Passie Pensioneert Nooit voor Veronique van Uden

Wat is mijn grootste passie in mijn werk?

Als holistisch integraal massagetherapeut connect ik met de energie van de ander. Om dat te voelen moet ik zelf goed geaard zijn en heel dicht bij mezelf blijven. Mezelf heel bewust zijn van mijn eigen aanwezigheid in mijn lichaam. Dat dwingt me tot rust te komen en helemaal in het moment aanwezig te zijn. Het prettigst is de ervaring van de transitie van zware energie in lichte energie wat gepaard gaat met een flow van doorstromen van deze nieuwe energie. Dat geeft ontspanning en maakt me blij.

Wat is mijn grootste angst?

Angst ken ik eigenlijk niet in mijn werk en ben daar ook niet mee bezig.. dat is er ook niet waar je aanwezig bent bij de ander. In het begin speelde mijn onzekerheid nog parten en bedacht ik me weleens wat als ik iets breek? Zolang ik connect voel ik de ander en weet ik wat ik doe. Angst is hoofd waar ik zelf niet mee bezig ben tijdens mijn werk.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk?

De verbinding met de ander en dat alles er mag zijn. De schoonheid van verborgen kwaliteiten die in ieder mens aanwezig zijn.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap?

Dat ik onrustig kan zijn in de dingen die ik graag zou willen. Ik weet dat ik de enige verantwoordelijke ben voor mijn leven en kennelijk is mijn gedachten sneller dan mijn voelen. Als ik erbij stilsta dan bemerk ik dat het niet meer klopt wat ik zeg omdat het hoofd aan het werk was.

Wat is mijn grootste valkuil?

Mijn dochter noemt mijn uitstelgedrag waar ik zelf van vind dat ik juist naar mijn eigen kunnen heb doorgepakt op mijn manier en het blijven hangen in een bepaalde hoek waar ik me wel in kan vinden. Ik vind het moeilijk met mezelf lol te hebben en er alleen als single echt iets van te maken. Het gaat me wel steeds beter af sinds ik mijn passie in mijn werk heb gevonden.

Wanneer zou ik liegen?

Interessant om daarover na te denken want wat ik voel is dat ik nooit graag lieg omdat ik dan niet zuiver ben en geloof in Karma. Toch bemerk ik dat ik zeker wel niet eerlijk ben geweest of een vermijdingsgedrag vertoon wanneer het gaat over of ik een relatie heb .. dan zeg ik heel graag uit zelfbescherming dat ik met iemand connect en mag de ander invullen of doorvragen wanneer dit een vaag antwoord is. Daar kan ik bij mezelf nog wel in groeien zie ik nu.

Welke personen die nu leven bewonder ik het meest?

Ik bewonder heel vaak mijn cliënten die op mijn massagetafel zichzelf laten zien. Ik bewonder mensen die met hun ziel en zaligheid zich inzetten voor een opvoeding voor weeskinderen in India zoals Buddhist monk Lobsang Phuntsok.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk?

Het moeilijkste is bekendheid te krijgen dat mijn massagetherapie naast ontspanning ook helingswerk is in het krijgen van inzichten en bewustwording in je patronen/gedragingen. Het is ook nog niet voor iedereen een gewoonte om je kwetsbaar op te stellen en dat door te vertellen aan anderen. Ik merk dat vrouwen daar meer open in zijn.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk?

Met het uitwerken van mezelf tijdens een sessie in mijn opleiding en er 4 ooievaars het veld in kwamen waar ik op uitkeek. iets wat nog nooit eerder was gezien door de opleider en ons beiden een moment van verwondering bezorgde.

Wat zegt de uitspraak “Passie Pensioneert Nooit” mij?

Dat het mooi is je werk te doen vanuit bezieling, iets dat bij je past, werk wat laat zien wie je bent en waar je een toegevoegde waarde kunt zijn voor de ander.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen?

Poeh daar ben ik nu niet meer zo mee bezig. Ik heb heel lang gewerkt aan de moeilijkheid die ik ondervond in het afhankelijk zijn van de ander. Misschien mag ik meer toestaan dat die afhankelijkheid er ook mag zijn en ik daar minder hard hoef te zijn voor mezelf.

