Passie Pensioneert Nooit voor Joop Angenent

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Mensen een fijne en onbezorgde tijd bezorgen

Wat is mijn idee van ultiem gelukIn balans en harmonie leven met iedere dag fijne muziek

Wat is mijn grootste angst? Dat ik doof wordt, niet dat het aan de hand is, sterker nog daarom besteed ik veel aandacht aan het materiaal waarmee ik werk, oordoppen, goede koptelefoon, monitoren uit na een mix.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? De samenwerking en de verschillende inzichten van mensen die je weer nieuwe dingen brengen op vele gebieden.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Dat ik heel streng over kan komen terwijl ik altijd open sta voor een andere kijk op de zaak.

Wat is mijn grootste valkuil? Te enthousiast en te positief, het is goed dat ik mensen om me heen heb die me met de voetjes op de grond houden

Wanneer zou ik liegen? Als ik daarmee mijn dierbaren in veiligheid zou kunnen brengen

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Artiesten die al zo lang bezig zijn en die nog steeds de drive hebben om iets te brengen. Kijk oa naar Paul McCartney en Iggy Pop die al sinds de jaren 60 bezig zijn en gewoon een show van 3 uur geven! Tevens verliezen ze niet de huidige tijd uit het oog. Breng de goede dingen uit het verleden met een blik op de toekomst.

Waar houd ik het minst van aan mijn werkDat vind ik een moeilijke vraag omdat er eigenlijk niet iets is wat ik echt niet leuk vind in mijn werk. Natuurlijk zijn er wel stress momenten maar die zijn binnen de perken.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werkO dat heb ik nog regelmatig, dat we iets gebouwd hebben op een festival waar ik dan trots rondloop of een optreden met 1 van onze feesten en de hele zaal staat op z’n kop. Met zer00s heroes op Lowlands staan en de Heineken met 10.000 man aan gort draaien, die energie is ongelofelijk

Wat zegt de uitspraakPassie Pensioneert NooitmijDat die belachelijk goed voor mij van toepassing is

Wat zou ik aan mezelf willen veranderenIets meer de tijd nemen

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Het uitbouwen van Triomf Design BV en Triomf Producties VoF tot wat het nu is.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? Hier in Nederland. Ik ben in aardig wat landen geweest en besef me keer op keer dat de (relatieve) vrijheid waarin wij leven voor mij het meest bepalend is waar ik zou willen leven en werken

Wat is mijn meest waardevolle bezittingMijn platen collectie

Wat is mijn meest markante karakteristiekPositieve dadendrang met veel energie, die ik nu wijselijk moet inzetten.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad?  Dat zou voor mij plekken zijn niet 1 plek. Bij Triomf, in TivoliVredenburg, Ekko (de plek waar het voor mij als dj is begonnen) café de stad (voor bier en de vele gesprekken), stranded fm waar ik een radioprogramma heb met My Generation, Plato waar ik wekelijks nieuwe platen koop en een punt waar je vrienden en collega’s treft, allen in Utrecht

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Podium onder de dom, voor een avond culinair uit en voor door de weeks restaurant Blauw (ben gek op Indonesisch eten) en te drinken Café de stad en Café Belgie allen in Utrecht

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? Als kind las ik alle boeken van Jan Terlouw, mijn middelbare schooltijd Jan Wolkers mijn studententijd Herman Hesse, en vooral spirituele boeken zoals Raymond A. Moody, de tunnel en het licht. Boeken die anders dan je bent opgevoed met andere inzichten komen. Mijn kast staat er nog vol mee

Wie zijn mijn favoriete schrijversJan Wolkers, iedere zomer de roman van het moment en vooral veel biografieën van muzikanten. Bijvoorbeeld die van Lou Reed (Transformer), Patti Smith (just kids) , John Lennon (Philip Norman) en afgelopen zomer Chrissie Hynde (Roekeloos) fantastisch boek, wat een vrouw, ruig leven.

‘You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Iedere seconde van die dag zou gevuld zijn met muziek. Ik ben een lijstjes man dus begin hier niet over dan geef ik je precies alle nummers die de laatste 24 uur gedraaid zou moeten worden In ieder geval mogen deze artiesten niet ontbreken; the Beatles, Prince, David Bowie, Jimi Hendrix, Damon Albarn, Radiohead, LCD Soundsystem, Miles Davis, Nick Cave and the bad seeds, Nirvana, de Foo Fighters, PJ Harvey, en zo kan ik nog wel even doorgaan

Wie is mijn held of heldin in fictie? John Lennon & Nina Hagen

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Dat zijn mijn kinderen, vriendin, (Triomf) familie en vrienden.

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? Ik zou het heel knap vinden als je mij “spot on” een topfilm kan aanraden aangezien we elkaar niet kennen maar stel, dan zou ik je alle films van Quentin Tarantino aanbevelen incl de soundrtrack.

Wat zegt de uitspraak ‘It Is Not About the Money’ mijHeel veel, ik ben jaren geleden met mijn eigen bedrijf uit de financiële sector gestapt om mij volledig op Triomf te gooien. Scheelde meer dan de helft van mijn salaris en ik heb er nog geen seconde spijt van.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Heel veel, om te beginnen is mijn vriendin Maeve van Klaveren een kunstenaar, die mij geleerd heeft anders naar kunst te kijken door er meer achtergrond informatie over te geven. Daar heb ik veel van geleerd. Voor mijn werk in het design voor festivals. Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld een complete nieuwe look voor het Pitchfork festival in Parijs gemaakt en ook het artwork voor posters van onze feesten worden gedaan door ontwerpers met een kunstzinnende achtergrond.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Als het een combinatie van die drie zou moeten zijn zeg ik meteen mijn vennoten Rinke Wils, Jasper Willemse en Thijs de Boer

Met wie zou ik in 2018 graag willen werkenDe mensen met wie ik al werkzaam ben en sta altijd open voor nieuwe allianties.

Naar welk project, in 2018, kijk ik uitOnze nachtleven feesten 80s verantwoord (bestaat al 19 jaar), 90s now, zer00s heroes, Singlefeestje, Tante Joke Karaoke Band, My Generation, de linkse kerk

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2018  De muziekwereld is niet zo groot, ik heb in de afgelopen 19 jaar iedereen wel eens gesproken en ga ik nog spreken, ik ben erg van persoonlijk contact. Het is juist dat je achteraf zegt, he wat leuk dat ik je ontmoet heb, dat onverwachte vind ik altijd het leukst.

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2018? Al onze feesten kun je vinden op de betreffende facebookpagina’s van 80s verantwoord, 90s now, zer00s heroes, Singlefeestje, Tante Joke Karaoke Band, My Generation. We doen zo’n 250 feesten per jaar in poppodiums en festivals door heel Nederland en natuurlijk op onze website www.triomf.com daar staan ook de festivals op die wij volledig aankleden zoals Into the great wide open, Best Kept Secret, het IFFR, North Sea Jazz en Pitchfork in Parijs.

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen? Ernst Houdkamp op facebook (staat Into the great wide open bij). Hij is onze grote inspirator geweest bij cultureel ondernemen zoals wij dat doen.

Hoe kun jij contact met mij opnemen?

Je kunt me bereiken op mn email adres joop@triomf.com

Linkjes;

https://youtu.be/JebNljdbhXs 80s verantwoord

https://youtu.be/7kam30oZ3yo zer00s heroes

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s