Gratis Boek

Op deze website kun je honderden verhalen lezen van mensen die een Passie Pensioneert Nooit verhaal vertellen en die op hun eigen manier het werk blijven doen waar ze van houden. Op hun eigen voorwaarden.

Toen in 2008 verhalenverteller en schrijver Peter de Kuster voor de eerste keer een nieuw verhaal over pensioneren begon te vertellen, was het nieuw,  veel professionals uit vooral de financiële dienstverlening ‘kochten’ het niet.  Het verhaal was oorspronkelijk geschreven om de attentie te krijgen van creatieve professionals. Peter veroorzaakte de start van een revolutie door ons te laten zien dat alles wat we over pensioneren hadden gelezen verkeerd was – we hebben een nieuw pensioenverhaal nodig.

Fast forward naar vandaag waar de meesten van ons een heel andere pensionering tegemoet zien dan onze ouders. Latere leeftijd,  geen indexatie van pensioenen, dreiging van verlaging van pensioen,  stijgende zorgkosten en onvoldoende spaargeld. Voor velen van ons kan pensioneren nooit gebeuren of het gebeurt veel later.  Verre van een verhaal vol doem en angst biedt het Passie Pensioneert Nooit boek een boodschap van hoop en een reisgids om een leven en werk te creëren waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren. Terwijl de meeste boeken focussen op een datum waarop te pensioneren met een specifiek bedrag laat Peter zien dat Zij Leven Nog Lang en Gelukkig ―het beste leven mogelijk leiden met de middelen die we hebben – is een bevredigender en bereikbaarder benadering.

Vol met boeiende anekdotes, praktisch advies,  en inspirerende suggesties zal dit boek jou motiveren om jouw eigen verhaal te herschrijven over wat pensioneren betekent en daarmee jezelf in een betere positie brengen om te genieten van een leven en werk dat je verdient , waar jij van houdt en nooit van wilt pensioneren.

Lees of download hier het gratis boek Het Nieuwe Pensioenverhaal van Peter de Kuster.  Design Rachelle Wessels 

 

Over Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Peter is founder van het Passie Pensioneert Nooit,  the Heroine’s Journey & Hero’s Journey project waar wereldwijd duizenden professionals hun verhaal deelden over geld verdienen met jouw passie.  Hij schreef  50+ boeken. Peter heeft een MBA in Marketing,  MBA in Financial Economics op het TIAS en studeerde af op de universiteit van Nijmegen in Sociologie and Communicatie Wetenschappen.

Boek Peter voor een lezing

Peter de Kuster is een boeiende, krachtige stem die professionals wereldwijd inspireert om hun passie te volgen, hun eigen legende te creëren en het landschap van ondernemen te veranderen.

  • Lezingen hebben typisch een lengte van 60-90 minuten maar kunnen aangepast worden aan de behoeften van de klant
  • Elke presentatie is in hoge mate toegespitst op de uitdagingen en prioriteiten van de klant
  • Explorerende gesprekken met klant vertegenwoordigers voorafgaande aan de lezing, tezamen met research in de onderneming helpen de inhoud van de lezing op maat maken
  • Peter biedt zijn denken aan over Passie Pensioneert Nooit en deelt inzicht rijke voorbeelden die het beste aansluiten bij zijn publiek
  • Informele Q&A sessies vullen de lezing aan en dragen bij aan grotere interactie en begrip

Alle lezing onderwerpen kunnen ook aangepast worden tot een hele dag of halve dag break out sessies of workshops met gefaciliteerde individuele en groep oefeningen.  Met een gevarieerd aanbod van verhalen en formats kan een beleving op maat worden gerealiseerd die aansluit op de behoeften binnen jouw onderneming.

Om meer te weten over de mogelijkheden voor Peter als spreker op jouw event neem contact met ons op op peterdekuster@hotmail.nl