De Macht van Jouw Passie

Dit Passie Pensioneert Nooit seminar van Peter de Kuster heeft honderden creatieve ondernemers en professionals geholpen om hun passie te volgen in werk en thuis met een hoge performance ondanks hoge werkdruk.  Dit combineert de finesse van de beste verhalenvertellers met inspiratie van de beste persoonlijke coaches.

We leven in een tijd waarin we zo veel mogelijk in elke dag steken. Het tempo is gehaast, opportunistisch en meedogenloos. We zijn zo intens aan het leven en werken dat tijdmanagement is niet langer een afdoende oplossing is.  Peter de Kuster zal in dit baanbrekende seminar laten zien dat het managen van jouw passie en niet jouw tijd de sleutel is tot blijvende hoge performance alsmede gezondheid, flow, geluk en balans in leven en werk.

isabel-allende

De Macht van Jouw Passie is een hoogst praktisch, wetenschappelijk gefundeerd seminar om jouw passie vaardiger te managen zowel in werk als leven door de sleutel principes toe te lichten en laten ervaren in een krachtig, stap voor stap programma dat jou zal helpen om:

* Twaalf sleutel bronnen van passie te mobiliseren
* Het investeren van jouw gepassioneerde energie te balanceren met afwisselend energie vernieuwen
* Jouw vermogen uit te breiden op dezelfde systematische manier als top atleten doen.
* Zeer specifieke gepassioneerde energie management rituelen te creëren die blijvende veranderingen brengen

Bovenal biedt dit seminar een reisgids om méér gepassioneerd te zijn in werk en leven wat inhoudt dat fysiek energieker, emotioneel volledig betrokken, met focus op de activiteit in het moment en een diepe passie en gevoel van eenheid.

Praktische Informatie

€47,50

wat:

Class

wanneer en waar:
  • ma 27 juni 2022 19:00 – 21:30
    Art Hotel Eindhoven
  • vr 01 juli 2022 14:30 – 17:00
    Art Hotel Eindhoven

Voor informatie mail naar peterdekuster@hotmail.nl of door hem te bellen op 06 33661772

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.