De Reis van de Held

Iedereen heeft op momenten in zijn leven baat bij een coach. Zo ook coaches zelf. Jij  beoefent je vak omdat je interesse of passie hebt voor de groei en ontwikkeling van jouw klanten. En je bent intrinsiek geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling. Ook die van jezelf. Het steeds weer herontdekken van jezelf en de groei die je doormaakt, maakt dat je als coach steeds waardevoller wordt als gesprekspartner. We bieden je een reis aan waarbij je jezelf en jouw verhaal anders leert vertellen.

1200px-JEAN_LOUIS_THÉODORE_GÉRICAULT_-_La_Balsa_de_la_Medusa_(Museo_del_Louvre,_1818-19)

De reis is als een queeste. Een queeste vol gevaren en valkuilen, maar met geweldige beloningen: het vermogen om nog meer jezelf te zijn en dit ook te kunnen uiten, kennis van de mysteriën van de menselijke ziel en de kans om jouw unieke gaven te vinden en uit te drukken in de wereld.

Door de vele heroïsche paden te exploreren die voor ons beschikbaar zijn, op elk punt van onze levens zal dit innovatieve reisprogramma jou in staat stellen om nog authentieker te coachen door twaalf archetypes in jouw professionele leven te activeren.

Eugène_Delacroix_-_The_Barque_of_Dante

De twaalf archetypes zijn onze innerlijke reisgidsen die ons kunnen helpen om:

  1. jezelf voor te bereiden op de reis, door te leren hoe je met jouw passie en talenten van waarde zijn voor je omgeving. En door te ervaren in hoeverre het verhaal dat jij jezelf nu vertelt over jouzelf en je werk, jouw ontwikkeling belemmert en herschreven dient te worden;
  2. de reis te beginnen, door geïnitieerd te worden in de mysteries van de kracht van het verhaal dat wij onszelf vertellen en de rollen die wij hierin zelf spelen en
  3. hoe terug te keren met een nieuw herschreven verhaal dat ons leven en werk zal transformeren als resultaat van het claimen van ons unieke, persoonlijke, krachtige verhaal.

Deze reis bieden wij aan voor coaching professionals wiens passie het is om anderen te versterken. Wij laten zien hoe de reis kan verschillen per coach. Hoe archetypische verhalen onze capaciteiten om onszelf een krachtig, authentiek, meeslepend, gepassioneerd verhaal te vertellen tegen onszelf over onszelf en daarna aan anderen.

Tijdens de reis werken wij met een uniek verhaalmodel, de Reis van de Held Index die laat zien welke verhalen bij jou leven en verhaaloefeningen zijn opgenomen die eraan bijdragen om jouw eigen verhaal te begrijpen en te versterken.