Passie Pensioneert Nooit voor Kevin Jansen

Mijn grootste passie in mijn werk is het samen brengen van zang, dans & spel en het publiek hiermee te entertainen. Voor mij is ultiem geluk als ik de kans krijg om in professionele producties te mogen staan, en in een rol of als lid van het ensemble in die mooie grote theaters in Nederland te mogen spelen. Ik vind zelf het spelen, het acteren, het leukste om te doen. Dit is voor mij het geen waar ik mezelf vaak kan laten gaan en waar ik naar mijn mening het sterkste in ben en het meest vertrouwen in heb. Voor zang is het vertrouwen in de loop der jaren zeer gegroeid omdat ik zelf initiatief nam om aan de slag te gaan met mijn zang. Nu heb ik op mijn opleiding privé zangles van Addo Kruizinga en dat brengt mij ook erg ver. Wat betreft het dansen, daar ben ik meer van gaan houden! Mijn minst aantrekkelijke eigenschap is denk ik dat ik soms alles precies wil hebben of dat ik bijvoorbeeld iets in mijn hoofd heb en dat ik dat dan ook meteen wil doen. Of dat een slechte eigenschap is… geen idee?!

Mijn grootste valkuil is mijn dans. Ik ben daar nu heel hard in aan het trainen en krijg ook grote complimenten als: je hebt een dansers lijf ga eraan werken, dans zou nog eens je sterkste punt kunnen worden. Dit zei mijn tijdelijke jazz docent Marcel Bruinewoud toen hij les gaf. Dit overdonderde mij een beetje maar gaf mij wel enorme moed om door te zetten ondanks wat er gebeurd. Ik zou liegen wanneer ik weet dat iets niet zo is maar als ik zeg van wel dat ik dat beter over kan komen. Of dat het dan beter lijkt. Maar het liefst lieg ik niet en ben ik eerlijk want met eerlijkheid schop je het verst, zeggen ze. Mijn ouders bewonder ik het meest ze komen naar iedere voorstelling staan zitten altijd vol trots te kijken naar wat voor rol ik nu weer heb neer gezet. Het minst prettige aan het vak is dat je soms veel en lang moet wachten, dat is wel even doorbijten soms. Ik was en ben het meest gelukkig bij de voorstelling van Hans & Grietje die ik komende 26 & 27 juni ga opvoeren en Theater de Ogtent in Duiven. Ik speel hier de rol van Titus en dat is een hele komische rol wat fantastisch is om te spelen. Je kan er heel veel uithalen en veel bij verzinnen. Ik zou zeggen haal je kaartje en kom kijken!

De uitspraak Passie Pensioneert Nooit zegt mij dat ik ondanks welke leeftijd ik heb ik altijd door zou willen gaan met het musical vak. Want ook voor de oudere word nog wel eens een rol gezocht. Ik zou op dit moment eerlijk gezegd niks aan mezelf willen veranderen want ik ben erg tevreden wie ik ben en waar ik nu in het leven sta. De grootste professionele prestatie is voor mij dat ik aangenomen ben voor een stage in Max Havelaar de musical. Ik speel hier de rol van meneer Verbrugge. De musical word geregisseerd door Bert Simhoffer een grote musicalacteur en regisseur/schrijver. Het is ontzettend fijn om met Bert samen te werken en ik leer daarom ook extra veel. De musical is in voorpremiére gegaan op 16 mei 2019 en tourt vanaf september 2019 door de theaters in Gelderland. Het liefst zou ik willen wonen/studeren in London. Daar is de musical wereld net wat uitgebreider maar net een latje lager dan Broadway in New York. Mijn meest waardevolle bezitting zijn mijn ouders. Ik zou zonder ze kunnen maar wanneer je ze echt nodig hebt zijn ze er wel voor je. De beste ideeën krijg ik vaak thuis of als ik met mensen er over aan het discussiëren ben. Het boek Love, Simon heeft mijn leven wel beïnvloed dit heeft mij aan het denken gezet dat het niet uitmaakt wie of wat je bent maar als je maar gelukkig bent, en dat ben ik zeker.

Het laatste nummer wat ik zou willen horen voor ik dood ga is: You will be found uit de musical Dear Evan Hansen. Dit is een heel mooi en krachtig nummer dat ik zelf heb mogen zingen met mijn klas van de Nederlandse Musical Academie. Mijn held in fictie is Aladdin omdat hij toch ondanks alles liefde in zijn hart heeft en toch veel goeds voor de wereld doet. Dat wil ik zelf ook graag doen. En mijn helden in het echt zijn mijn vrienden die mij supporten en steunen in alles wat ik wil doen. De film Billy Elliot zou ik je echt aanraden. De film heeft de boodschap dat je je dromen moet volgen en dingen moet doen die jij leuk vind en niet wat andere leuk vinden. Het is ontzettend belangrijk dat je bij jezelf blijft voordat je te veel word beïnvloed door andere ook al is dat soms moeilijk. De uitspraak ‘Financiële Vrijheid Creëert’’ zegt mij dat je je geen zorgen moet maken om het geld of om hoe duur iets is maar dat als je dat geen echt wilt het echt wel lukt. Mijn grootste fans zijn mijn ouders! In 2019 zou ik ontzettend graag met een professioneel musical acteur of actrice willen werken in een productie (groot of klein). Een droom zou toch wel een van de volgende namen zijn: Pia Douwes, Simone Kleinsma, William Spaaij. Van de jongere generatie lijkt Martijn Vogel mij ook een geweldige medespeler. Ik kijk erg uit naar de Dinnershow die wij met de opleiding in het 2e leerjaar gaan doen.  Van de bovengenoemde namen zou ik Pia wel eens willen ontmoeten de andere twee heb ik al gesproken.

