Jouw Odyssee

Jouw Odyssee vertelt over de boeiende avonturen van de Griekse Held Odysseus als een verhaal dat inspirerend, educatief en verrijkend is voor ieders moderne hedendaagse reis. Odysseus maakt de transformatie van succesvolle krijgsheer naar koning van betekenis in zijn eigen wereld. Zijn verhaal biedt inzichten aan diegenen die na een succesvolle loopbaan de overstap maken naar zelfstandig ondernemerschap.

Op zijn turbulente reis ontmoet Odysseus allerlei magische en machtige wezens, die er niet voor terugdeinzen om zich met zijn zaken te bemoeien. Sommige zien hem voor wie hij werkelijk is en helpen hem; zij brengen hem wijsheid en verbinding en maken creatieve mogelijkheden vrij. Anderen, agressieve en lastige vreemden proberen hem in te pakken: Odysseus raakt afgeleid, verleid en lamgelegd.

Sommige waarheden leert hij makkelijk en andere hij zich tegen. In dit alles is Odysseus niet zo anders dan ons.

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.

Praktische Informatie

Voertaal: Nederlands

Waar en Wanneer:  10.00 uur – 16.30 uur

15 augustus Eindhoven Usine Witte Dame  

11 september Eindhoven Usine Witte Dame

Prijs:  € 210

Reserveer door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl