Passie Pensioneert Nooit in het Teylers Museum

Tijdens dit special event zullen deelnemers snel ontdekken hoe zij de vrijheid bereiken om hun doelen te bereiken op hun eigen tempo, op hun eigen voorwaarden ongeacht hun leeftijd.

Verhaal na verhaal onthullen wij met Leonardo da Vinci als reisgids hoe nieuwe mogelijkheden jou in staat stellen jouw verhaal te ontwerpen over jouw tweede helft van het leven.

Of je probeert jouw passie te vinden, een droom waar te maken of een belangrijke verandering in jouw onderneming of loopbaan doormaakt, er zijn lessen te leren van het leven van Leonardo da Vinci. Er is ook een meesterwerk binnen in jou. Het is het leven en de loopbaan die jij altijd gewild hebt, begraven onder lagen van twijfel, angst en onaangeboord potentieel. Alles wat je moet doen is het ‘zien’ en bevrijden. Met de Leonardo da Vinci Benadering.

De Leonardo da Vinci Benadering is een opmerkelijke stap-voor-stap reisgids die jou zal tonen hoe jij meesterschap kunt ontwikkelen in dezelfde creatieve strategieen die da Vinci inspireerden. Leonardo da Vinci benaderde elk aspect van zijn leven met passie, commitment en moed. Door deze principes op jouw eigen leven toe te passen zul je snel leren hoe:

  • Open jouw ogen voor het verhaal dat jij jezelf vertelt over jezelf en de vaardigheden, passies, talenten, waarden die jij al bezit
  • Maak van jouw geheime passie een levenlang commitment
  • Breng jouw onderneming en/of loopbaan naar nieuwe niveaus van persoonlijke performance en vreugde
  • Design en leef een levensverhaal dat bij jou past.

Vol met kleurrijke real life verhalen uit het leven van Leonardo da Vinci ontdek je jouw eigen verhaal en bevrijd jij jouw eigen innerlijke meesterwerk zodat jij jouw leven gepassioneerd, creatief, betekenisrijk en vreugdevol leidt. 

Praktische informatie

Datum: 5 october , 2018
Waar:  Teylers Museum
Start programma: exacte tijdstip bekend op 10 augustus
Einde programma: exacte tijdstip bekend op 10 augustus
Taal: Nederlands
Prijs: €95,- excl. BTW en inclusief toegangskaartje Teylers Museum