Boek

Ben de verhalenverteller van jouw eigen leven. Creëer jouw eigen legende – of Niet!

Toen Peter de Kuster de eerste keer het verhaal presenteerde over een nieuwe manier van denken over pensioneren in 2007 op een congres van financieel dienstverleners, was het nieuw en veel van de aanwezigen hadden bezweren.  Het verhaal was oorspronkelijk geschreven voor de babyboomer die de 55 jarige leeftijd naderden.  Peter startte een revolutie door mensen te tonen wat zij nodig hadden om een nieuwe attitude over pensioneren te hebben – een nieuw pensioenverhaal.

Meer dan een decennium later hebben de meesten onder ons met een heel andere pensioen realiteit te maken als vorige generaties – pensioenfondsen die dreigen te moeten korten,  onvoldoende spaargeld,  een onder druk staande sociale zekerheid.  We worden gedwongen om een realiteit onder ogen te zien van een pensionering die nooit gaat gebeuren, of eentje die veel later in het leven zal plaatsvinden dan ooit verwacht.

Omstandigheden herdefiniëren het verhaal wat het betekent om te pensioneren en Passie Pensioneert Nooit – Het Nieuwe Pensioenverhaal is jouw reisgids. Terwijl de meeste verhalen over pensioneren focussen op ‘een bedrag’ laat dit verhaal zien dat attitude ook een essentieel deel uitmaakt van de formule. Wanneer je wilt slagen betekent dit zowel ‘means and meaning’.

  • Inclusief nieuw onderzoek naar de laatste pensioen realiteiten alsmede een introductie in Peter’s concept om te investeren in een hoger Rendement op Geluk.
  • Bespreekt wat het betekent dat Passie Nooit Pensioneert, wat het betekent om een purpose te hebben in jouw volgende levensfase, de grotere rol van werk in deze levensfasen hoe jij jouw eigen verhalenverteller bent en zo jouw eigen toekomst vormgeeft.
  • Geschreven door wereldwijd gerenommeerde verhalenverteller Peter de Kuster

Vol met boeiende anekdotes en inspirerende suggesties zal dit verhaal jou motiveren om de betekenis van pensioneren te overdenken en jezelf in een betere positie brengen om een leven en werk te creëren waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren.

Hieronder een gratis voorproefje van het boek dat jij kunt downloaden en op jouw gemak lezen.