Passie Pensioneert Nooit voor Terry Kruller von Nassau Dietz

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Het organiseren en het mensen naar de zin maken. Mijn werkzaamheden bestaan uit, aan de ene kant: marketing, public relations en management voor musici en acteurs; dit heet TERRY Activiteitenbureau en dat bedrijf heb ik al 25 jaar. De geheel andere tak van mijn activiteiten bestaat uit voedingsadvies, orthomoleculaire therapie, Reiki en Personal Coaching, genaamd: De Gezondheidsspecialist en dat doe ik reeds 10 jaar.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Gezond blijven, werken, reizen en genieten met mijn partner en mijn vrienden en off the grid wonen; bijvoorbeeld in een earth ship community.

Wat is mijn grootste angst? Die heb ik niet , ik denk dat angst verlamd en dat laat ik niet toe in mijn leven.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Ik vind organiseren en nieuwe ideeën initiëren het leukste van mijn werk en ook het werken met mensen inspireert mij.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik ben ongeduldig van aard.

Wat is mijn grootste valkuil? Daar ik zoveel aspecten in het leven en qua werk leuk vind, doe ik soms te veel dingen tegelijk.

Wanneer zou ik liegen? Waarom zou ik liegen?

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Mijn collegas: musici Lisa Boray, Henk Kreukniet, Ernö Olah, Anke Prevoo en inspirator en organisator Rob Andeweg en regisseur Didier Konings.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Administratie en BTW aangiften, dat vind ik behoorlijk saai, hoewel ik er wel goed in ben.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? In Nederland ten tijde toen ik veel grote concerten organiseerde, dit gaf enorm veel voldoening, dat doe ik nu iets minder en mis het soms wel echt.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Hetgeen waar ik ook voor sta, gewoon lekker met je werk bezig blijven en bezig zijn. Vól overal middenin staan en deel van uitmaken en genieten!

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen?  Eigenlijk niets, ik ben behoorlijk blij met mijzelf, ik heb lieve vrienden, een lieve leuke hond en dito man, fijn werk en ik ben gezond en ik mediteer dagelijks, dus ja……!

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Diverse: de super mooie concerten met enorm betrokken musici die ik organiseer, het feit dat ik al jaren altijd nieuwe activiteiten blijf vinden, mijn orthomoleculaire kant waarmee ik mensen help gezond te worden en te blijven. De workshops die ik organiseer en waardoor ik zie dat de cursisten groeien.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? In Zuid Europa, ik heb dat al gedaan, 3 jaar in Italië gewoond en langer geleden; 1 jaar in Spanje. De mentaliteit van de bevolking staat mij meer aan, ook het weer werkt daar meer mee.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn vriendschappen, ik hecht niet aan aardse goederen. Bovendien ben ik blij met mijn (levens) energie die ik bezit en mijn positiviteit.

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Men vindt mij flamboyant. Zelf weet ik dat ik trouw en eerlijk ben in mijn contacten met mensen en in mijn werk, voorts ben ik vrolijk en heb humor, ik ben happy-go-lucky.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Op het strand en in het bos, ik houd erg van de natuur.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Bij vrienden, ik ga nagenoeg niet uit eten.

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? John Gray, Wayne Dyer over relatie psychologie en Deepak Chopra en Getting the love you want van Harville Hendrix. Relaties houden mij altijd bezig, evenals levensvraagstukken en waarom en welk effect mensen op elkaar hebben en waarom we reageren en doen zoals we doen !

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Fay Weldon. Voorts lees ik voornameljk vakliteratuur en dat kost al mijn vrije tijd

You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Claudio Baglione met Quante volte en de mooie standard Smile van Charlie Chaplin.

Wie is mijn held of heldin in fictie? Pluto

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Mijn lieve vriendinnen Lisa Boray en Linda Stelwagen voor hun kracht en betrokkenheid en pure innerlijk en de initiator van de earth ships Michael Reynolds.

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien?  dat weet ik niet, dat weet jij alleen! De lezer zou ik aanbevelen: Peace love and misunderstanding met Jane Fonda en Jeffrey Dean Morgan, de hippie sfeer van de film spreekt mij erg aan.

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Perfect! En handig

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Een belangrijke rol, zeker muziek en film zijn onlosmakelijk verbonden met mijn leven. Ik werk al meer dan 20 jaar met professionele musici en sinds een aantal jaren met mensen uit de filmwereld.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Leon; mijn collega en partner

Met wie zou ik in 2019 graag willen werken?  Met mijn huidige collega Rob Andeweg, maar dat doe ik al!

Naar welk project, in 2019, kijk ik uit? Onze nieuwe ultieme strand en duinen tours door Kijkduin en de acteer workshops.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2019? Iedereen die ik graag wil ontmoeten, komt vanzelf op mijn pad.

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2019? Tijdens onze acteer workshops, of andere health workshops of tijdens de concerten die ik organiseer.

