De Lente Reis

De lente is een mooi moment voor een nieuwe start. Deze lente begint jouw nieuwe leven. Heb je een droom om iets nieuws te beginnen? Is het de hoogste tijd om te gaan ondernemen? Of om serieus op zoek te gaan naar een volgende uitdaging binnen je eigen of een andere organisatie? Tijd voor ‘Een nieuwe koers’ van Passie Pensioneert Nooit!

De lente is het uitgelezen moment om een start te maken met die langgekoesterde wensen en ambities. Met behulp van verhalen van inspirerende creatieve ondernemers en professionals die een leven en werk hebben gecreëerd waar zij van houden en nooit van willen pensioneren breng je in kaart hoe jouw nieuwe toekomst er uitziet, welke acties je moet ondernemen om die toekomst dichterbij te brengen en wat je daarbij mogelijk in de weg staat. Je onderzoekt welk verhaal jij jezelf vertelt over jezelf: wat jou werkelijk drijft en hoe je jouw specifieke kwaliteiten inzet om jouw toekomst vorm te geven. Ook oefen je met het pitchen en presenteren van je verhalen over jouw droomjob of droomonderneming zodat je fans en investeerders aan boord krijgt. En tot slot maken we een solide actieplan zodat je direct aan de slag kunt.

Kom naar deze  Lente Reis van Passie Pensioneert Nooit, slijp je geest aan met de waardevolste inzichten van de helden en heldinnen uit Rome die jou zijn voorafgegaan  met een werk en leven waar zij van houden en maak je dromen waar!

eat_pray_love (2)

4 DAGEN VOL INZICHTEN EN ERVARINGEN

Dag 1 – Wat is jouw verhaal?
Op de eerste dag duiken we meteen de diepte in van het verhaal dat jij jezelf vertelt over jouw werk in de tweede helft van jouw leven, want zelfkennis is de bron van alle ontwikkeling. Je onderzoekt welke diepere drijfveren jou voortbewegen, waar je echt gepassioneerd over bent en brengt in kaart welke ambities je waar wilt maken.

Dag 2 – Telling  & Selling
Om jouw dromen waar te maken zul je anderen moeten overtuigen. Daarom ga je vandaag jouw gedroomde toekomst herschrijven in een ijzersterk verhaal en oefen je met het presenteren daarvan.

Dag 3 – Je werk opnieuw uitvinden
Op deze dag ga je denken even flink oprekken. Veel van onze verhalen berusten op aannames die ervoor zorgen dat wij vaak in rondjes blijven denken. Om ons denken op te schudden, gaan wij vandaag die aannames eens goed onderzoeken.

Dag 4 – Netwerken & doelen stellen
Je netwerk is een van je belangrijkste troeven voor het waarmaken van je dromen. Daarom leer je vandaag de fijne kneepjes van het netwerken. Door anderen naar hun verhaal te vragen. En in een laatste dynamische sessie ga je een actieplan maken om jouw nieuwe toekomst waar te maken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Soort: Lente Reis
Data: Woensdag 21 Maart – Zondag 25 Maart
Plaats: Rome                                                                                                                                                 Prijs: Early Bird € 1595,- inclusief lunch en drankjes en toegang tot musea, exclusief reis, verblijfkosten en exclusief BTW. Vanaf 28 februari is de prijs Euro 2495

Tijden
09:00 Koffie & thee
09:30 Ochtendsessie
12:30 Lunch
14:00 Middagsessie
17:00 Borrel