Masterclass (2.5 uur) Jouw Verhaal over Zelf Vertrouwen

Onzekerheid. Dat energie vretende, knagende gevoel van niet zeker weten of je creatief genoeg bent, goed genoeg bent, slim genoeg, mooi genoeg, interessant genoeg. Van buiten is het vaak niet te zien, maar bijna iedereen wordt er wel eens door overvallen.

Zaten we allemaal zo lekker in ons vel als de helden en heldinnen in de films waar we van houden, dan zou het leven een stuk makkelijker zijn.

In deze class kom je in een persoonlijke ontdekkingsreis door de grote films van heden en verleden erachter dat zelfvertrouwen geen kwestie van geluk is maar bepaald wordt dat door het verhaal dat jij jezelf vertelt over jouw zelfvertrouwen. Een verhaal dat je kunt herschrijven en versterken.

Zoek jij naar een inspirerende unieke beleving voor jezelf in 2022? Ga met Peter de Kuster op ontdekkingsreis naar de manier waarop jij verhalen vertelt over jezelf – tegen jezelf en, het meest belangrijke, de manier waarop je deze verhalen verandert om jouw zakelijke en persoonlijke leven te transformeren. Wat is jouw verhaal over zelf vertrouwen?

Jouw verhaal is jouw leven. Als mensen vertellen wij onszelf continue verhalen – van succes of falen; van kracht of van slachtoffer zijn; verhalen die een uur, of een dag, of een heel leven duren. We hebben verhalen over ons werk, onze gezinnen en relaties, onze gezondheid, ons geld, onze zelf promotie, over wat wij willen en waar wij toe in staat zijn om te bereiken. Toch, ondanks dat jouw verhalen diepgaand beïnvloeden hoe anderen jou zien, erkennen weinig mensen wat zij zijn, of dat wij ze kunnen veranderen, en daarmee ons lot transformeren. .

Het vertellen van verhalen biedt structuur en richting wanneer je door de uitdagingen en kansen van het leven navigeren. Het helpt jou onze doelen en vaardigheden te interpreteren. Verhalen maken betekenis uit chaos; zij organiseren jouw vele divergente ervaringen in een coherente rode draad; zij vormen onze hele realiteit. En veel te veel van onze verhalen zijn disfunctioneel, hard eraan toe om herschreven te worden. Ik vraag jou als eerste de vraag te beantwoorden, “In welke gebieden van mijn leven is het helder dat ik niet mijn doelen kan bereiken met het verhaal dat ik heb?. Ik toon je dan hoe je nieuwe, op de realiteit gebaseerde verhalen creëert die jou tot actie inspireren en die jou brengen waar je naar toe wilt in jouw werk en persoonlijke leven.

Jouw capaciteit om verhalen te vertellen is een van jouw meest diepgaande gaven. De Passie Pensioneert Nooit benadering om diep engagerende verhalen te creëren zal jou de instrumenten geven om de kracht van story telling te gebruiken en voor altijd jouw zakelijke en persoonlijke leven veranderen.

We kijken onder andere naar:

 • Hoe je het oplichterssyndroom -het idee dat je elk moment door de mand kunt vallen- overwint.
 • Hoe je minder verlegen wordt over jouw creatieve ambities.
 • Hoe je jouw verhaal dat je onzeker maakt ontstijgen.
 • Hoe je zelfverzekerd wordt over het feit dat jij dingen kunt veranderen.

Je verlaat de masterclass gewapend met een nieuw verhaal dat krachtiger, authentieker en gepassioneerder is over jezelf. Een verhaal dat jouw zelfvertrouwen een boost geeft.

Praktische Informatie

wanneer en waar:
 • zondag 20 November 2022 12:00 – 14:30
  NatLab Eindhoven
 • zondag 27 november 2022 12:00 – 14:30
  NatLab Eindhoven
 • woensdag 30 november 2022 12.00 – 14.30                                                                                                                                  NatLab Eindhoven

De prijs is Euro 55

Voor informatie mail naar peterdekuster@hotmail.nl

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s