Professional

Passie Pensioneert Nooit werkt samen met ondernemers, ondernemingen en organisaties om creatieve professionals en ondernemers een leven en werk te laten creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren. Wij doen dit door creatieve professionals hun verhaal te laten vertellen op de website, de reizen, de proefrit in droomjob, de gratis online reisgidsen, de jaarlijkse conferentie.

Wat wij geloven

Merken creëren vaak hoge verwachtingen en doelen in de hoofden van consumenten. Maar consumenten van vandaag worden in toenemende mate cynisch over merken die alleen de gewenste psychologische bestemmingen symbolisch uitbeelden in hun advertenties (vrijheid, vriendschap, eenvoud, rust, vertrouwen, passie) zonder praktische support om daar naar toe te reizen.

Met andere woorden, zij zijn op zoek naar merken die hen helpen om meer vervullende levens te leiden.

Dit is waar Passie Pensioneert Nooit kan bijdragen.

Wat wij bieden

Boeiende verhalen

Met mijn team story – tellers dragen wij bij aan hoe jouw merk raakt bij creatieve professionals en ondernemers door jullie verhaal dat de diepere doelen en de strategische richting van jouw organisatie weerspiegelt te verbinden met het verhaal van creatieve professionals en ondernemers.

Wij creëren samen met jouw mensen verhalen die de grens tussen film, literatuur, kunst en adverteren laten vervagen en halen inspiratie uit het beste uit 2.000 jaren story telling.

Laten jouw verhaal reizen 

Daarna verspreiden wij jouw verhaal richting ruim 100.000 creatieve professionals en ondernemers via het unieke Passie Pensioneert Nooit netwerk in Nederland/België

Contact ons op peterdekuster@hotmail.nl om meer te weten te komen – kijk ernaar uit om van je te horen.