Komend jaar kan je mij nog bewonderen in Hans & Grietje de Musical op 26 juni om 18:45u en op 27 juni om 13:00u en 20:45u in Theater de Ogtent in Duiven. En vanaf september ben ik te zien in Max Havelaar de Musical die door Gelderland op tournee gaat. Verder kan je mij blijven volgen op mij social media kanalen @kevinnjansen. Ik zie graag Roman van der Werff of Bert Simhoffer. Beide geweldige docenten en ervaren uit het vak en bovenal geweldig prettige regisseurs om mee samen te werken. Je kan contact met mij opnemen via Instagram onder de naam ‘kevinnjansen’ en via mijn email: kevin.jansen1999@live.nl of via kevin.zakelijk@hotmai.com

Dit is een bericht van de oprichter van Passie Pensioneert Nooit –  Peter de Kuster 

Wat is Jouw Verhaal?

Ga samen met Peter de Kuster in een ontdekkingsreis in een mooie boekhandel in één van de steden Maastricht, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg of Nijmegen. Een reis langs geweldige romans van heden en verleden waarin jij het verhaal gaat verkennen dat jij jezelf vertelt over jezelf en hoe je een leven en werk creëert waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren. Samen exploreren wij de manier waarop wij verhalen vertellen over onszelf tegen onszelf over ondernemen, zelf promotie,  tijd management,  geld, familie, geluk, betekenis – en, het meest belangrijke, de manier waarop wij deze verhalen veranderen om ons zakelijke en persoonlijke leven te transformeren.

08-Mike-Stilkey-Books-used-as-Canvasses-for-Paintings-www-designstack-co

 

Jouw verhaal is jouw leven. Als mensen vertellen wij onszelf verhalen – van succes of falen, van macht of slacht offer dom; verhalen die een uur duren, of een dag, of een heel leven. We hebben verhalen over onszelf, onze onderneming, ons werk, onze klanten, ons geld, onze tijd, onze zelf – promotie, onze familie en relaties, onze gezondheid; over ouder worden, over van betekenis zijn, over wat wij willen en waar we toe in staat zijn om te bereiken. Toch, hoewel onze verhalen diepgaand beïnvloeden hoe anderen ons zien en wij onszelf zien, herkennen weinigen onder ons zelfs dat wij verhalen vertellen, of wat zij zijn, of dat wij ze kunnen veranderen  — en op zijn beurt, ons lot kunnen transformeren.

Onszelf verhalen vertellen biedt structuur en richting wanneer we door de uitdagingen en kansen van het leven navigeren, en helpen ons onze doelen en vaardigheden te interpreteren. Verhalen geven betekenis aan chaos; zij organiseren onze vele divergente ervaringen in een coherente rode draad; zij vormen onze hele realiteit. En veel te veel van onze verhalen zijn disfunctioneel, vragen erom herschreven te worden. Ten eerste stellen wij jou de vraag: “In welke gebieden van mijn leven is het helder dat ik niet mijn doelen kan bereiken met het verhaal dat ik heb?” Peter toont je daarna hoe jij nieuwe, op de realiteit gebaseerde verhalen creëert die jou tot actie inspireren, en jou brengen waar je wilt gaan zowel in jouw onderneming als in jouw persoonlijke leven.

Gedurende decennia heeft Peter de Kuster de macht van jouw verhaal onderzocht om passie en performance te verhogen. Duizenden individuen wereldwijd hebben gekeken of geparticipeerd aan onze verhalen.

Onze capaciteit om verhalen te vertellen is een van onze meest diepgaande gaven. Peter’s benadering om diep engagerende verhalen te creëren geeft jou de middelen om de kracht van story-telling in te zetten en voor altijd jouw creatieve leven en onderneming te veranderen.

Wat kan ik verwachten?

Hier is een outline van het ‘Wat is jouw Verhaal?’ programma. 

VOORBEREIDING: OUDE VERHALEN

 • Wat is jouw Verhaal?
 • Probeer jij wel een Verhaal te Vertellen?
 • Oude Verhalen  (verhalen over jezelf, jouw creatieve werk, jouw klanten, jouw geld, jouw zelf promotie, jouw geluk, jouw gezondheid)
 • Vertel jouw huidige Verhaal
 • Is dit Echt Jouw Verhaal?

DE REIS:  JOUW NIEUWE VERHAAL

 • De Queeste in jouw Verhaal. De Missie in jouw Leven en Werk.
 • De woorden op jouw grafsteen
 • Jouw ultieme queeste, luidkeels
 • De Twaalf Archetypische Queestes
 • Het Ene Geweldige Verhaal
 • Een Queeste is Altijd Onvergetelijk
 • De Quest in Quest-ion
 • De Rode Draad Spannen
 • Valse Queeste, Tragisch Einde
 • De Drie Regels van Story Telling
 • Schrijf Jouw Nieuwe Verhaal

DE TERUGKEER:  VERHAAL IN ACTIE OMZETTEN

 • Jouw Verhaal in Actie Omzetten
 • Het Story Effect
 • Story Rituelen
 • Story Boarding van jouw verhaal
 • Zij Creëren Nog Lang en Gelukkig

De Reisgids

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Praktische Informatie

Waar?   Wat is jouw Verhaal Coaching wordt aangeboden in Amsterdam, Antwerpen, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Brussel, Leuven, Tilburg en Maastricht.

Voertaal: Nederlands

Wanneer:  Je kunt voor sessies van twee uur reserveren

Prijs:  € 295 exclusief BTW per sessie

Reserveer door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl of bel naar 06 33661772

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s