Commedia dell Arte: De Beleggersclub voor Innovators

Van de oprichter van Passie Pensioneert Nooit, Peter de Kuster,  is hier een boeiende, humorvolle en praktische reisgids voor professionals die houden van ‘innovatie’. Leer over innovatie door te beleggen in Regel Brekers. Ondernemingen die de regels in hun markten breken om daarna nieuwe regels te maken.

Regel Brekers presenteert de verfijnde en toch gemakkelijk te begrijpen strategie om ondernemingen te selecteren die de regels in hun markten breken (denk aan Amazon.com, eBay, Marvel Entertainment, Tesla).  Een strategie die de beurs met meer dan 30 procent heeft verslagen. De sleutel ligt in het investeren in kleine ondernemingen die historisch gezien de grootste beleggingsrendementen hebben getoond (de ‘regel brekers’) die uitgroeien tot grote ondernemingen die een wettelijk toegestaan monopolie in hun markt behouden (de ‘regel makers’).

Peter de Kuster legt uit in dit seminar:
* Hoe de beste investeringen te identificeren in de huidige aandelenmarkten: de regel brekers 

* De definitie van een “puber” — een volwassen wordende regel breker en hoe je de ‘Puber Dood Strijd’ ontdekt

* Wanneer te kopen en wanneer te verkopen en hoe je jouw portfolio op een regelmatige basis managet. 

In dit seminar kunnen professionals die houden van ‘innovatie’ op een originele, inspirerende, amusante, educatieve en verrijkende manier exploreren wat ‘innovatie’ betekent door te beleggen in Regel Breker ondernemingen.

Deelnemers aan dit seminar kunnen lid worden van de Commedia dell’ Arte. een beleggersclub voor innovators. Professionals die houden van innovatie en die samen willen leren over innoveren door te beleggen in Regel Breker ondernemingen.

Wil je meer info over data en inhoud van het Commedia dell’ Arte – de beleggersclub voor innovators?  Mail Peter de Kuster op peterdekuster@hotmail.nl