De Advocaat van de Duivel Overwinnen

De oprichter van Passie Pensioneert Nooit onthult de strategieën die deze wereldwijd beroemde storytelling onderneming gebruikt om innovatief denken in een organisatie te laten floreren en de neenzeggers te overwinnen die creativiteit blokkeren.

De rol van de advocaat van de duivel is bijna universeel in ondernemingen van vandaag. Het stelt individuen in staat om naar voren te komen en vragen te stellen en zorgen te delen die nieuwe projecten en ideeën effectief om zeep brengen zonder persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen. Niets is krachtiger in het blokkeren van innovatie.

De afgelopen jaren heeft Peter de Kuster tien archetypische verhalen ontwikkeld over de rollen die mensen kunnen spelen in een organisatie om innovatie en nieuwe ideeën te bevorderen en tegelijkertijd een effectieve strategie te hebben om neenzeggers te overwinnen.  Tot die rollen behoren de Ontdekkingsreiziger – de persoon die op reis gaat om te zien hoe klanten producten gebruiken en erop reageren; de Tovenaar die ideeën, mensen en technologie mengt om tot nieuwe ideeën te komen die groei kunnen voortdrijven; en de Regel Breker die direct kijkt naar manieren om de grenzen en uitdagingen in elke situatie te overwinnen .

Vol met boeiende verhalen over innovatieve ondernemingen en professionals is ‘De Advocaat van de Duivel Overwinnen’ een uitzonderlijke reisgids voor het stimuleren en vasthouden van een cultuur van continue innovatie en vernieuwing.

De Reisgids

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Praktische Informatie

Voertaal: Nederlands

Waar en Wanneer:  10.00 uur – 16.30 uur

Woensdag 4 september Grand Hotel Karel V Utrecht   

Prijs:  € 195 per persoon

Reserveer door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl