De Ontdekkingsreizigers

De Ontdekkingsreizigers is een uniek Passie Pensioneert Nooit aanbod. In deze  2-dagen belevenis, een kleine groep van reizigers – tussen de 2 en 12 mensen uit dezelfde onderneming – worden gegidst op een fascinerende tour in een verhalenrijke wereldstad langs diverse verhalen van creatieve ondernemers uit heden en verleden om direct de concepten van Passie Pensioneert Nooit te verbinden met de specifieke toepassing voor hun onderneming. Participanten ontmoeten uit de eerste hand de triomfen en mislukkingen van met jouw passie en de kracht van verhalen jouw geld verdienen en worden begeleid om de onderliggende principes te ontdekken die zij kunnen toepassen op hun eigen onderneming.

Het team van reizigers ontmoet Peter en zijn team van reisgidsen in een vooraf bepaalde “verhalen-rijke” stad, zoals Rome, Parijs, Londen, Venetie, Barcelona, Malaga, Florence, Amsterdam, Wenen of Berlijn. In elke reis adviseren wij een stad die het best past voor de klant en ontwikkelen dan een op maat mix van tour stops gebaseerd op de onderneming van de klant en kwesties die spelen.

Typisch beginnen we Dag Een met een review van diverse Passie Pensioneert Nooit storytelling frameworks en tools, gaan dan op onze reis samen, bezoeken en interviewen geweldige creatieve ondernemers in die stad die een voorbeeld zijn van principes van geweldige storytelling in business. Op Dag Twee, debriefen wij de lessons learned, gebruiken een aantal verschillende storytelling technieken om deze tijd te structureren. Het doel is om op een rijke manier de inzichten uit Dag Een te halen en dan te begrijpen hoe die toegepast kunnen worden op jouw onderneming. We zoeken niet naar best practices — maar naar best principes. Het is allemaal ontworpen om jouw en jouw onderneming naar nieuwe storytelling te brengen– en wij zijn er zeker van dat vele praktische omzet genererende ideeen voortkomen uit het veldwerk dat verricht wordt in een Ontdekkingsreizigers Tour

Fees en Planning

Onze standaard fee voor een tweedaagse Ontdekkingsreiziger is Euro 7.500 exclusief BTW, plus reis & hotel kosten. Tours kunnen typisch 30 dagen vooraf worden geboekt.

Voor meer informatie of om een Private Company Tour voor jouw onderneming te arrangeren neem contact met ons op +31 6 33661772 of stuur een mail naar peterdekuster@hotmail.nl