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe?

Met prestatie wil ik liever niet bezig zijn. In mijn werk is het moment bepalend zoals eigenlijk bij iedereen die bewust is van zijn ZIJN. Er openbaart zich dat wat er zich mag openbaren…dat kan voor mij iets kleins lijken waar het voor de ander heel groot kan zijn. Dus in de zin van grootste prestatie is moeilijk te praten. Mooi was dat ooit een cliënt zijn hartpillen mocht reduceren waar hij zijn geheim kon uiten in de sessie. Een cliënt met een stoornis in het autistisch spectrum (sorry dat ik hier in hokjes plaats) werd zich gewaar van haar voelen in haar lichaam wat eerder nooit voelbaar was geweest en een cliënt die vanuit angst leeft kon na 20 sessies zijn grens beter aangeven en durfde te doen wat hij wilde doen nl dansen in een groep met ouderen met dementie. Dat zijn bijzondere momenten. Of iemand die zijn eigen sexualiteit/ verlangens kan voelen.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken?

Het liefst zou ik willen werken vanuit een airB&B in de natuur of op een rustige plek waar ik dan een massagepraktijk bij heb. Ik hoop dat deze droom nog in vervulling gaat.

Wat is het meest waardevol in mijn leven?

Het geluk van mijn vier kinderen. We zijn heel ondersteunend voor elkaar. Ik heb een heel lieve vriendin en er is een man waar ik voel dat ik in crime op kan terugvallen. Support van iemand is heel waardevol voel ik net zo goed als supportive zijn voor een ander in mijn werk en privé.

Wat is mijn meest markante karakteristiek?

Volgens mijn dochter is dat mensen willen helpen.

Wat zegt de uitspraak ”Jij bent de verhalenverteller van jouw Eigen leven” mij?

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven. En ook dat mijn waarheid de enige echte is en de ander zijn eigen waarheid heeft. Je creëert zo je eigen leven en kijkt het leven in vanuit jouw eigen vizier.

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe?

Levenslessen van Elisabeth Kübler Ross, Van hoofd naar hart van Celine Peters- de hoogh en omarm de wereld van Pema Chondron. De boeken hebben bijgedragen in bewustwording.

“You Only Live Once”. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn sterfdag?

The official van Somewhere over the rainbow en what a wonderful world van overleden Israel Iz.

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien?

The Notebook

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime?

Ik denk aan mijn holistisch therapeut en heel zuiver medium Francine de Vries

Met wie zou ik in 2021 graag willen werken?

Ik werk graag met mensen die open staan voor een open onderzoek in zichzelf of een bedrijf dat zijn mensen ziet en hoort in wat ze nodig hebben passend in bijv. een welzijnsprogramma of dure inzetbaarheid.

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun verhaal te vertellen?

Wie ik graag zijn verhaal wil laten doen is Bob Casemier een markante persoon, artiest en goede vriend uit Eindhoven. Mail heeft Bob niet dus ik ga je zijn adres geven; naast de Eppo winkel, kleine berg Eindhoven waar je hem kan treffen na 14.00 op straat voor zijn huis waar hij het leven van de dag gewaar neemt. Van Bob weet ik dat hij de aandacht leuk vindt. Een andere persoon is Egbert van Gool, redacteur, vriend en wandelmaatje uit Son. Ik heb Egbert hierover ingelicht en zijn mail stuur ik je door.

Naar welk project in 2021 kijk ik uit?

Naar mijn projekt van financieel onafhankelijk te worden en dat inkomen wil gaan genereren waarmee ik mijn vrijheid op een ontspannen manier kan behouden, een bijdrage aan de wereld kan geven en dat kan doen wat belangrijk voor me is en/of me gelukkig maakt.

Waar kun je mij ontmoeten in 2021?

Ik drink graag koffie met je waar het gaat om een bijdrage kunnen leveren in het bedrijfsleven en verder voor boekingen via mijn website www.b-massages.nl. Ik heb mijn praktijk in Eindhoven.

Hoe kun je contact met me opnemen?

Via mijn website of info@b-massages.nl


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s