Organiseren voor Creatieve Professionals

Bijna alle seminars en boeken over jezelf organiseren richten zich op de ‘linker-breiner’ mensen die in zijn algemeenheid gedisciplineerd, netjes en analytisch zijn. Maar voor diegenen die meer creatief en spontaan zijn in plaats van logisch en detail georienteerd is er hulp onderweg!  In dit seminar zet Peter de Kuster traditioneel organisatie advies op zijn kop en biedt unieke oplossingen die de onorthodoxe levensstijl van de creatieve ‘rechter-breiner’ complementeren.

Bijvoorbeeld:
* Ontdek hoe rechterbreiners georganiseerd kunnen zijn in een linkerbrein wereld            * Overwin obstakels die in de weg staan van beter georganiseerd zijn
* Stapel, berg niet op – spullen op hun plek op de rechter brein manier.

Deze creatieve nieuwe manier om het voor elkaar te krijgen is perfect voor diegenen die zich niet aangesproken voelen tot saaie traditionele organisatie technieken!

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.

Praktische Info

Bestel je tickets voor Organiseren voor Creatieve Professionals

€ 395 exclusief BTW inclusief lunch en drankjes

wat:

Professional

wanneer en waar:
  • 19 Oktober 2019 10:00 – 16:00
    Usine Café Restaurant Witte Dame Eindhoven

Inschrijving

Schrijf je in door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl