Ambassadeur Worden

 Passie Pensioneert Nooit is dé plek waar creatieve professionals inspiratie vinden om een leven en werk te creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren door verhalen, krachten, ideeën, inspiratie van creatieve ondernemers en hun coaches/adviseurs te bundelen per stad in Nederland en België.

Ambassadeurs van Passie Pensioneert Nooit kunnen in hun stad creatieve professionals uitnodigen om hun verhaal online te vertellen over hun passie voor hun werk,  hun eigen verhalen als coach of adviseur vertellen,  ideeën lanceren en toetsen, kennis en inspiratie opdoen en leren van anderen. Zij maken deel uit van een gepassioneerd creatief, ondernemend netwerk en leveren een bijdrage aan het hogere doel: meer professionals een leven en werk laten creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren.

What’s in it for you!

–           toegang tot het website Passie Pensioneert Nooit voor jouw eigen stad. Hier kun je jouw verhaal publiceren publiceren over wat jij kunt bijdragen voor creatieve professionals die een leven en werk willen creëren waar zij van houden.  Jij staat met jouw eigen Passie Pensioneert Nooit questionnaire op de bovenste plek op de Passie Pensioneert Nooit website van jouw stad met jouw verhaal als Passie Pensioneert Nooit ambassadeur, coach, vernieuwer.  Je mag uitgebreid antwoorden op de Questionnaire (tot 10 pagina’s) en jouw foto’s door professionele fotografen gemaakt gebruiken.

–          jouw verhaal over wat jij voor creatieve professionals kunt betekenen als coach of adviseur wordt op de website Passie Pensioneert Nooit gepubliceerd achter elke questionnaire van elke creatieve professional uit jouw stad die online gepubliceerd wordt.  Elke creatieve professional krijgt tussen de 100 en 300 unieke bezoekers zodat je met 20 verhalen van creatieve professionals  per maand op de Passie Pensioneert Nooit website van jouw stad tussen de 2.000 en 5.000 unieke bezoekers in een maand bereikt.

–           vier keer per jaar heb jij het recht een column over een thema dat relevant is voor creatieve professionals die een leven en werk willen creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren te publiceren op de online Passie Pensioneert Nooit editie van jouw stad.

–          vier keer per jaar heb jij het recht om jouw questionnaire verhaal op de Passie Pensioneert Nooit overall website en op de Passie Pensioneert Nooit website van jouw stad te updaten.

–         op de Passie Pensioneert Nooit overall website worden de Ambassadeurs met naam en toenaam vermeld. Er staat tevens een link naar de persoonlijke pagina’s van iedere Ambassadeur op de Passie Pensioneert Nooit website van hun eigen stad.  Voor Nederland komen er zestig steden Ambassadeurs, in België tien steden Ambassadeurs.

–           inspiratie- en kennissessies. Passie Pensioneert Nooit organiseert vier keer per jaar een zeer bijzondere sessie voor Ambassadeurs en hun relaties, zie de site van Passie Pensioneert Nooit voor de vier inspiratie sessies in 2018 voor ambassadeurs.

–           aanbod inspiratiereizen.  Passie Pensioneert Nooit organiseert in acht steden van Europa in 2018 inspiratiereizen.  Zie op de site van Passie Pensioneert Nooit welke reizen worden aangeboden.  Ambassadeurs ontvangen 30% korting op de prijzen van deze reizen.  Ambassadeurs die klanten aanreiken voor de inspiratiereizen ontvangen van ons een commissie van 30% of kunnen zelf gratis aan de reis deelnemen tezamen met hun klant.

BEN JE ER KLAAR VOOR OM AMBASSADEUR TE WORDEN?

Om je aan te melden als Passie Pensioneert Nooit Ambassadeur hoef je alleen een email te sturen naar peterdekuster@hotmail.nl met jouw verhaal over waarom jij een Passie Pensioneert Nooit Ambassadeur wilt worden.  Geef s.v.p aan waar de factuur voor      Euro 500 exclusief BTW per jaar per persoon naar toe verzonden kan worden.

Of bel Peter op 06 33661772. Peter zal meestal binnen  1 – 2 werkdagen contact met jou opnemen. Na aanmelding ontvang jij verdere informatie over de aan te leveren verhaal en foto’s voor de Passie Pensioneert Nooit overall website en Passie Pensioneert Nooit website van jouw stad en jouw Ambassadeurschap van start gaat.