De Michelangelo Methode

Of je jouw passie wilt vinden, een droom wilt waarmaken of een belangrijke loopbaanverandering doormaakt, er zijn lessen te leren uit het leven van Michelangelo.  De wereld’s all-time meester in beeldhouwen, schilderen en architectuur, Michelangelo had de unieke vaardigheid om een meesterwerk in een blok steen of verborgen in de curves in het plafond van een kapel “te zien”. Dan, met een verbazingwekkende doelgerichtheid en drive brengt hij zijn unieke visie tot leven.

Er is ook een meesterwerk binnen in jou.  Het is het leven en de loopbaan die jij altijd wilde, begraven onder lagen van twijfel, angst en ongebruikt potentieel. Alles wat je hoeft te doen is om het “te zien’ en het te bevrijden met De Michelangelo Methode.

Gecreëerd door Peter de Kuster – met een beetje hulp van de grote kunstenaar zelf is De Michelangelo Methode een opmerkelijke stap – voor – stap gids die jou zal laten zien welke creatieve strategieën het standbeeld van David inspireerden en de schilderingen op de wand van de Sixtijnse Kapel.  Michelangelo benaderde elk aspect van zijn leven met passie, commitment en moed. Door het toepassen van deze principes in jouw eigen leven zul je snel leren hoe:

  • Open jouw ogen voor de vaardigheden, sterktes en waarden die jij al bezit
  • Maak van jouw geheime passie een levenslang commitment
  • Breng jouw loopbaan naar nieuwe niveaus van persoonlijke vervulling en vreugde
  • Design en leef een verhaal dat bij jou past

Vol met kleurrijke real-life stories, inzicht rijke self-assessments en een waardevolle verzameling van boeiende, inspirerende verhalen zal De Michelangelo Methode jou helpen om jouw innerlijke meesterwerk te bevrijden en jouw leven op een kunstzinnige , betekenisvolle en vreugdevolle manier te leven.

Over Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Peter is founder van het Passie Pensioneert Nooit,  the Heroine’s Journey & Hero’s Journey project waar wereldwijd duizenden professionals hun verhaal deelden over geld verdienen met jouw passie.  Hij schreef  50+ boeken. Peter heeft een MBA in Marketing,  MBA in Financial Economics op het TIAS en studeerde af op de universiteit van Nijmegen in Sociologie and Communicatie Wetenschappen.

Praktische Info:

Waar: Grand Hotel Karel V in Utrecht

Wat: Workshop

Tijden: 9.30 uur – 13.00 uur

Wanneer: 12 Januari 2022

Prijs: Euro 195 exclusief BTW inclusief lunch en drankjes