De Reis van de Heldin in Rome

De Reis van de Heldin in Rome

De Reis van de Heldin gaat over ‘ja’ zeggen tegen jezelf en door dit te doen, meer tot leven te komen en effectiever in de wereld.  De Reis van de Heldin is vol met gevaren en valkuilen, maar het biedt geweldige beloningen; de capaciteit om succesvol te worden in de wereld,  kennis van de macht van het verhaal dat wij onszelf vertellen en de kans om jouw unieke gaven te vinden en uit te drukken in de wereld.

In deze boeiende en originele Passie Pensioneert Nooit reeks laat Peter de Kuster zien dat de Reis van de Heldin niet alleen voor bepaalde vrouwen onder speciale omstandigheden is. Door de vele heroïsche paden te exploreren die beschikbaar zijn voor ieder van ons, op elk punt van onze levens stelt dit innovatieve programma ons in staat om heroïsch te leven door de twaalf archetypes in onze levens te activeren en toe te passen.

Deze archetypes zijn onze innerlijke reisgidsen die ons kunnen helpen om:

• onszelf op de reis voor te bereiden door te leren hoe je succesvol met jouw passie jouw geld verdient;

• onszelf op reis te begeven, door geïnitieerd te worden in de macht van het verhaal dat wij onszelf vertellen: en

• terug te keren om onze levens te transformeren als gevolg van het claimen van ons unieke verhaal en persoonlijke kracht.

Deze reis is bedoeld voor individuen die hun volledige potentieel willen realiseren en professionals die gepassioneerd zijn om anderen te verrijken.  Peter toont hoe de Reis van de Heldin verschilt met leeftijd, geslacht en culturele achtergrond van de reiziger en hoe archetypes de capaciteiten in onszelf aanspreken en activeren. Een unieke verhalen scan,  De Reis van de Heldin Index en oefeningen zijn onderdeel om bij te dragen aan ons begrip van onze innerlijke reisgidsen.

De Reisgids

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Praktische Informatie

Voertaal: Nederlands

Waar en Wanneer:  9.30 uur – 16.30 uur

Vrijdag  31 mei – zondag 2 juni Rome    

Prijs:  € 2850 exclusief BTW per persoon

Reserveer door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl of bel naar 06 33661772