Passie Pensioneert Nooit voor Miriam Dubbeldam-Druijff

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Schrijven is mijn lust en mijn leven Wat is mijn idee van ultiem geluk? Blij zijn met de kleinste dingen

Wat is mijn grootste angst? Mijn grootste angst is momenteel dat mijn gezondheid mijn leven blijft beheersen

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Mensen blij maken met de dingen die ik schrijf .

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik ben erg rechtlijnig denkend

Wat is mijn grootste valkuil? Dat ik niet altijd mijn grenzen goed bewaak

Wanneer zou ik liegen? Misschien als ik anders mensen verlies als ik de waarheid zeg.

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Dan denk ik meteen aan Esther van der Ham.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? De uitspraak zegt me dat je moet blijven gaan voor wat je echt wilt.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Ik zou soms wat minder onzeker willen zijn.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? Ik woon en werk het liefst op een plek waar ik mezelf kan en mag zijn.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Ik haal mijn geluk uit de kleinste dingen.

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Positief ingesteld.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Heb ik niet echt. Overal is wel inspiratie op te doen.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Ik ben niet zo van het uit eten gaan, maar als ik moet kiezen ga ik voor het pannenkoekenhuis

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? De kracht van mijn onmacht. Door de positiviteit die het uitstraalt.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Ik heb geen favoriete schrijvers. Ik hou van niet te spannende boeken met een boodschap

Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Muziek van Guus Meeuwis

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Dat vind ik een lastige, want wanneer ben je een held of heldin. Ik heb wel mensen waar ik bewondering voor heb.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Het herschrijven van het manuscript vond ik het lastigste. Het is eigenlijk meer een grote passie dan werk vind ik.

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Het uitkomen van mijn boek bij Droomvallei Uitgeverij . Vorig jaar eind oktober.

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? Ik zou het supergaaf vinden als mijn boek ooit verfilmd wordt, maar of die droom ooit uitkomt weet ik niet.

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? De uitspraak zegt me vrij weinig al is het natuurlijk fijn als je de financiële middelen hebt.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Als schrijfster ben ik dagelijks bezig

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Tot mijn geluk heb ik erg veel mensen die fan van mijn boek zijn.

Naar welk project, in 2019, kijk ik uit? Echt een project weet ik momenteel niet maar ik hoop in 2019 en verder nog meer bekendheid voor mijn boek.

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2019? Via mijn pagina over mijn onbeperkt gelukkig met een beperking. De pagina heeft dezelfde naam als de titel van mijn boek. Het boek gaat over mijn leven met een beperking met de boodschap dat je met een beperking net zo gelukkig kan zijn als iemand zonder beperking .

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen? Sandra Lakebrink

Hoe kun je contact met mij opnemen? Je kan contact met mij opnemen via miriamdubbeldam@gmail.com

Dit is een bericht van de oprichter van Passie Pensioneert Nooit –  Peter de Kuster 

Wat is Jouw Verhaal?

Ga samen met Peter de Kuster in een ontdekkingsreis in een mooie boekhandel in één van de steden Maastricht, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg of Nijmegen. Een reis langs geweldige romans van heden en verleden waarin jij het verhaal gaat verkennen dat jij jezelf vertelt over jezelf en hoe je een leven en werk creëert waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren. Samen exploreren wij de manier waarop wij verhalen vertellen over onszelf tegen onszelf over ondernemen, zelf promotie,  tijd management,  geld, familie, geluk, betekenis – en, het meest belangrijke, de manier waarop wij deze verhalen veranderen om ons zakelijke en persoonlijke leven te transformeren.

slide_313836_2822961_free

Jouw verhaal is jouw leven. Als mensen vertellen wij onszelf verhalen – van succes of falen, van macht of slacht offer dom; verhalen die een uur duren, of een dag, of een heel leven. We hebben verhalen over onszelf, onze onderneming, ons werk, onze klanten, ons geld, onze tijd, onze zelf – promotie, onze familie en relaties, onze gezondheid; over ouder worden, over van betekenis zijn, over wat wij willen en waar we toe in staat zijn om te bereiken. Toch, hoewel onze verhalen diepgaand beïnvloeden hoe anderen ons zien en wij onszelf zien, herkennen weinigen onder ons zelfs dat wij verhalen vertellen, of wat zij zijn, of dat wij ze kunnen veranderen  — en op zijn beurt, ons lot kunnen transformeren.

Onszelf verhalen vertellen biedt structuur en richting wanneer we door de uitdagingen en kansen van het leven navigeren, en helpen ons onze doelen en vaardigheden te interpreteren. Verhalen geven betekenis aan chaos; zij organiseren onze vele divergente ervaringen in een coherente rode draad; zij vormen onze hele realiteit. En veel te veel van onze verhalen zijn disfunctioneel, vragen erom herschreven te worden. Ten eerste stellen wij jou de vraag: “In welke gebieden van mijn leven is het helder dat ik niet mijn doelen kan bereiken met het verhaal dat ik heb?” Peter toont je daarna hoe jij nieuwe, op de realiteit gebaseerde verhalen creëert die jou tot actie inspireren, en jou brengen waar je wilt gaan zowel in jouw onderneming als in jouw persoonlijke leven.

Gedurende decennia heeft Peter de Kuster de macht van jouw verhaal onderzocht om passie en performance te verhogen. Duizenden individuen wereldwijd hebben gekeken of geparticipeerd aan onze verhalen.

Onze capaciteit om verhalen te vertellen is een van onze meest diepgaande gaven. Peter’s benadering om diep engagerende verhalen te creëren geeft jou de middelen om de kracht van story-telling in te zetten en voor altijd jouw creatieve leven en onderneming te veranderen.

Wat kan ik verwachten?

Hier is een outline van het ‘Wat is jouw Verhaal?’ programma. 

VOORBEREIDING: OUDE VERHALEN

 • Wat is jouw Verhaal?
 • Probeer jij wel een Verhaal te Vertellen?
 • Oude Verhalen  (verhalen over jezelf, jouw creatieve werk, jouw klanten, jouw geld, jouw zelf promotie, jouw geluk, jouw gezondheid)
 • Vertel jouw huidige Verhaal
 • Is dit Echt Jouw Verhaal?

DE REIS:  JOUW NIEUWE VERHAAL

 • De Queeste in jouw Verhaal. De Missie in jouw Leven en Werk.
 • De woorden op jouw grafsteen
 • Jouw ultieme queeste, luidkeels
 • De Twaalf Archetypische Queestes
 • Het Ene Geweldige Verhaal
 • Een Queeste is Altijd Onvergetelijk
 • De Quest in Quest-ion
 • De Rode Draad Spannen
 • Valse Queeste, Tragisch Einde
 • De Drie Regels van Story Telling
 • Schrijf Jouw Nieuwe Verhaal

DE TERUGKEER:  VERHAAL IN ACTIE OMZETTEN

 • Jouw Verhaal in Actie Omzetten
 • Het Story Effect
 • Story Rituelen
 • Story Boarding van jouw verhaal
 • Zij Creëren Nog Lang en Gelukkig

De Reisgids

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Praktische Informatie

Waar?   Wat is jouw Verhaal Coaching wordt aangeboden in Amsterdam, Antwerpen, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Brussel, Leuven, Tilburg en Maastricht.

Voertaal: Nederlands

Wanneer:  Je kunt voor sessies van twee uur reserveren

Prijs:  € 295 exclusief BTW per sessie

Reserveer door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl of bel naar 06 33661772

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s