Passie Pensioneert Nooit voor Cindy Brokking

Wat is mijn grootste passie in mijn werk?  Andere mensen en mijzelf gelukkig maken. 

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Gezamenlijk fysieke en mentale gezondheid delen. 

Wat is mijn grootste angst? Dat ik zoveel dingen in het leven helaas zelf niet onder controle heb. Loslaten in verbinding is mijn grootste leerschool. 

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Mensen mentaal te zien groeien, daar groei ik zelf enorm van.  

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik kan heel rommelig en gehaast overkomen. 

Wat is mijn grootste valkuil? Altijd werken of aan staan. 

Wanneer zou ik liegen? Nooit, ik kan dat echt niet. En dat is ergens ook maar goed ook. 

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Mijn vrienden. Alle yogadocenten die ik ken. Alle directeuren waar ik voor heb mogen werken en waar ik nu voor werk. 

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Werkdruk 

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Als ik voel dat alles klopt, de mensen, de flow, soms gebeurt dat en dan voel ik mij intens gelukkig. 

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Alles, als het mij lukt volledig in liefde dat te doen wat ik het liefst doe, mensen laten groeien in het leven, dan volg ik volledig mijn passie. 

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Eigenlijk niets. Ik zou liever nog beter willen leren tevreden te zijn met wat is. Dankbaarheid dat ik leef en mag groeien met mensen om mij heen waar ik waanzinnig veel van houd. 

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Dat ik ondertussen alweer 23 jaar (sport)lessen mag geven en daar nog iedere dag van geniet. 

Waar zou ik het liefst willen leven en werken?  Op de hele wereld. Rugzak of koffertje mee en overal kennis opdoen en kennis delen. 

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn gezondheid en die van mijn gezin, familie en vrienden. 

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Energiek en een tikkie Eigen Wijs. 

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Op de Posbank

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Buddha in Velp 

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? Michael Pollan Echt eten. Namelijk; Eet echt eten. Niet te veel en vooral plantaardig.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Arun Gandhi Het boek van Wijsheid. 11 levenslessen van mijn grootvader.

You Only Die Once‘. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Racoon Oceaan

Wie is mijn held of heldin in fictie? Donald Duck

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Mijn kinderen. 

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien?  Karate Kid 1, zo simpel kan topsport zijn. Discipline en eenvoud. 

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Doen waar ik goed in ben. Soms wel een uitdaging om niet af te dwalen in het leven. Als ik mijn dharma volg stroomt alles vanzelf. Maar soms vind ik dat best lastig. 

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Als inspiratie. 

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Mijn gezin, familie en vrienden. 

Met wie zou ik in 2019 graag willen werken? Anouk zou ik graag yoga les willen geven. 

Naar welk project, in 2019, kijk ik uit? Nog heel veel bedrijfsyoga lessen en de start van het geven van Ayurvedische massage en stoelmassage. 

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2019. Madonna 

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2019? www.deyogamat.com, eenmassage.com, deverkooptrainer.nl, www.artra.nl

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen?  Klaartje Kosters    

Hoe kun je contact met mij opnemen? Cindy Brokking, cindybrokking@gmail.com, 06-19911387

Dit is een bericht van de oprichter van Passie Pensioneert Nooit –  Peter de Kuster 

Wat is Jouw Verhaal?

Ga samen met Peter de Kuster in een ontdekkingsreis in een mooie boekhandel in één van de steden Maastricht, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg of Nijmegen. Een reis langs geweldige romans van heden en verleden waarin jij het verhaal gaat verkennen dat jij jezelf vertelt over jezelf en hoe je een leven en werk creëert waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren. Samen exploreren wij de manier waarop wij verhalen vertellen over onszelf tegen onszelf over ondernemen, zelf promotie,  tijd management,  geld, familie, geluk, betekenis – en, het meest belangrijke, de manier waarop wij deze verhalen veranderen om ons zakelijke en persoonlijke leven te transformeren.