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen?
Leon van Waas

Hoe kun je contact met mij opnemen?
Middels email: info@terryactiviteitenbureau.nl

www.terryactiviteitenbureau.nl en www.degezondheidsspecialist.nl

youtube: https://www.youtube.com/user/terrywim/featured

op facebook Terry Nu

Dit is een bericht van de oprichter van Passie Pensioneert Nooit –  Peter de Kuster 

Wat is Jouw Verhaal?

Ga samen met Peter de Kuster in een ontdekkingsreis in een mooie boekhandel in één van de steden Maastricht, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg of Nijmegen. Een reis langs geweldige romans van heden en verleden waarin jij het verhaal gaat verkennen dat jij jezelf vertelt over jezelf en hoe je een leven en werk creëert waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren. Samen exploreren wij de manier waarop wij verhalen vertellen over onszelf tegen onszelf over ondernemen, zelf promotie,  tijd management,  geld, familie, geluk, betekenis – en, het meest belangrijke, de manier waarop wij deze verhalen veranderen om ons zakelijke en persoonlijke leven te transformeren.

08-Mike-Stilkey-Books-used-as-Canvasses-for-Paintings-www-designstack-co

 

Jouw verhaal is jouw leven. Als mensen vertellen wij onszelf verhalen – van succes of falen, van macht of slacht offer dom; verhalen die een uur duren, of een dag, of een heel leven. We hebben verhalen over onszelf, onze onderneming, ons werk, onze klanten, ons geld, onze tijd, onze zelf – promotie, onze familie en relaties, onze gezondheid; over ouder worden, over van betekenis zijn, over wat wij willen en waar we toe in staat zijn om te bereiken. Toch, hoewel onze verhalen diepgaand beïnvloeden hoe anderen ons zien en wij onszelf zien, herkennen weinigen onder ons zelfs dat wij verhalen vertellen, of wat zij zijn, of dat wij ze kunnen veranderen  — en op zijn beurt, ons lot kunnen transformeren.

Onszelf verhalen vertellen biedt structuur en richting wanneer we door de uitdagingen en kansen van het leven navigeren, en helpen ons onze doelen en vaardigheden te interpreteren. Verhalen geven betekenis aan chaos; zij organiseren onze vele divergente ervaringen in een coherente rode draad; zij vormen onze hele realiteit. En veel te veel van onze verhalen zijn disfunctioneel, vragen erom herschreven te worden. Ten eerste stellen wij jou de vraag: “In welke gebieden van mijn leven is het helder dat ik niet mijn doelen kan bereiken met het verhaal dat ik heb?” Peter toont je daarna hoe jij nieuwe, op de realiteit gebaseerde verhalen creëert die jou tot actie inspireren, en jou brengen waar je wilt gaan zowel in jouw onderneming als in jouw persoonlijke leven.

Gedurende decennia heeft Peter de Kuster de macht van jouw verhaal onderzocht om passie en performance te verhogen. Duizenden individuen wereldwijd hebben gekeken of geparticipeerd aan onze verhalen.

Onze capaciteit om verhalen te vertellen is een van onze meest diepgaande gaven. Peter’s benadering om diep engagerende verhalen te creëren geeft jou de middelen om de kracht van story-telling in te zetten en voor altijd jouw creatieve leven en onderneming te veranderen.

Wat kan ik verwachten?

Hier is een outline van het ‘Wat is jouw Verhaal?’ programma. 

VOORBEREIDING: OUDE VERHALEN

 • Wat is jouw Verhaal?
 • Probeer jij wel een Verhaal te Vertellen?
 • Oude Verhalen  (verhalen over jezelf, jouw creatieve werk, jouw klanten, jouw geld, jouw zelf promotie, jouw geluk, jouw gezondheid)
 • Vertel jouw huidige Verhaal
 • Is dit Echt Jouw Verhaal?

DE REIS:  JOUW NIEUWE VERHAAL

 • De Queeste in jouw Verhaal. De Missie in jouw Leven en Werk.
 • De woorden op jouw grafsteen
 • Jouw ultieme queeste, luidkeels
 • De Twaalf Archetypische Queestes
 • Het Ene Geweldige Verhaal
 • Een Queeste is Altijd Onvergetelijk
 • De Quest in Quest-ion
 • De Rode Draad Spannen
 • Valse Queeste, Tragisch Einde
 • De Drie Regels van Story Telling
 • Schrijf Jouw Nieuwe Verhaal

DE TERUGKEER:  VERHAAL IN ACTIE OMZETTEN

 • Jouw Verhaal in Actie Omzetten
 • Het Story Effect
 • Story Rituelen
 • Story Boarding van jouw verhaal
 • Zij Creëren Nog Lang en Gelukkig

De Reisgids

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Praktische Informatie

Waar?   Wat is jouw Verhaal Coaching wordt aangeboden in Amsterdam, Antwerpen, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Brussel, Leuven, Tilburg en Maastricht.

Voertaal: Nederlands

Wanneer:  Je kunt voor sessies van twee uur reserveren

Prijs:  € 295 exclusief BTW per sessie

Reserveer door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl of bel naar 06 33661772

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s