Creatief met Geld

Laat Geld jouw Creatieve Onderneming niet Frustreren! 

Vraag het helden en heldinnen waar ook ter wereld zij zullen jou allemaal hetzelfde vertellen: om het geld te hebben om te creëren moet je creatief zijn met jouw geld.

Wanneer je gelukkig genoeg bent om de perfecte loopbaan voor jezelf te hebben gevonden – eentje die jou je talenten laat tonen en jouw creatieve sappen laat borrelen, gefeliciteerd. Ik ken echter de dagelijkse realiteit waar de meesten van jullie maar al te bekend mee zijn: zelfs wanneer jouw creatieve sappen werkelijk ‘in flow zijn’  wil dat nog niet noodzakelijkerwijs betekenen dat geld in hetzelfde tempo ‘in flow’  is.

 

In ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” biedt Peter de Kuster jou een veelheid van waardevolle verhalen hoe dit te doen. Verhalen van creatieve professionals uit heden en verleden zoals David Bowie die jou zijn voorafgegaan in het verdienen van hun geld met hun passie.

  • Hoe jij weet welke van jouw talenten het beste te vermarkten zijn en hoe jij het meeste geld kunt verdienen;
  • Hoe je het ‘free’ uit freelance haalt en in rekening brengt wat jij waard bent;
  • Waarom jij de valkuilen zou dienen te vermijden van het opbouwen van te veel schulden in magere tijden en het belang beseft van sparen in goede tijden;
  • Besef dat jij kunt slagen in jouw ondernemingen zonder jouw hart en ziel te verkopen aan de duivel;
  • Hoe je de fondsen kunt vinden om jouw dromen te financieren.

Vol met verhalen van helden en heldinnen is ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren’  jouw reisgids hoe jij een financieel leven kunt krijgen. Zodat jij jouw creatieve leven als held kunt behouden.

Praktische Informatie

Tijd:   van 10.00 uur tot 16.30 uur

Prijs:    Euro 89

Data:   woensdag 30 mei 2018        Rotterdam, Hotel New York

Voor informatie mail naar peterdekuster@hotmail.nl of door hem te bellen op 06 33661772

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.