Passie Pensioneert Nooit voor Martha Mpishi

Mijn grootste passie in mijn werk is om mensen te helpen die niet in staat zijn om voor hun zelf te zorgen in welke vorm dan ook ,zoals met demente mensen .Demente mensen zijn puur spreken altijd de waarheid als ze je niet mogen laten ze het weten gewoon eerlijkheid, als ik deze mensen help voel ik me zo gezegend ik kan er geen genoeg van krijgen. Mijn andere passie is om mijn hart ook te geven aan de hulpbehoevende mensen ,arme mensen, mishandelde mensen , mijn passie is om arme mensen eten te geven als ze honger hebben, geef hun kleding als ze het koud hebben, geef ze onderdak als ze nergens meer naar toe kunnen ,bv door huiselijk geweld , seksuele mishandeling etc dat is echt mijn passie .

Mijn idee van ultiem geluk is dat er geen honger in de wereld is gelijkheid van ras ,afkomst ,de rechten voor onderwijs voor iedereen , gewoon dat niemand minder is dan de ander gewoon vrede met elkaar allemaal hebben.

Mijn grootste angst is. Doordat er zoveel narigheid in de wereld is ben ik bang , en denk aan mijn kinderen hoe ze gaan overleven in deze wereld ,er is zoveel aan de hand zoals discriminatie, ongelijkheid, gevaar voor aanslagen ?

Waar ik het meest van hou aan mijn werk is. Dat ik veel verschillende mensen zoals clienten en collega’s en verschillende locaties tegen kom, omdat ik een flex medewerker ben.

Mijn minst aantrekkelijke eigenschap is. Ik kan stemmingswisselingen hebben dat heeft allemaal met mijn jeugdtrauma te maken. Het is te veel om uit te leggen ik heb alles op papier gezet om het te verwerken en dat is een boek geworden zie hierboven voor meer info.

Mijn grootste valkuil is. Dat ik moeilijk nee kan zeggen.

Ik zou liegen wanneer ik in grote problemen zit of om mensen te beschermen van je van hou. De personen in mijn professie die nog in leven zijn die ik bewonder zijn.
De vliegende dokters en Marco Borsato die zich zich inzetten voor de onderdrukte en
hulpbehoevende mensen en kinderen.

Het meest gelukkig op mijn werk was ik. In het jaar 2016 ik was bijna mijn werk verloren door prive omstandigheden , ze hebben me gelukkig een 2e kans gegeven omdat ze zagen dat ik een goed en hardwerkende persoon ben.

De uitspraak “ Passie Pensioneert zegt mij dat je passie nooit stopt het is allemaal met je hart en dat blijft kloppen tot je dood gaat .

Aan mijzelf zou ik willen veranderen. Dat ik meer tijd voor me zelf moet nemen.

Mijn grootste professionele prestatie tot nu toe is. Na jaren als uitzendkracht te hebben gewerkt heb ik een vast contract gekregen, en mijn eigen bedrijf begonnen als zzp’er .

Waar ik het liefste zou willen leven en werken is in Engeland of Canada het zijn mooie landen de mensen zijn daar aardig al ben je daar niet geboren ze hebben daar geen vooroordelen ze zijn erg behulpzaam en wat belangrijk is we spreken dezelfde
taal. Hier in Nederland is het anders soms denken ze dat je er niet toe doet om dat je geen perfect Nederlands spreekt omdat ik door mijn mishandeling in mijn jeugd een hersentrauma op heb gelopen is het moeilijk om de taal te leren het voelt alsof je dom bent.

Mijn meest waardevolle bezittingen zijn mijn kinderen en het huis dat me moeder me na heeft gelaten na haar overlijden.

Mijn meeste markante karakteristiek is. Ik voel op een afstand of mensen goede of slechte energie hebben . En in mijn slaap kan ik dromen en later hoor ik van mensen dat het he echt overkomen is.

De plek buitenshuis waar ik de beste ideeën krijg is. In de sportschool daar kan ik lekker van me stress afkomen ik ben daar meestal meer dan 2 uur Als ik dan op de loopband ben in me hoofd lekker vrij en leeg dan zie ik wat ik kan doen en plannen ,
En dan vooral naderhand in de sauna dat is echt een plek voor mijn ideeën.

Mijn meest favoriete plek buitenhuis om te eten en te drinken is. Er is een leuke eettent in Almere haven het heet Onderweg je kan daar onbeperkt voor ca 3 uur eten
en drinken ze hebben zelfs een hele afdeling voor de kinderen waar ze kunnen spelen het eten is daar erg lekker en het is er erg gezellig ik kan daar uren verblijven.

Het boek dat mijn leven het meeste beïnvloed heeft is. Het boek van mijn toenmalige beste vriendin die helaas veel te vroeg overleden is, Haar boek heet KHWEZI ze heeft veel meegemaakt ze heeft me erg geïnspireerd. Door  haar heb ik ook mijn ervaringen wat ik al bijna meer dan 30 jaar voor me hield op papier gezet .en door mijn boek
help ik ook weer vele vrouwen die met hun verhalen naar buiten durven te komen.

Mijn favoriete schrijvers zijn. Ik lees de bijbels het zijn verschillende uitgaves ik weet niet de namen van de schrijvers helaas niet

Op mijn laatste dag zou ik graag deze muziek willen luisteren. Er zijn een paar die ik zou willen beluisteren dat is open arms van Tracy Chapman en de andere is this world is not my home van Jim Reeves en Kamupalamine van de united church of Zambia.

De fictie heldin voor mij is Wonder Woman want ze is een sterke vrouw die nergens bang voor is niemand durft haar aan te pakken ze staat voor kracht en is een mooie vrouw ze heeft alles wat ik ook wil zijn.

Mijn real life held is Mohammed Ali. Zoals jullie al hebben gezien ben ik vaak in de sportschool boxen houd me op de been ik kan al mijn zorgen vergeten al ben ik nog zo gespannen of voel me depressief dan denk ik altijd aan hem hoe hij ondanks alle tegenslagen door wist te gaan en de beste van de hele wereld werd ik bleef altijd in zijn
zelf geloven dat heeft me kracht gegeven.

De film die ik jou zou aanbevelen om ooit in je leven te zien is Seven years a slave omdat ik een heleboel hetzelfde mee hebt gemaakt ik ben vernederd om mijn
huidskleur en ik heb zweepslagen gehad en ben seksueel misbruikt en meerdere keren gestoken met messen flessen gewoon niks waard zijn voor de medemens.

De uitspraak “de Financiële Vrijheid om te creëren zegt mij. Dat ik mijn droom waar ik al mee bezig ben echt uit te laten komen ik heb mijn eigen stichting opgezet om hulpbehoevende mensen te helpen vooral vrouwen en kinderen in vele landen zijn ze
nog steeds ondergeschikt aan de man vaak blijven ze bij hun man ondanks mishandeling en verkrachtingen enz , vaak hebben ze geen plek of de financiën om weg te gaan en blijven ze bij hun man , ik ben al bezig om goederen zoals kleren ,naaimachines en betonmolen te verschepen om de vrouwen onafhankelijk te maken van hun man en hoe eigen geld te verdienen, zodat ze met dat geld weer hun kinderen naar school kunnen laten gaan en dan zou ik een blijf van me lijf huis en een bejaardenhuis laten bouwen.

De rol van kunst in mijn werk en leven. Ik ken geen professionele kunstenaar maar ik kan erg genieten van de muziek van Tracy Chapman vooral met de lied open armen ik help veel meegemaakt nooit liefde van mijn ouders gekregen en voelde me afgestoten door hen en door het liedje voel ik de open armen wat ik nooit heb gekregen en
ik kan ook genieten van een mooie tekening of kunstwerk van mijn kinderen .

Mijn grootse fan/sponsor./ partners zijn en is mijn vrienden en collega’s en vrienden die me dagelijks helpen met mijn organisatie en ook me thuis helpen met de kinderen zodat ik me werk goed kan doen ik kan niet alles alleen doen ik heb veel hulp en steun van hun met 5 kinderen en alleenstaande moeder heb je veel hulp nodig.

In 2019 zou ik graag willen werken met Koningin Maxima omdat ze zich inzet voor verschillende organisaties voor vrouwen en kinderrechten en ook Marco Borsato omdat ik hem een goed hart vind hebben zoals ik dat al bij een eerdere vraag had gezegd dat ik dat heel sterk aan kan voelen . En hij zich ook inzet voor kinderen in Afrika.

Het project in 2019 waar ik naar uitkijk is Om een blijf van mijn lijf huis op te zetten en ook een soort huis waar meerdere mensen kunnen verblijven zoals gehandicapte mensen met hun familie en ook oudere mensen waarvan niemand meer voor ze kan zorgen dat is niet geregeld daar als je geen geld of familie meer hebt heb je geen
hulp meer, en gehandicapte mensen worden als melaatsen helaas gezien daar en worden in huis verstopt soms weet niemand dat ze een gehandicapte kind hebben.

De mensen in mijn professie die ik in 2019 zou willen ontmoeten zijn. De manager van mijn werk ze weten niet wat ik buiten me werk om doe ik zou ze graag meer willen
laten zien wat ik allemaal doe zodat ze me kunnen helpen bv met rolstoelen medicijnen en dekens enzovoorts.

Je kan me zien en ontmoeten in mij werk in 2019 In de vivium zorggroep of op de website of op mijn werk zelf de website is http://www.CIFWN.nl Collective inspiration fot women network of op www.bol.com onder de naam van mijn boek Opstaan uit de
goot van wanhoop en in holland times magazine newpaper of op facebook.

Ik zou graag uitgenodigd willen zien om hun Passie Pensioneert nooit te vertellen
Is Pauli Langbein ze is echt een goede vriendin van me geworden na het vertellen van mijn verhaal heeft ze me erg geholpen belangeloos met mijn boek.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s