08-Mike-Stilkey-Books-used-as-Canvasses-for-Paintings-www-designstack-co

 

Jouw verhaal is jouw leven. Als mensen vertellen wij onszelf verhalen – van succes of falen, van macht of slacht offer dom; verhalen die een uur duren, of een dag, of een heel leven. We hebben verhalen over onszelf, onze onderneming, ons werk, onze klanten, ons geld, onze tijd, onze zelf – promotie, onze familie en relaties, onze gezondheid; over ouder worden, over van betekenis zijn, over wat wij willen en waar we toe in staat zijn om te bereiken. Toch, hoewel onze verhalen diepgaand beïnvloeden hoe anderen ons zien en wij onszelf zien, herkennen weinigen onder ons zelfs dat wij verhalen vertellen, of wat zij zijn, of dat wij ze kunnen veranderen  — en op zijn beurt, ons lot kunnen transformeren.

Onszelf verhalen vertellen biedt structuur en richting wanneer we door de uitdagingen en kansen van het leven navigeren, en helpen ons onze doelen en vaardigheden te interpreteren. Verhalen geven betekenis aan chaos; zij organiseren onze vele divergente ervaringen in een coherente rode draad; zij vormen onze hele realiteit. En veel te veel van onze verhalen zijn disfunctioneel, vragen erom herschreven te worden. Ten eerste stellen wij jou de vraag: “In welke gebieden van mijn leven is het helder dat ik niet mijn doelen kan bereiken met het verhaal dat ik heb?” Peter toont je daarna hoe jij nieuwe, op de realiteit gebaseerde verhalen creëert die jou tot actie inspireren, en jou brengen waar je wilt gaan zowel in jouw onderneming als in jouw persoonlijke leven.

Gedurende decennia heeft Peter de Kuster de macht van jouw verhaal onderzocht om passie en performance te verhogen. Duizenden individuen wereldwijd hebben gekeken of geparticipeerd aan onze verhalen.

Onze capaciteit om verhalen te vertellen is een van onze meest diepgaande gaven. Peter’s benadering om diep engagerende verhalen te creëren geeft jou de middelen om de kracht van story-telling in te zetten en voor altijd jouw creatieve leven en onderneming te veranderen.

Wat kan ik verwachten?

Hier is een outline van het ‘Wat is jouw Verhaal?’ programma. 

VOORBEREIDING: OUDE VERHALEN

 • Wat is jouw Verhaal?
 • Probeer jij wel een Verhaal te Vertellen?
 • Oude Verhalen  (verhalen over jezelf, jouw creatieve werk, jouw klanten, jouw geld, jouw zelf promotie, jouw geluk, jouw gezondheid)
 • Vertel jouw huidige Verhaal
 • Is dit Echt Jouw Verhaal?

DE REIS:  JOUW NIEUWE VERHAAL

 • De Queeste in jouw Verhaal. De Missie in jouw Leven en Werk.
 • De woorden op jouw grafsteen
 • Jouw ultieme queeste, luidkeels
 • De Twaalf Archetypische Queestes
 • Het Ene Geweldige Verhaal
 • Een Queeste is Altijd Onvergetelijk
 • De Quest in Quest-ion
 • De Rode Draad Spannen
 • Valse Queeste, Tragisch Einde
 • De Drie Regels van Story Telling
 • Schrijf Jouw Nieuwe Verhaal

DE TERUGKEER:  VERHAAL IN ACTIE OMZETTEN

 • Jouw Verhaal in Actie Omzetten
 • Het Story Effect
 • Story Rituelen
 • Story Boarding van jouw verhaal
 • Zij Creëren Nog Lang en Gelukkig

De Reisgids

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Praktische Informatie

Waar?   Wat is jouw Verhaal Coaching wordt aangeboden in Amsterdam, Antwerpen, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Brussel, Leuven, Tilburg en Maastricht.

Voertaal: Nederlands

Wanneer:  Je kunt voor sessies van twee uur reserveren

Prijs:  € 295 exclusief BTW per sessie

Reserveer door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl of bel naar 06 33661772

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s