik de mensen die mij iets te brengen hebben, waar ik van kan leren of andersom vanzelf tegenkom.

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2018? Online, via www.lunara.nl of www.rilana-altena.com, via facebook en hopelijk bij zomerfestival de zandbak.

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen? Lucinda Douglas, Karen Copier, Cathy Schiks-Schoenmakers, Moniek Eertink, Richard Altena

Hoe kun jij contact met mij opnemen? Via mijn website www.lunara.nl, of email info@lunara.nl

Passie Pensioneert Nooit Member

Eugène_Delacroix_-_The_Barque_of_Dante

Dit is een bericht van Peter de Kuster, oprichter van Passie Pensioneert Nooit

Stel je eigen ideeën en overtuigingen op de proef en ontdek dagelijks nieuwe verhalen bij Passie Pensioneert Nooit.

Je kan je los inschrijven voor al onze programma’s, maar als je van plan bent vaker te komen is het voordeliger om een Passie Pensioneert Nooit Membership te nemen.

PASSIE PENSIONEERT NOOIT MEMBER 

 • Geeft je toegang tot alle classes, reeksen en professional workshops van Passie Pensioneert Nooit wanneer je maar wilt.
 • Geeft je het recht om twee keer per jaar jouw verhaal op de Passie Pensioneert Nooit website te updaten met nieuwe info over jouw creaties, voorstellingen, exposities enzovoorts.
 • Geeft je het recht jouw verhaal te updaten met professionele foto’s gemaakt door jouw eigen fotografen. 
 • Geeft je toegang tot één special event met Peter de Kuster als spreker op bijzondere locaties.
 • Geeft je 10% korting op de reizen van Passie Pensioneert Nooit 
 • Geeft je het recht jezelf als betaalde mentor voor een Proefrit in jouw Droomjob aan te bieden op Passie Pensioneert Nooit website
 • Geeft je het recht op 10% commissie wanneer vrienden van jou losse classes, reeksen, professional workshops of reizen van Passie Pensioneert Nooit kopen.  
 • Geeft je het recht om tien creatieve vrienden per jaar de kans te bieden hun verhaal als free publicity te vertellen op de Passie Pensioneert Nooit website.
 • Geeft je toegang tot exclusieve membership-avonden.
 • Geeft je recht op een bijzonder welkomstgeschenkje: het boek van Peter de Kuster over de Reis van de Held of Reis van de Heldin.
 • Geeft je toegang tot de beste inzichten in storytelling in film, kunst en literatuur.
 • Geeft je de mogelijkheid tot gepassioneerde gesprekken over het creatieve leven.

Prijs: €199 voor 12 maanden.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s