Passie Pensioneert Nooit voor Bellita Carol

Wat is mijn grootste passie in mijn werk?

Als lifecoach en zangeres is het mijn grootste passie om een connectie te maken met de mensen die ik voor me heb. Ik sta er voor open om in elk contact dat ik heb, een nieuwe les te leren.

Wat is mijn idee van ultiem geluk?

Totale acceptatie van wie je bent en totale acceptatie van wat je doet met de talenten die je bezit en hiermee anderen van dienst te zijn.

Wat is mijn grootste angst?

Mijn grootste angst is dat ik niet alle potentie in mezelf benut in dit leven en me richt op de verkeerde dingen in mijn leven, waardoor ik het doel mis.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk?

Dat ik elke dag kan leren van anderen, inspiratie en meer inzicht kan opdoen over het leven en menselijk gedrag.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap?

Ik kan ongeduldig zijn.

Wat is mijn grootste valkuil?

Dat ik te snel opgeef als ik niet snel genoeg resultaten zie.

Wanneer zou ik liegen?

Wanneer ik me ergens voor schaam en dit niet wil delen.

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste?

Als lifecoach: Iyanla Vanzant

Als zangeres: Beyonce

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij?

Passie is een vlam in je ziel dat blijft branden, zolang jij het blijft aanwakkeren. Het is iets dat in je woont, maar het ligt eraan hoeveel ruimte jij eraan geeft om het te laten bestaan.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen?

Ik zou het niet erg vinden om 10 centimeter langer te zijn.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken?

Ik woon en werk het liefst op een plek waar de zon dagelijks schijnt, waar de omgeving wordt gesierd door de natuur en waar ik geïnspireerd wordt door de bedrijvigheid van de maatschappij om te blijven creëren en te blijven groeien. Ik heb deze plek nog niet gevonden.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting?

Mijn geloof

Wat is mijn meest markante karakteristiek?

Humoristisch en spontaan. Ik heb een sprekend gezicht, waar je heel veel van kunt aflezen.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad?

Het Bergse Bos of langs het water.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad?

Ik hou heel erg van de Vietnamese en Thaise keuken. In Rotterdam vind ik Pho, Little V en Soi 3, erg lekker. Een drankje doe ik graag bij Café in the City of George cocktailbar.

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe?

De bijbel en De kracht van positief denken. Beide zijn het inspirerende boeken die je leren hoe je meer controle krijgt over jezelf door je mindset op een positieve manier te versterken en te beïnvloeden.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers?

Ik heb geen favoriete schrijvers, maar ik lees graag boeken over mindset en persoonlijke ontwikkeling. De laatste tijd verdiep ik me ook steeds meer in boeken over zaken doen.

Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag?

Gospelmuziek

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life?

Mijn ouders en mijn opa.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk?

Het werven van klanten of geïnteresseerden.

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe?

In 2013 heb ik de Grote Prijs van Rotterdam gewonnen. Dit gaf mij een boost om door te gaan met muziek, waarna ik een aantal videoclips en mijn EP Love & Light heb uitgebracht.

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien?

The Notebook! Door deze film blijf ik in ware liefde geloven.

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij?
Financiële vrijheid zorgt ervoor dat je mogelijkheden kan creëren om jezelf meer te laten zien aan de wereld. Je kunt ook investeren in andere creatievelingen waarin je gelooft. Met financiële vrijheid kun je de wereld op een positieve manier beïnvloeden en inrichten.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk?

Als zangeres maak ik muziek en schrijf mijn eigen nummers. Muziek inspireert mij het meest en kan me een bepaald gevoel geven. Kunst is een uiting van mezelf en ook een uitlaatklep. In kunst kan ik me vrij voelen. Ik geloof dat het de sfeer kan veranderen en mensen, bewust en onbewust, aan het denken kan zetten.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime?
Mijn ouders!

Naar welk project, in 2019, kijk ik uit?
Het releasen van mijn nieuwe muziek. De eerste single in 2019 heet, Wave of Love.

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2019?

Op mijn website: www.bellitacarol.com

Tijdens optredens die op mijn website bekend gemaakt worden.

https://store.cdbaby.com/cd/bellitacarol6

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen?

Ogenda Adolphin

Hoe kun je contact met mij opnemen?

www.bellitacarol.com

contact@bellitacarol.com

social media: @bellitacarol

Dit is een bericht van de oprichter van Passie Pensioneert Nooit –  Peter de Kuster 

Wat is Jouw Verhaal?

