De Reis van de Heldin

De Reis van de Heldin gaat over ‘ja’ zeggen tegen jezelf en door dit te doen meer volledig tot leven te komen en effectiever in de wereld.  De queeste is vol met gevaren en valkuilen, maar het biedt geweldige beloningen:  het vermogen om succesvol te zijn in de wereld, kennis van de mysteriën van de menselijke ziel en de kans om jouw unieke gaven te vinden en uit te drukken in de wereld

In dit ééndaagse seminar van Passie Pensioneert Nooit laat Peter de Kuster jou zien dat de Reis van de Heldin niet alleen voor bepaalde vrouwen onder speciale omstandigheden is. Door de vele heroïsche paden te exploreren die voor ons beschikbaar zijn, op elk punt van onze levens zal dit innovatieve programma ons in staat stellen om heroïsch te leven door twaalf archetypes in onze levens te activeren.  In deze dagtrip zul je aan de hand van een reeks van inspirerende films waaronder Eat/Pray/ Love, Thelma & Louise, Gone with the Wind,  Moulin Rouge een ontdekkingsreis maken in twaalf archetypische personages en hun verhalen ontdekken die aan jouw innerlijke ontwikkeling kunnen bijdragen en jouw queeste naar compleetheid.

gone-with-the-wind-1200-1200-675-675-crop-000000

Deze twaalf archetypes zijn onze innerlijke reisgidsen die ons kunnen helpen om:

1.  onszelf voor te bereiden op de reis, door te leren hoe wij met onze passie en talenten van waarde zijn voor de samenleving en te ervaren in hoeverre het verhaal dat wij onszelf nu vertellen over onszelf en ons werk hierin belemmert en herschreven dient te worden;

2.   de reis te beginnen, door geïnitieerd te worden in de mysteries van de kracht van het verhaal dat wij onszelf vertellen en de rollen die wij hierin zelf spelen en

3.   hoe terug te keren met een nieuw herschreven verhaal dat ons leven en werk zal transformeren als resultaat van het claimen van ons unieke, persoonlijke, krachtige verhaal.

Deze reeks bieden wij aan voor individuen die hun volledige potentieel willen realiseren en professionals wiens passie het is om anderen te versterken. Peter laat zien hoe de reis kan verschillen door leeftijd, geslacht en culturele achtergrond van de reiziger.  Hoe archetypische verhalen onze capaciteiten om onszelf een krachtig, authentiek, meeslepend, gepassioneerd verhaal te vertellen tegen onszelf over onszelf en daarna aan anderen.

Tijdens de reis werken wij met een uniek verhaal model, de Reis van de Heldin Index die laat zien welke verhalen bij jou leven en verhaaloefeningen zijn opgenomen die eraan bijdragen om jouw eigen verhaal te begrijpen en te versterken.

Praktische Informatie

Waar en Wanneer:

Driedaags seminar dat op diverse tijdstippen en locaties in Nederland gedurende het jaar aangeboden wordt

Prijs:  Euro 2850 exclusief BTW

Wil je met 2 of meer deelnemers komen? Dan gelden er speciale prijzen

Wil je jezelf aanmelden of heb je interesse in meer informatie?

Mail ons op peterdekuster@hotmail.nl en we nemen contact met jou op.

Over Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Peter is founder van het Passie Pensioneert Nooit,  the Heroine’s Journey & Hero’s Journey project waar wereldwijd duizenden professionals hun verhaal deelden over geld verdienen met jouw passie.  Hij schreef  50+ boeken. Peter heeft een MBA in Marketing,  MBA in Financial Economics op het TIAS en studeerde af op de universiteit van Nijmegen in Sociologie and Communicatie Wetenschappen.