Ga samen met Peter de Kuster in een ontdekkingsreis in een mooie boekhandel in één van de steden Maastricht, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg of Nijmegen. Een reis langs geweldige romans van heden en verleden waarin jij het verhaal gaat verkennen dat jij jezelf vertelt over jezelf en hoe je een leven en werk creëert waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren. Samen exploreren wij de manier waarop wij verhalen vertellen over onszelf tegen onszelf over ondernemen, zelf promotie,  tijd management,  geld, familie, geluk, betekenis – en, het meest belangrijke, de manier waarop wij deze verhalen veranderen om ons zakelijke en persoonlijke leven te transformeren.

slide_313836_2822961_free

Jouw verhaal is jouw leven. Als mensen vertellen wij onszelf verhalen – van succes of falen, van macht of slacht offer dom; verhalen die een uur duren, of een dag, of een heel leven. We hebben verhalen over onszelf, onze onderneming, ons werk, onze klanten, ons geld, onze tijd, onze zelf – promotie, onze familie en relaties, onze gezondheid; over ouder worden, over van betekenis zijn, over wat wij willen en waar we toe in staat zijn om te bereiken. Toch, hoewel onze verhalen diepgaand beïnvloeden hoe anderen ons zien en wij onszelf zien, herkennen weinigen onder ons zelfs dat wij verhalen vertellen, of wat zij zijn, of dat wij ze kunnen veranderen  — en op zijn beurt, ons lot kunnen transformeren.

Onszelf verhalen vertellen biedt structuur en richting wanneer we door de uitdagingen en kansen van het leven navigeren, en helpen ons onze doelen en vaardigheden te interpreteren. Verhalen geven betekenis aan chaos; zij organiseren onze vele divergente ervaringen in een coherente rode draad; zij vormen onze hele realiteit. En veel te veel van onze verhalen zijn disfunctioneel, vragen erom herschreven te worden. Ten eerste stellen wij jou de vraag: “In welke gebieden van mijn leven is het helder dat ik niet mijn doelen kan bereiken met het verhaal dat ik heb?” Peter toont je daarna hoe jij nieuwe, op de realiteit gebaseerde verhalen creëert die jou tot actie inspireren, en jou brengen waar je wilt gaan zowel in jouw onderneming als in jouw persoonlijke leven.

Gedurende decennia heeft Peter de Kuster de macht van jouw verhaal onderzocht om passie en performance te verhogen. Duizenden individuen wereldwijd hebben gekeken of geparticipeerd aan onze verhalen.

Onze capaciteit om verhalen te vertellen is een van onze meest diepgaande gaven. Peter’s benadering om diep engagerende verhalen te creëren geeft jou de middelen om de kracht van story-telling in te zetten en voor altijd jouw creatieve leven en onderneming te veranderen.

Wat kan ik verwachten?

Hier is een outline van het ‘Wat is jouw Verhaal?’ programma. 

VOORBEREIDING: OUDE VERHALEN

 • Wat is jouw Verhaal?
 • Probeer jij wel een Verhaal te Vertellen?
 • Oude Verhalen  (verhalen over jezelf, jouw creatieve werk, jouw klanten, jouw geld, jouw zelf promotie, jouw geluk, jouw gezondheid)
 • Vertel jouw huidige Verhaal
 • Is dit Echt Jouw Verhaal?

DE REIS:  JOUW NIEUWE VERHAAL

 • De Queeste in jouw Verhaal. De Missie in jouw Leven en Werk.
 • De woorden op jouw grafsteen
 • Jouw ultieme queeste, luidkeels
 • De Twaalf Archetypische Queestes
 • Het Ene Geweldige Verhaal
 • Een Queeste is Altijd Onvergetelijk
 • De Quest in Quest-ion
 • De Rode Draad Spannen
 • Valse Queeste, Tragisch Einde
 • De Drie Regels van Story Telling
 • Schrijf Jouw Nieuwe Verhaal

DE TERUGKEER:  VERHAAL IN ACTIE OMZETTEN

 • Jouw Verhaal in Actie Omzetten
 • Het Story Effect
 • Story Rituelen
 • Story Boarding van jouw verhaal
 • Zij Creëren Nog Lang en Gelukkig

De Reisgids

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Praktische Informatie

Waar?   Wat is jouw Verhaal Coaching wordt aangeboden in Amsterdam, Antwerpen, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Brussel, Leuven, Tilburg en Maastricht.

Voertaal: Nederlands

Wanneer:  Je kunt voor sessies van twee uur reserveren

Prijs:  € 295 exclusief BTW per sessie

Reserveer door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl of bel naar 06 33661772

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s